Crosman Premier iz Monster RBS-a
Moderator: karabalic
Crosman Premier iz Monster RBS-a
Ne tako davno narucih par kutijica Crosman Premier Hollowpoint 5.5mm
direktno iz SAD-a. Kostalo me negdje oko 100kn po kutijici ali kako je
pakiranje od 500 diabola ispada povoljno.
Pucao sam dosta s njima, u biti upucao sam Dianu na tu municiju i 80% sam
dosad pucao samo s ovom municijom. Jednu sam kutijicu prodao i kolegi Kliku i ovim
putem takodjer zelim cuti i njegovo misljenje. Ja sam iznimno zadovoljan.
Pri otvaranju kutijice moglo se odmah zamijetiti da su zrna kristalno cista i
da se sjaje kao da su od srebra te nije bilo nimalo prljavštine. Zaista odlicna izrada.
E, sad ono cudno. Bio sam nekidan u Monster RBS-u i vidim tu istu municiju za 65kn za kutijicu 500 kom.
Kupio sam jednu CPHP 5.5mm i kupio sam odmah i obicne Crosman Premier u 4.5mm za 55kn za prijatelja.
Pri otvaranju kutije razocaralo me to sto municija nije "sjajna" kao ona sto sam kupovao u SAD-u,
sve je puno neke crne prasine i mogu samo reci da to ocito nije ista stvar. Jel moguce da vrijede dupla
mjerila, za SAD najbolje a ostatak svijeta sta dobije? Pakiranje iz Monstera je bilo u blisteru a ono iz SAD u kartonskoj kutiji
pa u njoj metalna kutijica.
Preko vikenda cu probati pucati s njima pa cu znati vise.
Jel jos tko ovdje probao te diabole iz Monstera?
direktno iz SAD-a. Kostalo me negdje oko 100kn po kutijici ali kako je
pakiranje od 500 diabola ispada povoljno.
Pucao sam dosta s njima, u biti upucao sam Dianu na tu municiju i 80% sam
dosad pucao samo s ovom municijom. Jednu sam kutijicu prodao i kolegi Kliku i ovim
putem takodjer zelim cuti i njegovo misljenje. Ja sam iznimno zadovoljan.
Pri otvaranju kutijice moglo se odmah zamijetiti da su zrna kristalno cista i
da se sjaje kao da su od srebra te nije bilo nimalo prljavštine. Zaista odlicna izrada.
E, sad ono cudno. Bio sam nekidan u Monster RBS-u i vidim tu istu municiju za 65kn za kutijicu 500 kom.
Kupio sam jednu CPHP 5.5mm i kupio sam odmah i obicne Crosman Premier u 4.5mm za 55kn za prijatelja.
Pri otvaranju kutije razocaralo me to sto municija nije "sjajna" kao ona sto sam kupovao u SAD-u,
sve je puno neke crne prasine i mogu samo reci da to ocito nije ista stvar. Jel moguce da vrijede dupla
mjerila, za SAD najbolje a ostatak svijeta sta dobije? Pakiranje iz Monstera je bilo u blisteru a ono iz SAD u kartonskoj kutiji
pa u njoj metalna kutijica.
Preko vikenda cu probati pucati s njima pa cu znati vise.
Jel jos tko ovdje probao te diabole iz Monstera?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Crosman Premier iz Monster RBS-a
dobio sam na probu crosman premier - hunting (kao obicni samo malo naglaseniji spic ali ne full siljast), u metalnoj kutiji od 250kom, tamnosive boje svuda okolo osim sa zadnje strane??? oksidacija dakle, ali ono sto me najvise muci je vidljivi tragovi kalupa... ne jako kako kod gamo municije ali opet vidljiva crta... pa nemogu vjerovati da jedan GECO od 27-37kn po 500kom moze napraviti streljivo bez tragova kalupa, koje se slovi za najobicniju hobby municiju a u crosmanu nemogu to napraviti na najhvaljenijem streljivu, kao ni gamo vise ni na najskupljim vrstama svojeg streljiva (cak ni PBA raptor nije imun na to koji kosta 50+kn za 100kom)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
I mnogo skuplje diabole od dosta proizvođača su jako jako daleko( čitaj- Lošije) od Geco. Geco je Geco, za te novce više nego vrhunski. 
Imas u Monsteru Crosman Ultra Magnum cal.5,5
ja kupio ali nisam stigao isprobati s metama.
Ovako sam nabrzinu ispucao nekoliko komada i mogu samo zamijetiti da mi nekako
prelagano sjedaju u cijev.
Cim uhvatim vremena idu na jaci test.
ja kupio ali nisam stigao isprobati s metama.
Ovako sam nabrzinu ispucao nekoliko komada i mogu samo zamijetiti da mi nekako
prelagano sjedaju u cijev.
Cim uhvatim vremena idu na jaci test.
Kartonska pakiranja nemaju. Da, imaju veći izbor Premier municije nego na internet stranici.
Kad su dobili Crosman Premier municiju u 5,5 u Monsteru, na netu je pisalo da imaju Ultra Magnum i Hollow Point, no u dućanu je bilo samo Ultra Magnum.
U međuvremenu su skinuli CPHP u 5,5 kalibru sa stranice, a da li su nabavili u ducan... eto sad sam provjerio telefonom i čovjek kaže da nemaju Crosman Premier Hollow Point u 5,5...
U međuvremenu su skinuli CPHP u 5,5 kalibru sa stranice, a da li su nabavili u ducan... eto sad sam provjerio telefonom i čovjek kaže da nemaju Crosman Premier Hollow Point u 5,5...
Ako se ne varam Detonex je uveo Crosman dijabole, pa je Monster uzeo od njih ?
Možda i griješim.
Ugl, možda bi u Detonex-u trebalo lobirati za crosman premier 5,5 i ostale podvrste....
Možda i griješim.
Ugl, možda bi u Detonex-u trebalo lobirati za crosman premier 5,5 i ostale podvrste....