NOsenje i drzanje ?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Nosenje i drzanje ?
tako je, i tu sva prica staje, zakonski gledano, taman i da su naoruzani vatrenim oruzjem AKO BJEZE NE SMIJES PUCATI, da, glup zakon, jer kao ako bjeze onda vise nisu neposredna opasnost (a to sto ce bjezajuci ubiti jos nekoliko ljudi, uzeti taoce, baciti bombu, ovo ono - poznato iz vijesti u zadnjih godinu dana, to je prica za drugi topic), dobijes kaznu za remecenje javnog reda i mira, dovođenje u opasnost ljudi i imovine, trajno oduzimanje oruzja, kaznena i prekrsajna prijava keter meter i tko za sto jos... isplati li se pucati za upozorenje?Boris wrote:ja sam vise mislio u smislu bjezanja iz price. znaci ako vec bjeze, onda ti stvarno nije bitno jel imas 4 ili 5 metaka.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
opet cu spomenutiMike_Torello wrote:tako je, i tu sva prica staje, zakonski gledano, taman i da su naoruzani vatrenim oruzjem AKO BJEZE NE SMIJES PUCATI, da, glup zakon, jer kao ako bjeze onda vise nisu neposredna opasnost (a to sto ce bjezajuci ubiti jos nekoliko ljudi, uzeti taoce, baciti bombu, ovo ono - poznato iz vijesti u zadnjih godinu dana, to je prica za drugi topic), dobijes kaznu za remecenje javnog reda i mira, dovođenje u opasnost ljudi i imovine, trajno oduzimanje oruzja, kaznena i prekrsajna prijava keter meter i tko za sto jos... isplati li se pucati za upozorenje?Boris wrote:ja sam vise mislio u smislu bjezanja iz price. znaci ako vec bjeze, onda ti stvarno nije bitno jel imas 4 ili 5 metaka.
nekome se mora vjerovati.
stariji kolega kaze slijedece za samoobranu u kuci. posto ne smijes upotrijebiti silu VECU od one kojom si napadnut, on PREPORUCA u kuci uz legalno imati i 1 ilegalan pistolj. nebitno kakav.
pa kaze ako ti netko provali, dodje to sranja borbe ili neceg. pucas iz LEGALNOG oruzja, onesposobis ga i zoves policiju.
Naravno da onda vadis ilegalno oruzje za koje govoris da je bilo u vlasnistvu napadaca. Naravno ovaj ako je pri svjesti tvrdit ce da si mu ga ti stavio u ruku.
NO opet, kome ce sud vjerovati ?
vlasniku kuce koji se brani ili lopovu koji tvrdi da mu je vlasnik stavio pistolj u ruke, nebi li opravdao svoje pucanje iz legalnog.
sad na stranu otisci. to se da rijesiti.
Sto mislis o tome ? Napominjem da to nije moj scenarij nego evo jedan kolega to spominje. Dali bi proslo po tvom misljenju ?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: NOsenje i drzanje ?
Bio nobile meni prijatelj ili ne, nemozes sebe, njega mene tebe uspoređivati s Pukanicem...
rijec je o obicnim građanima, tatini sinovi, politicari, guzicari, barba Luka, ovi i oni ne spadaju u tu skupinu smrtnika. Naravno da ce Ivo Sanader dobiti dozvolu za drzanje u nosenje u svrhu samoobrane... hocu li ja dobiti? ne! hoces li ti dobiti? ne! Hoce li nobile dobiti? NE! Tko će ti izdati potvrdu za to da si ugrožen da na osnovu toga u mupu dignes nabavnu dozvolu zaoruzje?
rijec je o obicnim građanima, tatini sinovi, politicari, guzicari, barba Luka, ovi i oni ne spadaju u tu skupinu smrtnika. Naravno da ce Ivo Sanader dobiti dozvolu za drzanje u nosenje u svrhu samoobrane... hocu li ja dobiti? ne! hoces li ti dobiti? ne! Hoce li nobile dobiti? NE! Tko će ti izdati potvrdu za to da si ugrožen da na osnovu toga u mupu dignes nabavnu dozvolu zaoruzje?
kao prvo ne usporedjujem nikug. ja sam pisao jel ITKO - on je rekao NIJE.Mike_Torello wrote:Bio nobile meni prijatelj ili ne, nemozes sebe, njega mene tebe uspoređivati s Pukanicem...
krivo je rekao. ja nisam uporedjivao njega s bilo kim. samo sam konstatirao da NETKO je dobio.
sto se tice dal ces ti ili ja dobit ? pa ja t ene poznajem, kao niti ti mene.
stoga netko je dobio. a koliko je taj NETKO blizi tipu covjeka kao ja smrtnika - ili tipa pukanic koji nije smrtnik - tu ocjenu ipak ostavi meni, jer eto ja znam o kome se radi. ok?
usporedba sanader pukanic, je puno dalja usporedbi pukanic - osoba za koju ja pitam.
dakle ocito postoji neka procedura kojom se moze dokazati da ti treba za samoobranu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

rijec jednog protiv rijeci trojice, cim si upotrijebio oruzje u ocima naseg pravosuđa spadas u istu skupinu kao i spomenuta trojica ako ne i u jos goru skupinu... sto mislis kome ce se vjerovati? trojici sitnih lopova, koji mozda i nemaju nista u dosijeu, ili nekom lokalnom šerifu koji paranoicno nosi sa sobom i poteže oružje na sve i svakoga? Jer pazi, nase pravosuđe je jako podlozno medijima a znas kako mediji razapinju vlasnike oruzja... pa si dvaput polako razmisli tko bi u toj prici izvukao deblji kraj...Boris wrote:opet cu spomenutitko kaze da su bjezali ? lopovi kazu. tko kaze da nisu bjezali - vlasnik posjeda na kojem su se nasli. nekome se mora vjerovati.
prvo da ti spomenem, ovo ti je opomena, zbog ovakvih PREPORUKA se inace dijeli ban, ali ga ovaj put neces dobiti samo zato da nebi izgledalo da te banam zbog ove rasprave, jer nisam takav da banam nekoga zbog konstruktivne rasprave dok god ne pređe u nesto drugo.stariji kolega kaze slijedece za samoobranu u kuci. posto ne smijes upotrijebiti silu VECU od one kojom si napadnut, on PREPORUCA u kuci uz legalno imati i 1 ilegalan pistolj. nebitno kakav.
ne treba ti ilegalno oruzje za to vec samo dobra krvava kvrga na glavi od nekog pajsera, noza ili nesto... po tome sto ti pricas ako tebe netko napada nozem da se ti nozem moras i braniti? NE! znaci, ako je tebi ili nekom od tvojih ukucana ugrozen zivot ti mozes djelovati smrtonosnom silom, bila ona baseball palicom, kuhinskim nozem, vatrenim oruzjem, vazom od cvijeća... zelim reci, nemora on nuzno imati vatreno oruzje u rukama da bi ga ti mogao potpuno opravdano usmrtiti. To se zove nužna obrana:pa kaze ako ti netko provali, dodje to sranja borbe ili neceg. pucas iz LEGALNOG oruzja, onesposobis ga i zoves policiju.
Naravno da onda vadis ilegalno oruzje za koje govoris da je bilo u vlasnistvu napadaca. Naravno ovaj ako je pri svjesti tvrdit ce da si mu ga ti stavio u ruku.
NO opet, kome ce sud vjerovati? vlasniku kuce koji se brani ili lopovu koji tvrdi da mu je vlasnik stavio pistolj u ruke, nebi li opravdao svoje pucanje iz legalnog.
sad na stranu otisci. to se da rijesiti. Sto mislis o tome ? Napominjem da to nije moj scenarij nego evo jedan kolega to spominje. Dali bi proslo po tvom misljenju ?
PRIMJER:NUŽNA OBRANA
u članku 30. navodi se kako je nužna obrana, zbog koje nećete biti sankcionirani, ona obrana kada je sila korištena u obrani manja ili jednaka sili napada kojem ste podvrgnuti.
on tebe napada kuhinjskim nozem ili katanom s namjerom da te ubije i ti njega ubijes pistoljem - NUŽNA OBRANA
ako on tebe "napada" pištoljem a ti ga zakolješ nožem ili prepoloviš katanom - NUŽNA OBRANA
Na kraju krajeva kad si se već uhvatio Pukanića on je imao izdanu dozvolu po starom zakonu, a da je živ, sada bi i njega zvali da preregistrira na držanje, kao i masu drugih, tako da ti on baš i nije neka usporedba.
Po starom zakonu je bilo ljudi kojima su se dozvole odobravale za držanje i nošenje za samoobranu.
Po starom zakonu je bilo ljudi kojima su se dozvole odobravale za držanje i nošenje za samoobranu.
NE SLAZEM SE. NO DOBRO TO JE VEC STVAR MISLJENJA. AKO SI GA UPOTRIJEBIO I PUCAO U POD. ONDA SE VALJDA VIDI DA NISI SEFIR NEGO IMAS MOZGA. A STO SE TICE 3 LOPOVA, PA POBOGU STA MISLIS DA CE SUSJEDI RECI ?Mike_Torello wrote:rijec jednog protiv rijeci trojice, cim si upotrijebio oruzje u ocima naseg pravosuđa spadas u istu skupinu kao i spomenuta trojica ako ne i u jos goru skupinu... sto mislis kome ce se vjerovati? trojici sitnih lopova, koji mozda i nemaju nista u dosijeu, ili nekom lokalnom šerifu koji paranoicno nosi sa sobom i poteže oružje na sve i svakoga? Jer pazi, nase pravosuđe je jako podlozno medijima a znas kako mediji razapinju vlasnike oruzja... pa si dvaput polako razmisli tko bi u toj prici izvukao deblji kraj...Boris wrote:opet cu spomenutitko kaze da su bjezali ? lopovi kazu. tko kaze da nisu bjezali - vlasnik posjeda na kojem su se nasli. nekome se mora vjerovati.
VIDJELI JE NJIH 10 S PROZORA D AJE BILO KAKO J KAZEM
NE VJERUJEM DA CE VJEROVATI LOPOVIMA S DOSJEIMA, A OSOBI BEZ DOSJEA S DOZOVOLOM KOJA JE PUCAL AU POD NECE.
PA SAD NE ZNAM KAKO SI TO SHVATIO. TO SVAKAKO NIJE POZIV DA NETKO NEKOG UPUCA, NEGO SAM TRAZIO MISLJENJE ZA TU PREPORUKU. JA NITI NEMAM ORUZJE PA SAM JA TU TOTALNO NEBITAN.prvo da ti spomenem, ovo ti je opomena, zbog ovakvih PREPORUKA se inace dijeli ban, ali ga ovaj put neces dobiti samo zato da nebi izgledalo da te banam zbog ove rasprave, jer nisam takav da banam nekoga zbog konstruktivne rasprave dok god ne pređe u nesto drugo.stariji kolega kaze slijedece za samoobranu u kuci. posto ne smijes upotrijebiti silu VECU od one kojom si napadnut, on PREPORUCA u kuci uz legalno imati i 1 ilegalan pistolj. nebitno kakav.
HVALA. RAZUMIJEM. DALI JE ONDA NUZNA CVORUGA I POSJEKOTINA, ILI JE DOVOLJNO DA NETKO ZAMAHNE NOZEM PREMA TEBI, PA GA PROSVIRAS ?ne treba ti ilegalno oruzje za to vec samo dobra krvava kvrga na glavi od nekog pajsera, noza ili nesto... po tome sto ti pricas ako tebe netko napada nozem da se ti nozem moras i braniti? NE! znaci, ako je tebi ili nekom od tvojih ukucana ugrozen zivot ti mozes djelovati smrtonosnom silom, bila ona baseball palicom, kuhinskim nozem, vatrenim oruzjem, vazom od cvijeća... zelim reci, nemora on nuzno imati vatreno oruzje u rukama da bi ga ti mogao potpuno opravdano usmrtiti. To se zove nužna obrana:pa kaze ako ti netko provali, dodje to sranja borbe ili neceg. pucas iz LEGALNOG oruzja, onesposobis ga i zoves policiju.
NO opet, kome ce sud vjerovati? vlasniku kuce koji se brani ili lopovu koji tvrdi da mu je vlasnik stavio pistolj u ruke, nebi li opravdao svoje pucanje iz legalnog.
sad na stranu otisci. to se da rijesiti. Sto mislis o tome ? Napominjem da to nije moj scenarij nego evo jedan kolega to spominje. Dali bi proslo po tvom misljenju ?
ONDA JE OPET PROBLEM KAKO DOKAZATI DA JE ON STVARNO ZAMAHNUO, A NE DA SI GA TI PROPUCAO OVAKO, PA MU GURNUO NOZ U RUKE ?
PRIMJER:NUŽNA OBRANA
u članku 30. navodi se kako je nužna obrana, zbog koje nećete biti sankcionirani, ona obrana kada je sila korištena u obrani manja ili jednaka sili napada kojem ste podvrgnuti.
on tebe napada kuhinjskim nozem ili katanom s namjerom da te ubije i ti njega ubijes pistoljem - NUŽNA OBRANA
ako on tebe "napada" pištoljem a ti ga zakolješ nožem ili prepoloviš katanom - NUŽNA OBRANA[/quote][/quote]
HVALA. JASNO.
PITANJE KAO GORE. JELI NUZNO OND AIMATI TRAG OD KATANE, ILI JE DOVOLJNO DA KAZES DA JE NAPADAC ZAMAHNUO ?
Last edited by Mike_Torello on 20 Sep 2009, 21:41, edited 1 time in total.
Reason: ispravljen QUOTE na postu, gramatika ostavljena kako je. ovo je drugo upozorenje za CAPS LOCK!
Reason: ispravljen QUOTE na postu, gramatika ostavljena kako je. ovo je drugo upozorenje za CAPS LOCK!
OK. AKO JE TAKO ONDA PRIHVACAM DA NITKO NIKAD NIJE DOBIO TU DOZVOLU.Tomy wrote:Na kraju krajeva kad si se već uhvatio Pukanića on je imao izdanu dozvolu po starom zakonu, a da je živ, sada bi i njega zvali da preregistrira na držanje, kao i masu drugih, tako da ti on baš i nije neka usporedba.
ONAJ NOVINAR KOJI JE PRETUCEN X PUTA. DALI JE TO DOKAZ DA MU JE POTREBNO ZA SAMOOBRANU. DLAI BI ZAKONODAVAC PRIZNAO 3-4 PRIJAVE PROTIV NN KOJI SU TE PREBILI - KAO DOKAZ DA TI JE TO NUZNO ZA SAMOOBRANU ?
JEDNOSTAVNO NE VJERUJEM DA NISTA NE POSTOJI KAO PRIHVATLJIVA ARGUMENTACIJA.
NA ZAHTJEV IDE OCITOVANJE.
SAD AKO SI ODBIJEN STO CE RECI - UPISI TECAJ KARATEA PA SE BRANI TAKO - NE TREBA TI PISTOLJ ?
Last edited by Mike_Torello on 20 Sep 2009, 21:51, edited 1 time in total.
Reason: ovo je trece upozorenje za ignoriranje pravila foruma... jos jedan CAPS LOCK i ide ban!
Reason: ovo je trece upozorenje za ignoriranje pravila foruma... jos jedan CAPS LOCK i ide ban!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

prica je 1 tip koji ilegalno nosi legalno oruzje vs. 3 lopova i dvoriste iz kojeg se ne vidi sa jednog kraja na drugi, nigdje se ne spominju ni susjedi ni svjedoci...Boris wrote:NE SLAZEM SE. NO DOBRO TO JE VEC STVAR MISLJENJA. AKO SI GA UPOTRIJEBIO I PUCAO U POD. ONDA SE VALJDA VIDI DA NISI SEFIR NEGO IMAS MOZGA. A STO SE TICE 3 LOPOVA, PA POBOGU STA MISLIS DA CE SUSJEDI RECI? VIDJELI JE NJIH 10 S PROZORA D AJE BILO KAKO J KAZEM
NE VJERUJEM DA CE VJEROVATI LOPOVIMA S DOSJEIMA, A OSOBI BEZ DOSJEA S DOZOVOLOM KOJA JE PUCAL AU POD NECE.
PA SAD NE ZNAM KAKO SI TO SHVATIO. TO SVAKAKO NIJE POZIV DA NETKO NEKOG UPUCA, NEGO SAM TRAZIO MISLJENJE ZA TU PREPORUKU. JA NITI NEMAM ORUZJE PA SAM JA TU TOTALNO NEBITAN.[/quote]ja znam sto si ti mislio s time, i ti znas sto si mislio s time sto si napisao, ali to ce citati neki klinac na forumu i uzeti ideju kao zdravo za gotovo i bit ce sranje, ne zelim da se nekome daju uopce takve ideje na mojem forumu.prvo da ti spomenem, ovo ti je opomena, zbog ovakvih PREPORUKA se inace dijeli ban, ali ga ovaj put neces dobiti samo zato da nebi izgledalo da te banam zbog ove rasprave, jer nisam takav da banam nekoga zbog konstruktivne rasprave dok god ne pređe u nesto drugo.
HVALA. RAZUMIJEM. DALI JE ONDA NUZNA CVORUGA I POSJEKOTINA, ILI JE DOVOLJNO DA NETKO ZAMAHNE NOZEM PREMA TEBI, PA GA PROSVIRAS ?ne treba ti ilegalno oruzje za to vec samo dobra krvava kvrga na glavi od nekog pajsera, noza ili nesto... po tome sto ti pricas ako tebe netko napada nozem da se ti nozem moras i braniti? NE! znaci, ako je tebi ili nekom od tvojih ukucana ugrozen zivot ti mozes djelovati smrtonosnom silom, bila ona baseball palicom, kuhinskim nozem, vatrenim oruzjem, vazom od cvijeća... zelim reci, nemora on nuzno imati vatreno oruzje u rukama da bi ga ti mogao potpuno opravdano usmrtiti. To se zove nužna obrana:
ONDA JE OPET PROBLEM KAKO DOKAZATI DA JE ON STVARNO ZAMAHNUO, A NE DA SI GA TI PROPUCAO OVAKO, PA MU GURNUO NOZ U RUKE ?[/quote]Sam si si odgovorio na ovo pitanje, problem dokazivanja, ako imas dobru cvorugu sa posjekotinom ili vecu posjekotinu onda nije nikakav problem zar ne? Moze i bez toga ali onda je problem dokazivanja, postoji slican slucaj vec spomenut na forumu gdje je onaj koji je pucao oslobođen nakon mukotrpnog procesa dokazivanja nevinosti.
razmisli koliko je u hrvatskom pravosuđu lako dokazati nesto samo rijecima bez dokaza kada ti je dupe u pitanju? Pogotovo ako se branis u slucaju kada si upotrijebio oruzje sa smrtnim ishodom. Nije nuzno, ali koliko znam rijetki su ti slucajevi, cak i ako idu u korist napadnutog koji se obranio možeš zaboraviti život kakav si imao.HVALA. JASNO. PITANJE KAO GORE. JELI NUZNO OND AIMATI TRAG OD KATANE, ILI JE DOVOLJNO DA KAZES DA JE NAPADAC ZAMAHNUO ?
Evo odustao sam od kvotanja jer ga nisam savladao pa samo idem redom 
1. prica je onakva kakva je, pa sam spomenuo da ces kao reci da su te napali (a ne bjezali), pa onda i susjede. Istinu znamo, samo spominjem sto bi doslo do suda.
2. joj nemoj sada dizati toliku paniku
klinac nece ni imati leglano oruzje, pa mu ni preporuka nece pomoci
)
3. onda stvarno nema smisla pucan upozorenja ?
ako si opalio u svoj zid-lopov pobjegao - dosla policija - evo ti prijave
ako si opalio u lopova, pogodio ga, imas kvrgu - oslobodjen si
Jesam dobro shvatio ? Ispada da se vise isplati nastreliti lopova, nego da ti pobjegne na upozoravajuci hitac ?
4. jasno. ne govorim ja da je samo tako nekog upucati, i onda biti oslobodjen i zivjeti normalno
Sto ako se obranis od stvarnog napada ? Netko ti provali , ti se probudis, on te napadne nozem i ti se obranis pucnjem u njegovu nogu i policija ga odvede. Iskustva ?
Vjerojatno ce doticni kad izadje traziti osvetu pa si u jos goroj situaciji da svaku noc spavas s pistoljem ispod jastuka ?
Ili se u principu oni sami osjecjau krivima, odnosno znaju da se nemaju za sta svetiti ?
1. prica je onakva kakva je, pa sam spomenuo da ces kao reci da su te napali (a ne bjezali), pa onda i susjede. Istinu znamo, samo spominjem sto bi doslo do suda.
2. joj nemoj sada dizati toliku paniku
3. onda stvarno nema smisla pucan upozorenja ?
ako si opalio u svoj zid-lopov pobjegao - dosla policija - evo ti prijave
ako si opalio u lopova, pogodio ga, imas kvrgu - oslobodjen si
Jesam dobro shvatio ? Ispada da se vise isplati nastreliti lopova, nego da ti pobjegne na upozoravajuci hitac ?
4. jasno. ne govorim ja da je samo tako nekog upucati, i onda biti oslobodjen i zivjeti normalno
Sto ako se obranis od stvarnog napada ? Netko ti provali , ti se probudis, on te napadne nozem i ti se obranis pucnjem u njegovu nogu i policija ga odvede. Iskustva ?
Vjerojatno ce doticni kad izadje traziti osvetu pa si u jos goroj situaciji da svaku noc spavas s pistoljem ispod jastuka ?
Ili se u principu oni sami osjecjau krivima, odnosno znaju da se nemaju za sta svetiti ?
Mislim da je dovoljan dokaz da je neko s nožem provalio u tvoj dom (otisci prstiju), neće niko normalan čekat da ga sasječe da bi reagirao..i onog trena kad se vadi pištolj, zadnje što si možeš priuštit je nekakav fizički kontakt.Mike_Torello wrote:Sam si si odgovorio na ovo pitanje, problem dokazivanja, ako imas dobru cvorugu sa posjekotinom ili vecu posjekotinu onda nije nikakav problem zar ne? Moze i bez toga ali onda je problem dokazivanja, postoji slican slucaj vec spomenut na forumu gdje je onaj koji je pucao oslobođen nakon mukotrpnog procesa dokazivanja nevinosti.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Oces se kladiti? OSOBNO poznam srednjoskolca (dolazio je u moju firmu na praksu) tada koji je u autu imao pistolj, automat i bombe... sto ce reci imao je i auto, dakle nista od toga. A da ne spominjemo to da i policija aktivno prati forum. jos jednom govorim, nemojte sebe i forum (samim time i vlasnika) dovoditi u neugodnu situaciju.Boris wrote:2. joj nemoj sada dizati toliku panikuklinac nece ni imati leglano oruzje, pa mu ni preporuka nece pomoci
)
Na ostalo necu odgovarati jer nemogu tvrditi sa sigurnostću "sto bi bilo kad bi bilo", a sve ostalo ti je vec napisano.
Nisi me skuzio. Klinac nece imat dozvolu za oruzje.
Oruzje registrirano na oca - je za tog klinca ilegalno oruzje.
Oruzje registrirano na oca - je za tog klinca ilegalno oruzje.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ne, ti mene nisi skuzio... forum mozda cita neki klinac koji ima ilegalno oruzje, napravit ce sranje s njim jer dobiva sulude ideje na nekom forumu o oruzju... manite se takvih savjeta
P.S. da sam dobio kunu svaki put kad sam ovako nesto napisao....
P.S. da sam dobio kunu svaki put kad sam ovako nesto napisao....
ne kuzimo se.
preporuka je bila kad imas legalno - pa sto da napravis s ilegalnim
ako imas samo ilegalno onda preporuka nema smisla. kad potegnes ilegalno oruzje vec si napravio sranje pa makar bio 100 puta u opasnosti.
ono se radilo o tome kako opravdati legalno.
preporuka je bila kad imas legalno - pa sto da napravis s ilegalnim
ako imas samo ilegalno onda preporuka nema smisla. kad potegnes ilegalno oruzje vec si napravio sranje pa makar bio 100 puta u opasnosti.
ono se radilo o tome kako opravdati legalno.
Predaj ilegalno na policiju bez sankcije prije nego ti policija to nađe. Onda slijede sankcije. 
Obzirom da Boris ne shvaća ili ne želi shvatiti ono što mu više članova foruma bezuspješno ponavlja, izričem mu JAVNU OPOMENU zbog ponašanja i zatvaram temu jer trošimo vrijeme bez veze na nepotrebne teme tipa što bi bilo kada bi bilo.
Boris kod mene ide u kategoriju GNJAVATOR.
Boris kod mene ide u kategoriju GNJAVATOR.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata