Maxim
Re: Maxim
Ne znam da li ćeš ga nabaviti, a neki dan sam čuo da ih je na otpadu Sava u Sesvetama dosta izrezano. Hvala Bogu na veleumovima, umjesto da ih stave u muzeje ili prodaju, oni plaćaju nekom privatniku da ih izreže.
Tolko o očuvanju povijesti u Hrvata.
Tolko o očuvanju povijesti u Hrvata.
Što se tiče Savaprometa koji se ovdje i na drugim forumima često spominje (kolekcionari, radioamateri) nije niti blizu onog koliko se piše da toga tamo ima ili je bilo.
ja sam dosada 20-tak puta bio u posljednjih godinu dana jer svakomalo navratim da vidim dali imaju kojeg Pinzgauera razrezanog kako bi skinuo koji dio da se nađe za rezervu. (Isto vozilo koristim za lov). Nađe se stare opreme, šljemova, manjirki, starih pancirki, rashodovanih vozila i ostale opreme....ali NIKAD nisam našao nešto od oružja (pa makar i izrezanog) niti opreme vezano za oružje.
Očito to "zbrinjavaju" na drugi način ili kod druge tvrtke.
ja sam dosada 20-tak puta bio u posljednjih godinu dana jer svakomalo navratim da vidim dali imaju kojeg Pinzgauera razrezanog kako bi skinuo koji dio da se nađe za rezervu. (Isto vozilo koristim za lov). Nađe se stare opreme, šljemova, manjirki, starih pancirki, rashodovanih vozila i ostale opreme....ali NIKAD nisam našao nešto od oružja (pa makar i izrezanog) niti opreme vezano za oružje.
Očito to "zbrinjavaju" na drugi način ili kod druge tvrtke.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
boxi, jesi li pitao koga od šefova za te dijelove. vozila i djelove drže na drugom skladištu, ako ti je poznato kraj tvornice ili skladište "šimecki" 500 metara sjevernije uz samu prugu s donje strane, ali prvo kontaktiraj nekoga od gazda karatovića, možeš i u dučanu, ljudi dosta idu na ruku...
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Ja sam davnih dana vidio narezanog oružja koliko hoćeš, okvira i dijelova svakakvih, ali oni već dugo ne uništavaju oružje. Vojne opreme je bilo svakakve od šljemova do telefona i raznih vozila. Zadnji put sam tamo bio lani u 4. mjesecu i ništa od svega toga nisam vidio.