malo sa izlozbe
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

malo sa izlozbe
ovu sam morao staviti prije svih slika dako da imate o cemu naklapati dok zavrsim druge slike =)
specijalno sam trazio komad papira i olovku da napravim malu edukaciju za cijenjenog clana foruma na sto je sluzbena ekipa tamo bila jako susretljiva...
specijalno sam trazio komad papira i olovku da napravim malu edukaciju za cijenjenog clana foruma na sto je sluzbena ekipa tamo bila jako susretljiva...
- Attachments
-
- IMG_7553.jpg (40.51 KiB) Viewed 551 times
-
- IMG_7543.jpg (38.81 KiB) Viewed 551 times
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

IZLOZBA - part I
Evo slika naoruzanja sa izlozbe... mine nisam stigao slikati... sad skuzih da M-76 nisam slikao na stolu (jer sam ga posao popraviti prije slikanja a onda krvave ruke zaboravio na slikanje kad sam uzeo pusku u ruke) vec smo pozirali s njim =) hehehe i jos jedan "bacac bombi" koji cu obraditi u zasebnom postu...
- Attachments
-
- IZLOZBA.rar
- 1,58MB
- (1.01 MiB) Downloaded 51 times
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

IZLOZBA - part II
ovo je neki bacac bombi domace proizvodnje... "PETAR KRESIMIR" dakle, zna li netko nesto vise o ovome kako to funkcionira jer nisam tamo imao vremena pitati... najblizeg "demonstratora" je barila neka polovnjaca pa nisam htjeo smetati covjeka... po sistemu poluge mi se cini da nesto poput side lever zracne puske, ali nisam puno petljao po njemu zbog fotica koji sam okacio ok vrata pa nisam skuzio jeli radi na oprugu ili na neke manevarce...
- Attachments
-
- IMG_7516.jpg (42.85 KiB) Viewed 477 times
-
- IMG_7515.jpg (44.7 KiB) Viewed 477 times
-
- IMG_7514.jpg (45.79 KiB) Viewed 477 times
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

IZLOZBA - part III
E ovdje ima svega...