Para ordnance P14-45 Custom Pro-Guns
Para ordnance P14-45 Custom Pro-Guns
Prodajem gore navedeni pištolj. Pištolj je u odličnom stanju i skoro ne korišten.
Za sve informacije na tel: 099-7312497
Pozdrav
Za sve informacije na tel: 099-7312497
Pozdrav
Last edited by Carlos on 17 Jul 2009, 23:35, edited 1 time in total.
- Original_G
- Cinker - bojna

Re: Para ordinance P14-45 Custom Pro-Guns
Znaci da je uzet original para ordnance te da je prerađen da su zamjinjeni dijelovi sa boljima sa strane od pro gunsa itd....
Last edited by Carlos on 17 Jul 2009, 23:36, edited 1 time in total.
Pro guns custom je puškarska radiona u Ljubljani koju vodi Boro Ličina i koji uspješno prerađuje pištolje tipa 1911. Samo, na ovoj fotki ne vidim oznaku firme koja bi se morala nalaziti na kraju navlake s desne strane.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

kad vas u ovom postu sudjeluju trojica ljudi koji posjeduju taj pistolj,
ocekivao sam da ce netko prije primjetiti da se ne zove Para Ordinance nego PARA ORDNANCE
(priznajem, i mene je to prije zbunjivalo, ali sam jednom prilikom bas obratio paznju na to i isao istraziti...)
ocekivao sam da ce netko prije primjetiti da se ne zove Para Ordinance nego PARA ORDNANCE
(priznajem, i mene je to prije zbunjivalo, ali sam jednom prilikom bas obratio paznju na to i isao istraziti...)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Obično je stavljao logo sa desne strane, ali nije bilo fotke pa sam pitao.
A kako u pravilima foruma piše da se ne zamaramo netočnostima u tekstu, nisam htio komentirati
Jednom jesam, pa se netko ljuti i danas
U svakom slučaju, pištolj je O.K., cijena je isto u redu, a kvaliteta prerade je neupitna, Boro je majstor koji redovito ide na S&W akademiju na usavršavanje i za pištolje tipa 1911 je stručnjak.
Obični pištolj tog tipa košta oko 10.500 kn, na ovome na fotki su samo dijelovi koštali preko 1.000,00€. A zamijenjeni su baš svi, do najmanje oprugice.
A kako u pravilima foruma piše da se ne zamaramo netočnostima u tekstu, nisam htio komentirati
Jednom jesam, pa se netko ljuti i danas
U svakom slučaju, pištolj je O.K., cijena je isto u redu, a kvaliteta prerade je neupitna, Boro je majstor koji redovito ide na S&W akademiju na usavršavanje i za pištolje tipa 1911 je stručnjak.
Obični pištolj tog tipa košta oko 10.500 kn, na ovome na fotki su samo dijelovi koštali preko 1.000,00€. A zamijenjeni su baš svi, do najmanje oprugice.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Re: Para ordnance P14-45 Custom Pro-Guns
Evo kako imam neki dil prodajem ga za super cijenu 10000 kn.
Navali narode:-)
Navali narode:-)