DVOCIJEVKA NABIJACA
Moderator: BOXI
Re: DVOCIJEVKA NABIJACA
nisam skužio !?!?
koja puška vrijedi 5cifreni iznos i to u europejcima?
da je i francuska, iz doba Napoleona ne vrijedi 5 eurpskih cifri. pogledaj malo aukcijske kuće. ne kažem da netko nemože tražiti te novce ali nitko pametan to ne bi platio, možda komadi sa "pedigreom" dostignu tu cijenu ali svakako ne komercijalni modeli. a koliko sam vidio slike nabijače, mislim da treba previše posla na nju staviti, i opet nije izvorna, nego reparirana.
koja puška vrijedi 5cifreni iznos i to u europejcima?
da je i francuska, iz doba Napoleona ne vrijedi 5 eurpskih cifri. pogledaj malo aukcijske kuće. ne kažem da netko nemože tražiti te novce ali nitko pametan to ne bi platio, možda komadi sa "pedigreom" dostignu tu cijenu ali svakako ne komercijalni modeli. a koliko sam vidio slike nabijače, mislim da treba previše posla na nju staviti, i opet nije izvorna, nego reparirana.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

na stranu sad stvarna vrijednost puske, 5 cifreni iznos bi bio 10.000-99.999 pa koje god valute... a ne pet tauzandki 
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Rusan Junior
- Razvodnik

Ako ćemo preciznije onda 5-ero-znamenkasti...Mike_Torello wrote:...5 cifreni iznos bi bio 10.000-99.999 pa koje god valute... a ne pet tauzandki
jel netko zna i može otprilike procijeniti pravu vrijednost? već duže vrijeme se vrte neki veći brojevi, ali nitko nije dao konkretnu procjenu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

odgovorio sam u maniri napisanog posta
no u ovom slucaju je gramatika manja greska u odnosu na broj znamenki 1.000-9.999 ili 10.000-99.999 bash i nebi volio da mi netko npr. umjesto "5 cifrene" isplati "4 cifrenu" svotu novaca, razlika moze biti deseterostruka =) no, odošmo mi u off topic...
no u ovom slucaju je gramatika manja greska u odnosu na broj znamenki 1.000-9.999 ili 10.000-99.999 bash i nebi volio da mi netko npr. umjesto "5 cifrene" isplati "4 cifrenu" svotu novaca, razlika moze biti deseterostruka =) no, odošmo mi u off topic...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
- Original_G
- Cinker - bojna

ajde Rusan Junior kolko to vrijedi? možeš saznat? nisam dovoljno vičan njemačkom ili talijanskom da pogledam na aukcijskim siteovima.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Rusan Junior
- Razvodnik

Mislim da je za ovu nabijaču, sudeći prema ovim aukcijama, teško razgovarati o petocifrenom iznosu.
- Original_G
- Cinker - bojna

ove i na oko izgledaju u puno boljem stanju, sad jedino ako je jako rijetka.
ima kakvih povratnih informacija od vlasnika ?
ima kakvih povratnih informacija od vlasnika ?
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Sve se ipak svodi na maje navode ... da ista vrijedi 5000 ali Kunića.(nikako Eurića)...a i to samo na našom tržištu jer vani vrijedi puno manje, za razliku od nekih pljuca kao Gaser ili Vis koji su vani na većoj cijeni....ali to je već zakon ponude i potražnje.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.