S.P.E.C.W.O.G.
- shelby-eleanor
- Desetnik

Re: S.P.E.C.W.O.G.
jedno te ista stvar se moze izreci na puuno razlicitih nacina! na ovom forumu nece biti nikakvog pickaranja, niti ikakvog vrijedjanja, niti provociranja drugih clanova - samo i jedino argumentirana rasprava u sto smirenijem i pristojnijem tonu. moderatori ce se za to maximalno pobrinuti (zato i pusu na hladno), a kome se to ne svidja i tko se tome ne moze prilagoditi - u gornjem desnom kutu ima jedan lijepi mali crveni gumbic Xnobile157 wrote:Opet isto: uvijek se netko nađe uvrijeđen?????
Pa svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja osobno se sa nečijim mišljenjem ne moram slagati, ali ću braniti njegovo pravo da ga izrekne. Ali, čim nešto nije onako kako bi netko htio da bude, odmah optužbe za pljuvanje itd,itd????
Po ostalim forumima se pičkara, j*** se mater i sve po spisku, vrijeđa se na sve moguće načine...
Ovdje takvo što nisam vidio, moderatori pušu i na hladno i zaključavaju teme kad im se samo učini da netko nešto ružno pomisli, ovaj forum svakako nije ni svađalački ni uvredljiv, a ako se nekome ne sviđaju nečija mišljenja, to je doista njegov osobni problem.
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."
Slažem se, zato i volim biti na ovom forumu 
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Nešto mi ovdje nije jasno....ne znam, možda je do mene ili jednostavno nisam (što bi Mike rekao
) koncentriran na tekst pa molim da mi objasnite....
Smatra li ovdje netko, kako sam ja upotrijebio neprimjerene izraze, pljuvanje ili nešto slično u izražavanju svog mišljenja (ne stava) vezano za ovu temu
Ako je toga bilo molim vas da mi točno navedete isto "qutajte mi"
Hvala
Smatra li ovdje netko, kako sam ja upotrijebio neprimjerene izraze, pljuvanje ili nešto slično u izražavanju svog mišljenja (ne stava) vezano za ovu temu
Ako je toga bilo molim vas da mi točno navedete isto "qutajte mi"
Hvala
D-V-C
M R K I
M R K I
Svakako nisi, to cijelo vrijeme tvrdim. Ako je neka tema otvorena, onda o njoj svatko ima nekakvo mišljenje, s kojim se ne moramo svi slagati, a zašto uvijek netko nečije mišljenje doživljava kao pljuvanje, doista mi nije jasno. Gledao sam komentara o SPECWOG-u na nekim drugim forumima koje je tražilica izbacila i ima ih stvarno svakakvih, od podcjenjivačkih do uvredljivih. Ja takve na ovom forumu nisam vidio.
Kao IPSC strijelac mišljenja sam da me netko tko se IPSC-om praktično ne bavi nema čemu naučiti, makar kako dobar strijelac bio. Kada budem odlučio trenirati ratničke vještine, upisat ću njihov seminar i vidjeti kako to oni rade. Neznam što je u ovom mom mišljenju loše i uvredljivo???
Npr, danas sam u gradu sreo poznanika koji kad god me vidi odmah kaže da puca bolje od mene. Nikada u životu nije bio ni na jednoj tekmi bilo kakvim oružjem po bilo kakvim pravilima. Rekao sam mu da ću Hamiltonu, vozaču formule 1 kada ga vidim reći da bolje vozim formulu 1 od njega. Iako nikada u životu nisam sjeo za volan formule 1. Niti neću. Ali sam bolji od njega jer tako mislim.
Nije me shvatio, pa će mi vjerojatno i slijedeći put kada me vidi reći opet isto.
Kao IPSC strijelac mišljenja sam da me netko tko se IPSC-om praktično ne bavi nema čemu naučiti, makar kako dobar strijelac bio. Kada budem odlučio trenirati ratničke vještine, upisat ću njihov seminar i vidjeti kako to oni rade. Neznam što je u ovom mom mišljenju loše i uvredljivo???
Npr, danas sam u gradu sreo poznanika koji kad god me vidi odmah kaže da puca bolje od mene. Nikada u životu nije bio ni na jednoj tekmi bilo kakvim oružjem po bilo kakvim pravilima. Rekao sam mu da ću Hamiltonu, vozaču formule 1 kada ga vidim reći da bolje vozim formulu 1 od njega. Iako nikada u životu nisam sjeo za volan formule 1. Niti neću. Ali sam bolji od njega jer tako mislim.
Nije me shvatio, pa će mi vjerojatno i slijedeći put kada me vidi reći opet isto.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Ja takvih na poslu imam masu....pustim da pametuju, pa ih pozovem da dođu samnom i nešto me nauče....i još uvijek čekamnobile157 wrote: Npr, danas sam u gradu sreo poznanika koji kad god me vidi odmah kaže da puca bolje od mene. Nikada u životu nije bio ni na jednoj tekmi bilo kakvim oružjem po bilo kakvim pravilima. .
D-V-C
M R K I
M R K I
ja sam uvijek za argumentiranu raspravu, od kad sam na forumu naučio sam i shvatio jako puno stvari što dokazuje da je ovaj naš forum vrlo poučan(svi koji malo drže do sebe bi trebali biti na ovom forumu onak ak nikaj drugo mode radi
), o temi SPECWOG znam onoliko koliko sam imao prilike pročitati na njihovoj stranici, u Meti ili mailovima od samog Rostohara, nisam do sad bio ni na jednom njegovom seminaru, nedavno sam dobio pozivnicu za borbu pištoljem(financ. problem) ali svakako planiram pri prvoj mogućnosti, to čime se čovjek bavi smatram dobro ako ne i korisno znati!
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!
ma svi nek kažu kaj misle ...
mogu i ovi kaj su "srali" po njima
zapravo od njih i očekujem sad komentar
posto imam zatvor suzdrzat cu se od komentara 
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
po momscarface wrote:ma svi nek kažu kaj misle ...
ko voli nek izvoli
isto vrjedi i za one koji hoce probat
a oni kaj su srali
ko zna mozda su i bili na tecaju
Pa,evo da i ja kažem šta mislilm !scarface wrote:ma svi nek kažu kaj misle ...
Taj njihov instruktor je veliki lažljivac i licemjer.
Sad nemam vremena,ali čim ulovim malo ću objasniti!
evo,Rappa je "dobar" primjer:
pojavi se od nikuda,objavi 1 post,istrese sve iz pelena i...
...ni traga ni glasa već 6 mjeseci
P.S.ovo ja samo nešto razmišljam,
ne branim nikoga i ne očekujem da se rasprava nastavi
pojavi se od nikuda,objavi 1 post,istrese sve iz pelena i...
...ni traga ni glasa već 6 mjeseci
P.S.ovo ja samo nešto razmišljam,
ne branim nikoga i ne očekujem da se rasprava nastavi
Homo sum: humani nihil a me alienum puto!
- Armalite Kid
- Banned