Jedan vic
Jedan vic
Dođe ti lik u pakao i sretne vraga i pita ga vrag "Šta ti je?"
"Kako šta mi je..u paklu sam.." odgovori čovjek.
"Pa daj nije pakao strašan ko što svi misle.."
"Ma da?"
"Da, da..evo npr..jel voliš piti?" pita ga vrag.
"Da, naravno!" odgovori mu čovjek.
"E ponedjeljcima se svi opijamo dok ne počnemo rigat..i onda ponovo pijemo i tako cijelu noć!" reče vrag
"Ma da? Baš super!"
"Reci, je 'l pušiš?" pita ga vrag.
"Pa da..pušim".
"E super..utorcima imamo noć cigara..pušimo kubanke, sve živo dok ne dobijemo rak, al nema veze ne možeš umrijet jer si već mrtav i onda tako cijelu noć!"
"Ajme..super!" reče čoek.
"Nego, da te pitam.. je l' voliš se drogirat?" upita ga vrag.
"Da." odgovori mu čovjek.
"E srijedama se pucamo heroinom, ono šmrkamo dok ne crknemo, al kako si u paklu i već si mrtav ne možeš umrijet i tako se rokaš do jutra!"
"Ajme meni kako dobro!" reče čoek.
"Da, da..a je l' voliš se kockat?" upita ga vrag.
"Kockat? Pa naravno!" reče mu čovjek.
"E odlično, četvrtkom se kockamo do mile volje, ulažeš kolko oćeš novca i baš te briga oćeš lli izgubit ili dobit jer si mrtav i svejedno ti je!"
"Stvarno dobro!" reče čovjek.
"Ovoga..je l' voliš oružje?" upita ga vrag.
Kaže ovaj "Naravno!"
"E super..svakog petka pucamo, rokamo iz svega i svačega pucamo jedni na druge al kako si već mrtav, ne možeš opet umrijet i sve tako do zore!"
"AJme kako je pakao super mjesto!" reče čoek.
Pita ga onda vrag.."Reci, jesi ti peder?"
Čovjek odgovori "Hm? Nisam."
"Auu..onda će ti subote bit zajebane." odgovori mu vrag.

"Kako šta mi je..u paklu sam.." odgovori čovjek.
"Pa daj nije pakao strašan ko što svi misle.."
"Ma da?"
"Da, da..evo npr..jel voliš piti?" pita ga vrag.
"Da, naravno!" odgovori mu čovjek.
"E ponedjeljcima se svi opijamo dok ne počnemo rigat..i onda ponovo pijemo i tako cijelu noć!" reče vrag
"Ma da? Baš super!"
"Reci, je 'l pušiš?" pita ga vrag.
"Pa da..pušim".
"E super..utorcima imamo noć cigara..pušimo kubanke, sve živo dok ne dobijemo rak, al nema veze ne možeš umrijet jer si već mrtav i onda tako cijelu noć!"
"Ajme..super!" reče čoek.
"Nego, da te pitam.. je l' voliš se drogirat?" upita ga vrag.
"Da." odgovori mu čovjek.
"E srijedama se pucamo heroinom, ono šmrkamo dok ne crknemo, al kako si u paklu i već si mrtav ne možeš umrijet i tako se rokaš do jutra!"
"Ajme meni kako dobro!" reče čoek.
"Da, da..a je l' voliš se kockat?" upita ga vrag.
"Kockat? Pa naravno!" reče mu čovjek.
"E odlično, četvrtkom se kockamo do mile volje, ulažeš kolko oćeš novca i baš te briga oćeš lli izgubit ili dobit jer si mrtav i svejedno ti je!"
"Stvarno dobro!" reče čovjek.
"Ovoga..je l' voliš oružje?" upita ga vrag.
Kaže ovaj "Naravno!"
"E super..svakog petka pucamo, rokamo iz svega i svačega pucamo jedni na druge al kako si već mrtav, ne možeš opet umrijet i sve tako do zore!"
"AJme kako je pakao super mjesto!" reče čoek.
Pita ga onda vrag.."Reci, jesi ti peder?"
Čovjek odgovori "Hm? Nisam."
"Auu..onda će ti subote bit zajebane." odgovori mu vrag.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Re: Jedan vic
Mali Perica na satu vjeronauka i pita časna sestra "Može mi neko reći kada umremo koji dio tijela prvi ide u raj?".
Javi se jedna učenica i kaže "Ruke! Uvijek kada se molimo ispred sebe dignemo ruke i onda one prve idu u raj."
"Baš krasno!" reče časna i okrenu se prema Perici: "A ti Perice? Što ti misliš koji dio tijela prvi ide u raj?"
"Stopala." odgovori Perica.
"Stopala? Zašto baš stopala?" začuđeno će časna.
"Pa jučer kad sam ušao u spavaću sobu.." nastavi Perica "..vidio sam stopala od mame visoko dignuta u zrak i sve je vikala 'Bože, Bože, još malo..još malo!' Srećom, tata ju je pričepio na krevet inače bi umrla..".

Javi se jedna učenica i kaže "Ruke! Uvijek kada se molimo ispred sebe dignemo ruke i onda one prve idu u raj."
"Baš krasno!" reče časna i okrenu se prema Perici: "A ti Perice? Što ti misliš koji dio tijela prvi ide u raj?"
"Stopala." odgovori Perica.
"Stopala? Zašto baš stopala?" začuđeno će časna.
"Pa jučer kad sam ušao u spavaću sobu.." nastavi Perica "..vidio sam stopala od mame visoko dignuta u zrak i sve je vikala 'Bože, Bože, još malo..još malo!' Srećom, tata ju je pričepio na krevet inače bi umrla..".
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva: