Opća kultura

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
rubinho
Skupnik
Skupnik

Re: Opća kultura

Post by rubinho » 14 Aug 2009, 22:04

zasto stavljas u istu recenicu pod zabranu veterane i pse!?
ima na forumu jos veterana (i dragovoljaca) ,a koji to ne stavljaju u prvi plan, i ne bi trebali pisati tu :!: :?:
ja sam na forumu obogatio svoje (pred)znanje i zahvalan sam na svakom korisnom postu ali ne vidim potrebe ikoga vrijedjati
opca kultura, od kuda je pocela rasprava, se nosi iz obitelji u kojoj je netko odgajan (odrastao), a toga je sve manje svaki dan, sve vise je polu-pismenih drkadzija (sorryte na psovanju) koji zele kratak put za ostvarenje osobnog probitka
forum je relativno liberalan i kad bi izgubili i ovu mrvicu samopostovanja postali bi bezvezan chat...
nitko nije nezamjenjiv i tko je otisao bez nje(ga) se moze kako se vidi i iz prilozenog, problem je sto neciji ego ne dopusta tudje misljenje
poznati mislioc, kojega ne treba predstavljati, je na samrti rekao "tek sad vidim koliko malo znam", sto ce reci da je malo ljudi koji su pokupili svu pamet svijeta
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka

Oerlikon
Banned

Post by Oerlikon » 15 Aug 2009, 16:23

zasto stavljas u istu recenicu pod zabranu veterane i pse!?
Mislio sam dali da naglasim da pišem u kriticko-posprdnom sarkasticnom tonu ili cete sami zakljuciti,ali vidim da je ipak bilo potrebno naglasiti...
Baš suprotno,ja tvrdim kako bi trebali imati MALO VIŠE POŠTOVANJA!!!
(Upiši u Google; "sarkazam")

Mike prihvacam argument,ako ti znaš više o tome onda je tako.
Moje skromno mišljenje je da si ih obojicu trebao lijepo
upozoriti putem PP-a pa do toga nije došlo.

Meni bi prosto bilo žao da se forum pretvori u hrpu egoista i balavaca,
zato sam reagirao kada je Nobile "eto tek tako" banao Dok-a.
Koliko znam ne možeš nekoga ni uhitihi na temelju osobnih indicija.

Samo sam htio naglasiti kako bi ljudima trebalo mirno nešto objasniti
a ne popovati s visoka,vjerujem da i priglupe gemišt&seks iluzija nestale
u tren.

Ja sam spreman pomoci koliko mogu.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 15 Aug 2009, 17:31

Oerlikon wrote:Mike prihvacam argument,ako ti znaš više o tome onda je tako.
Moje skromno mišljenje je da si ih obojicu trebao lijepo upozoriti putem PP-a pa do toga nije došlo.
Cek, sada me i vredjas? Obojica su dobili opomene, jer ja zbog nepoznavanja teme nisam mogao odvagnuti krivu ili pravu stranu, na sto se onda Gvozdanovic uvrijedio (slazem se s time, jer sam kasnije shvatio da je bio u pravu) jer sam radi "ravnopravnosti" dao opomene obojici a 90% ako ne i vise ju je zasluzio samo Joza, pa sam ja tada od obojice dobio jezikovu juhu na PP... ma cek, zasto se ja uopce idem opravdavati tu nesto?
Meni bi prosto bilo žao da se forum pretvori u hrpu egoista i balavaca, zato sam reagirao kada je Nobile "eto tek tako" banao Dok-a.Koliko znam ne možeš nekoga ni uhitihi na temelju osobnih indicija.
Dok je postao moderator da uredi spam koji je napravio, onda je tu bilo natpisa protiv drzave i predsjednicke instirucije od strane tadasnjeg vlasnika foruma (koji nije mogao biti sankcioniran) na sto je dok planuo i povukao se s mjesta moderatora zato sto se takvi slucajevi ne kaznjavaju... onda ti ponovis isto sranje kao i bivsi vlasnik foruma i zaradis ban (da bi se umirile mase - ljudi koji dijele misljenje s DOK-om da takve slucajeve treba sankcionirati u korjenu) za koji kazes da si ga dobio bez razloga... cek, jeste vi mene nasli jebati u mozak?
Samo sam htio naglasiti kako bi ljudima trebalo mirno nešto objasniti a ne popovati s visoka, vjerujem da i priglupe gemišt&seks iluzija nestale u tren.
ako neki ljudi ne nauce lekciju nakon 3 privremena bana, mislis da bi nekima doslo iz guzice u glavu nakon "mirnog objasnjavanja" nakon sto su nekoliko puta ignorirali sugestije i mirna objasnjavanja? Da bi ja na kraju u ocima jerne strane ostao kriv jer nesto NISAM a u ocima druge strane kriv jer nesto JESAM napravio... 100 ljudi 100 ćudi, nemo'š svima udovoljiti da se jebes...
ovo je forum 90% o oruzju i 10% zajebancije,
a ne 20% oruzja, 30% gemista i 50% zajebancije...
kad odu clanovi koji prave sranje mozda se pravi ljudi i vrate, e sad ajd' odvagni tko su pravi ljudi a tko pravi sranje.
i jedan kviz, da mozes birati jozu i njemu slicne na forumu koji se zajebavaju ili umjesto njih Gvozdanovic... koga biras da ostaje na forumu?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Oerlikon
Banned

Post by Oerlikon » 15 Aug 2009, 21:50

Ja poštujem to što u haos pokušavaš uvesti red,
ne bi htio biti na tvom mjestu.

Samo sam htio nagalsiti da su branitelji osjetljiva populacija
s kojima treba imati puno strpljenja,volje i znanja.
Ako se covjek sprda ili eksplozivno reagira na sitnice ne radi
to iz istih pobuda kao dokoni balavac nego zato što je bolestan.
(Ne želim u nikoga upirati prstom,ali pouzdano znam da je tako.)

Evo ti cisti primjer kako je rubihno reagirao na
u posljednjem postu na moj post.
Ne priocita se cijeli tekst,nego covjek reagira
bez da promisli jer nešto izvuce iz konteksta,
ne kažem da ima loše namjere,dapace...

Kao što rekoh,spreman sam pomoci kako god mogu,
izrazito cijenim argumente i kompromis,
politikanstvo i prepotencija mi se gade.
Npr. cijenim što me nisi trajno banao radi mojih "buba".
Eto npr. meni je Noblie reako na PP da se kanim politike
kada su moja mišljenje pre-nešto
i ja poslušao na obostrano zadovoljstvo. :A05:

Ma ne želim da ovo sve ide u prepirku i prepucavanja
jer znaš kako se kaže;
retarded.jpg
retarded.jpg (20.53 KiB) Viewed 13796 times

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 16 Aug 2009, 09:07

Niti meni nije drago sto je DOK baniran. :A24:

Vjerujem da znam kroz sto prolazi...
Ne zelim nikome od vas da morate kroz to prolaziti!

Ja sam probao malo kontaktirati s njim.
Nazalost u zadnje vrijeme nemam vremena
niti za svoju djecu a kamo li za sebe.

Nismo dovoljno radili na tome da shvatimo
covjeka, nismo si dali truda dovoljno,
to je jedina i cijela istina!

Eto, misljenje DOK-ovog kolege branitelja...

Oerlikon
Banned

Post by Oerlikon » 16 Aug 2009, 16:20

Upravo to sam htio reci...

nobile157
Pukovnik
Pukovnik

Post by nobile157 » 17 Aug 2009, 19:57

Gospodo, svaka čast svakome, ali ovo je forum o oružju a ne o psihološkim problemima. Tko ima takvih problema, neka potraži stručnu pomoć. A vrijeđanje i pozivanje na ratne zasluge kod mene ne prolazi. A sigurno neću dozvoliti da me se kao masnu krpu povlači i razvlači kojekuda.
Dok nije napisao ni jedan jedini post o oružju, u početku je bio simpatičan, a onda je prolupao. Kraj priče.
A što se tiče optužbi o nečijem protjerivanju s foruma, molio bih one koji o tome nemaju pojma da ne pišu gluposti.
Osobno sam na jedvite jade dovukao Gvozdanovića na ovaj forum, kao i Grizlija i još dosta ljudi koji su nešto i znali i imali što reći.
Radi gemištarija i pizdarija gotovo svi su se s foruma povukli, što je strašna i u našim uvjetima gdje ima jako malo onih koji o ovoj temi doista nešto znaju, gotovo nepopravljiva šteta.
I meni je malo nedostajalo da se maknem, ali neću za inat onim google majstorima kojima je krivo kada netko zna više od njih i koji ne mogu prosipati svoje kvazi znanje dok god ovdje ima nekoga tko o ovoj temi doista nešto zna.
Još nešto: ni na jednom forumu nisam vidio da moderatori objašnjavaju svekolikom pučanstvu zašto su nekome dali ban, pa neće ni ovdje. Kome se sviđa, dobrodošao, kome se ne sviđa, još brže otišao.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 17 Aug 2009, 20:46

podrzavam!
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 17 Aug 2009, 22:08

podržavam
武士道

Ognjem i mačem.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 17 Aug 2009, 23:06

gutenberg wrote:Kod registracije na ovaj forum, koliko se sjećam, dobiješ poruku kako ćeš biti obaviješten o mogućnosti pristupanja.
mislim da je to automatizirana obavijest...
Ja sam tu obavijest čekao i čekao i nisam ju dočekao. I onda sam probao postati i vidio da stvar funkcionira i bez te obavijesti!!
da, nazalost nisam bas u prilici obavjestavati svakog clana pojedinacno, vidjet cu moze li se i to kako automatizirati, ako ne onda barem izmjeniti prvu obavijest, uglavnom svi novi accounti budu aktivirani unutar 24h (oni koji budu u vecernjim satima kada sam online budu aktivirani odmah nakon provjere)
Prema tome, neki su se uključili sa probom koja je uspjela a da to nisu očekivali.
da, ali ta proba nebi uspjela u slucaju da acc nije aktiviran. vidjet cu kad stignem moze li se sto uciniti po tom pitanju...

P.S. nemojte mi pago... bit ce rusvaja! :mrgreen:

Luger
Desetnik
Desetnik

Post by Luger » 18 Aug 2009, 14:48

Nobile imaš podršku! :A28:

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 18 Aug 2009, 15:33

Svaka cast Nobile, pogotovo sto nisi podvio rep kao neki! :A09: