3. izložbeno prodajni sajam u Zagrebu
3. izložbeno prodajni sajam u Zagrebu
Evo gospodo, to bi bilo to...
Zainteresirani izlagači/prodavači mogu me kontaktirati na mail: croblade@gmail.com...
Zainteresirani izlagači/prodavači mogu me kontaktirati na mail: croblade@gmail.com...
Re: 3. izložbeno prodajni sajam u Zagrebu
Ostala su još dva slobodna stola. Stolovi su 220x80. Ako netko želi zakupiti stol ili pola stola za izlaganje ili prodaju može mi se javiti na mail: croblade@gmail.com
Bilo bi zgodno vidjeti ručne radove na sajmu.
CIjena po stolu je simboličnih 100kn koji idu UHDDR Dubrava.
Bilo bi zgodno vidjeti ručne radove na sajmu.
CIjena po stolu je simboličnih 100kn koji idu UHDDR Dubrava.
Eto prilike da se članovi sa foruma nađu, upoznaju se i drže.
Biti će svega. Standardne militarije, gomila oštrica svih vrsta, jedna prezentacija vezana uz oštrice, jedna izložba pravih dragulja među oštricama iz kolekcije jednog našeg kolekcionara svjetskog glasa, veliki izbor vrhunskih restauratorskih i konzervatorskih preparata…
Jedino što nam fali je barem jedan kovač koji će izložiti svoje oštrice. Mogao bi postaviti dio radova na svoju izložbu a dio ponuditi u prodaju.
Jedino što nam fali je barem jedan kovač koji će izložiti svoje oštrice. Mogao bi postaviti dio radova na svoju izložbu a dio ponuditi u prodaju.
Danas sam bio i mogu reći da sam više nego ugodno iznenađen. Eto upoznao sam neke osobe sa foruma uživo i ovim putem ih još jednom pozdravljam. Organizatorima svaka čast na trudu. 
Može li koja slika za nas koji nismo bili?
- Banned
Uskoro će sveto Nigdarjevo pa sam čuo da će onda bit službeno objavljene fotke
magisches schwein