Kupujem TAURUS 357mag
- Marin Bralic
- Skupnik

Re: Kupujem TAURUS 357mag
Evo samo na kratko da se ukljucim, nije spamanje, zelio bih samo reci da imam odlicna iskustva sa gosp. Rebecom. Svoj Colt, a i neke druge sitnice, sam kupio upravo od njega. Takvu profesionalnost nisam nasao kod nasih trgovaca oruzjem.
Jos da mi samo uspije nabaviti one gripove...
Jos da mi samo uspije nabaviti one gripove...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Prvi post pa reklama firme koja cak nije ni u Hrvatskoj. Jednom sam ga obrisao ali sada vidim da je ponovo postavljen.
Sorry al' nemoze, sa domacim firmama se pregovara o donacijama za odrzavanje foruma da bi se mogli reklamirati, pa mislim da to nikako nije u redu!
A i prvi post bi trebao biti nekakvo predstavljanje, a ne odmah oglas.
Sorry al' nemoze, sa domacim firmama se pregovara o donacijama za odrzavanje foruma da bi se mogli reklamirati, pa mislim da to nikako nije u redu!
A i prvi post bi trebao biti nekakvo predstavljanje, a ne odmah oglas.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Izvinjavam se, prvi post nije bio baš oglas, više odgovor na oglas osobe koja traži određeno oružje.
Strana firma? Zasad, Hrvatska če uskoro uči u europsku uniju, gdje firme funkcioniraju na zajedničkom tržištu, pa sve te stvari oko rezidencije poslovnih subjekta više nisu najbitnije. Kupac odlučuje koja je ponuda najpovolnija.
Ako smatrate, da sam uzrupirao Vaš forum, izvinjavam se. Možete pobrisati sve moje postove.
Pozdrav!
Strana firma? Zasad, Hrvatska če uskoro uči u europsku uniju, gdje firme funkcioniraju na zajedničkom tržištu, pa sve te stvari oko rezidencije poslovnih subjekta više nisu najbitnije. Kupac odlučuje koja je ponuda najpovolnija.
Ako smatrate, da sam uzrupirao Vaš forum, izvinjavam se. Možete pobrisati sve moje postove.
Pozdrav!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

otom potom kad se Hrvatska u EU =) tema za neki drugi post
post vam je editiran, ako vas kupac zeli kontaktirati bude moze to uciniti preko privatne poruke.
inace ne dozvoljavamo reklamiranje vlastitih firmi, da je netko drugi napisao "vidio sam tamo i tamo pa si pogledaj"
nije toliko problem ako se ne ponavlja u svakom trecem postu
ali nemozemo dozvoliti da forum koji se financira od donacija clanova bude mjesto za besplatno reklamiranje.
(trenutno je jedna renomirana firma dala ponudu u vidu godisnje donacije da dobije dozvolu za reklamu - sto je danas i odobreno)
dobro dosli
Uprava
post vam je editiran, ako vas kupac zeli kontaktirati bude moze to uciniti preko privatne poruke.
inace ne dozvoljavamo reklamiranje vlastitih firmi, da je netko drugi napisao "vidio sam tamo i tamo pa si pogledaj"
nije toliko problem ako se ne ponavlja u svakom trecem postu
ali nemozemo dozvoliti da forum koji se financira od donacija clanova bude mjesto za besplatno reklamiranje.
(trenutno je jedna renomirana firma dala ponudu u vidu godisnje donacije da dobije dozvolu za reklamu - sto je danas i odobreno)
dobro dosli
Uprava
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
molim da mi posaljete kontakt mail na ili broj telefonamojster wrote:Na zalihi imamo Taurus 669 .357 Mag, 6'', cijena 320,00 Euro bez PDV.