K: spremnike i rezervne djelove
K: spremnike i rezervne djelove
Kupuje se:
oprugu za frommer/femaru 37m
spremnik za -//- (9mm kratki)
orginal futrolu za -//-
oprugu za browning baby (moze i sa vodilicom opruge)
spremnik za -//-
remnik za k98 ili m48
oprugu za frommer/femaru 37m
spremnik za -//- (9mm kratki)
orginal futrolu za -//-
oprugu za browning baby (moze i sa vodilicom opruge)
spremnik za -//-
remnik za k98 ili m48
Re: K: spremnike i rezervne djelove
Naruči oprugu za Femaru preko:
http://www.gunsprings.com/SemiAuto/FemaruNF.html
Ne rade opruge za Browning Baby, ali mislim da bi odgovarala ona za Walther model 9.
Imati ćeš nove sigurne opruge
http://www.gunsprings.com/SemiAuto/FemaruNF.html
Ne rade opruge za Browning Baby, ali mislim da bi odgovarala ona za Walther model 9.
Imati ćeš nove sigurne opruge
- Armalite Kid
- Banned
Opruga se može lagano dat i napravit kod nekog oprugara
magisches schwein
vjeruj mi neide.. svi puskari su mi sljegali ramenima, a i raspito sam se u tvornici opruga u orahovici, kazu da se opruge za oruzje rade od sprecijalnih materijala i postupaka koje obicno ove "vulgaris" radione nemaju.Armalite Kid wrote:Opruga se može lagano dat i napravit kod nekog oprugara
NEgo planiram naruciti, problem je sto je minimalni iznos 25$.. pa ako netko od vas treba opruga za nesto javite pa da i vama uzmem,pa podjelimo lovu ,postarinu i carinu.
Ja si uzimam 2 opruge jos 2 mogu narucit kome treba.
- Armalite Kid
- Banned
Na to nebi platio porez.100% ti to tvrdim.Na opremu za oruzje ti je do 200,kn.
- Armalite Kid
- Banned
Jedu govna kad su čuli da je to za pištolj, odmah ne žele imat posla sa time, klasikaLogin wrote:a jbg.. ocito ili je tako,ili neznaju ili im se neda radit..
magisches schwein
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

vjerojatno misle da se pokusava osposobiti neka ilegala kad se ne ide kod puskara po to nego u tvornicu opruga pa su se zasrali... s druge strane potpuno razumijem te ljude!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
A jbg.. kad sam bio kod ovlastenog puskara i kaze nemoze napravit. pokusava traziti, a to moze 100g trajat jer je pistolj prilicno rijedak,a dijelovi pogotovo.
Ja sam u više navrata kupovao opruge iz USA i bez problema su dolazile kući. Carina ih niti ne pogleda. Na vanjskoj strani kuverte nalazi se specifikacija sa sadržajem pa točno znaju što je unutra. Naruči i nećeš požaliti 100 % su odlične. ja ih koristim u svim starim pištoljima s kojim pucam. Bitno je da ti iznos pređe 25 $.