Jel tko probao ovo?
Moderator: karabalic
Jel tko probao ovo?
Cim smognem vremena probat cu ovo:
Zanimljivo, na njihovoj stranici http://www.skenco.com nema niti traga
ovome sto ja imam, hm
Zanimljivo, na njihovoj stranici http://www.skenco.com nema niti traga
ovome sto ja imam, hm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Jel tko probao ovo?
ja imam slicne... sa metalnim dijelom uzim od gumenog, bolji su jer ne grebu cijev
uglavnom ove nebi gurao u svoju pusku... pogotovo ako su celicni vrhovi, moze sjebati zljebove na cijevi
u pravilu u magnum zracnice nebi uopce smjeo stavljati takve diabole jer stvaraju pre mali otpor pa celo klipa jako lupa u cilindar i moze doci do ostecenja.
uglavnom ove nebi gurao u svoju pusku... pogotovo ako su celicni vrhovi, moze sjebati zljebove na cijevi
u pravilu u magnum zracnice nebi uopce smjeo stavljati takve diabole jer stvaraju pre mali otpor pa celo klipa jako lupa u cilindar i moze doci do ostecenja.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Nije čelik, neka cinkova legura. Nije mekana kao olovo ali nije niti pretvrda.
Probah ju malo zagrebati i mislim da nije opasna za cijev.
Jako tijesno idu u cijev. Neusporedivo s Gamo match koji skoro
svaki treci imam osjecaj da ce samo propasti kroz cijev.
Probah ju malo zagrebati i mislim da nije opasna za cijev.
Jako tijesno idu u cijev. Neusporedivo s Gamo match koji skoro
svaki treci imam osjecaj da ce samo propasti kroz cijev.
Imam par komada sličnih i nisu me oduševili osim što su jako probojni. Naime ja sam probao pucati iz svoje Diane 35 (cca.300 m/s) i preciznost je nikakva, razbacuje na sve strane bez pravila. Postoje ova zrna različitih težina, tako da mislim da bi teža zrna bila o.k.