Cometa Fusion - novo
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Cometa Fusion - novo
vidis ja sa sa ovom montazom nogara na cijev nikako ne slazem... ok, ako je tako montirano i upucano ali onda se uvijek tako mora koristiti, nece biti isti pogodci kao kad pucas iz ruke... isto je i sa naslanjanjem na cijev... bas bi mogao jedan dan otpucati grupe sa razlicitim mjestima naslona po duzini cijevi, vrh, sredina, korijen i naslon koji ne dodituje cijev. ja uglavnom imam razlike po visini za sva 4 nadedena...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Smirio se vjetar vani, bas bih mogao danas cak i napraviti testiranje... no morat cu se zadovoljiti sa cca 25m jer one meta na 40m vise nemam (srusio se objekt pa nemam vise di postaviti metu)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Dobro izgledaju !!Klik ako moze pitanje ,imam Cometu Fenix 400,5,5 mm,pa bih htio skinuti prednji nisan medutim izlgleda mi kao da je izliven na cijev ilinesto drugo jer se drzi kao vrag ,pa dali znas skida li se uopce taj nisan i kako ? Hvala 
Ma jesam probao sve i svasta ali ne ide ,i meni se cini da je zaljepljen ili izliven. Steta jer sam ga mislio slinuti i staviti prigusuvac ,kao na 400 Carabine ,nekako mi ljepse izgleda..Svejedno hvala