Prodajem kolekciju noževa
Prodajem kolekciju noževa
Mislim da nemam potrebe puno opisivati o čemu se radi, osim da su kao novi ( zapravo su novi!) i da je cijena cjele kolekcije 7000 kn. Može na komad ali je onda cijena malo drugačija ( mrvicu niža ili viša, ništa strašno ). Imaju kutije i sve što je bilo u njima.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Prodajem kolekciju noževa
pošto POLICE?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Lijepa kolekcija, ali sumnjam da će netko uzeti sve odjednom. (bez ljutnje).
Zanima me cijena za Benchmade Deja Woo?
Zanima me cijena za Benchmade Deja Woo?
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Cijena pojedinačnih modela iznosi:
Military - 1200 kn
Police - 900 kn
Endura - 1000 kn
ER BF1 - 1000 kn
Dejavoo - 1000 kn
Mini Dejavoo - 900 kn
McHenry & Wiliams - 1000 kn
Military - 1200 kn
Police - 900 kn
Endura - 1000 kn
ER BF1 - 1000 kn
Dejavoo - 1000 kn
Mini Dejavoo - 900 kn
McHenry & Wiliams - 1000 kn
mini dejavoo 550 kn?
Si Vis Pacem,Para Bellum
http://www.knifeforums.com/forums/index ... ral/47050/
700
Si Vis Pacem,Para Bellum
Odustajem, requin, čestitam!! Očekujem bar jedan foto sesion kad ga mazneš! 
Što reći, gap između tražene i ponuđene cijene naglo se smanjio. Nema se više gdje ubaciti 
Molim Vas pošaljilte mi ime i adresu da nož pošaljem pouzećem. Moj mobitel je 091 564 2502 a e- mail zoran.djurkic2@os.t-com.hrrequin wrote:700
Još jedan savjet:
Ako nož ide pouzećem, pošta to prilično masno naplati, puno bolje je uplatiti na račun ili poslati novac poštom, a nož samo poslati.
Osobno iskustvo s poštom.
P.S.
Čestitke na kupovini, nož je baš dobar.
Ako nož ide pouzećem, pošta to prilično masno naplati, puno bolje je uplatiti na račun ili poslati novac poštom, a nož samo poslati.
Osobno iskustvo s poštom.
P.S.
Čestitke na kupovini, nož je baš dobar.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Savjetujem uplatu putem internet bankarstva ako je ikako moguce, najmanja je provizija (2kn).
Pošta dere neke cudne tarife i jos te onda odere 3,66% za transfer novca ali s tim da najmanja stavka za transfer novca moze biti 9kn a najveca oko 60kn, dakle ako saljes nesto sto kosta 100kn neces platiti 3,66 za transfer novca nego 9kn... Uglavnom primjer, ja sam tako kupovao knjigu, narucim knjigu od 30kn + 15kn za postarinu. na kraju sam sve to lijepo platio 69kn...jer su mi na tu otkupninu od 45kn zaracunali jos neku postarinu??? +9kn za transfer novca... HP-ex kosta 50kn ako se salje "drugi dan do 15h" mislim... isplati se jedino ako saljes najsporijom/najjeftinijom opcijom...
Cesto kupujem na aukcijama i najvise se isplati platiti preko e-bankarstva (kupljeni predmet +15kn postarina), ako je npra transfer iz PBZ na PBZ racun nema provizije, sada je to nakon poskupljenja 1kn, a van PBZ obitelji je bilo 1kn a sada je 2kn... u Posti i FINA-i je provizija oko 5kn, reci ce netko jebes 2-3kn ali kad cesto kupujes skupi se to...
Pošta dere neke cudne tarife i jos te onda odere 3,66% za transfer novca ali s tim da najmanja stavka za transfer novca moze biti 9kn a najveca oko 60kn, dakle ako saljes nesto sto kosta 100kn neces platiti 3,66 za transfer novca nego 9kn... Uglavnom primjer, ja sam tako kupovao knjigu, narucim knjigu od 30kn + 15kn za postarinu. na kraju sam sve to lijepo platio 69kn...jer su mi na tu otkupninu od 45kn zaracunali jos neku postarinu??? +9kn za transfer novca... HP-ex kosta 50kn ako se salje "drugi dan do 15h" mislim... isplati se jedino ako saljes najsporijom/najjeftinijom opcijom...
Cesto kupujem na aukcijama i najvise se isplati platiti preko e-bankarstva (kupljeni predmet +15kn postarina), ako je npra transfer iz PBZ na PBZ racun nema provizije, sada je to nakon poskupljenja 1kn, a van PBZ obitelji je bilo 1kn a sada je 2kn... u Posti i FINA-i je provizija oko 5kn, reci ce netko jebes 2-3kn ali kad cesto kupujes skupi se to...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Potpuno si u pravu što se tiče cijene. Želio bih izbjeći nesporazume ( u Hypo banci prikaz uplate ne dolazi samim danom uplate i sl. ).
Još jedan savjet: kada odgovaraš na post odmah iznad, ne moraš quotati.