standard-usporedba fwb p700 i anschutz 8002
Moderator: karabalic
standard-usporedba fwb p700 i anschutz 8002
Pozdrav, zanima me ako mi netko može reći koja je od te dvije puške bolja. Imam priliku probati obje i koristiti ih na treningu,ali zanima me vaše mišljenje.
Hvala.
Hvala.
- Attachments
-
- Feinwerkbau p 700 alu
- F610_s.jpg (19.44 KiB) Viewed 429 times
If you run,you'll only die TIRED...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: standard-usporedba fwb p700 i anschutz 8002
mislim da je rijetko tko s ovog foruma uopce imao priliku to drzati u rukama a kamoli dati neki savjet vezan za takve puske... Mislim da bi eventualno Klik imao sto za reci o njima... ali mislim da ce ti biti najbolje da sam probas, sto se mene tice obije su firme ugledne i niti jedna nebi trebala imati nekih problema pa je mislim vise stvar strijelca koja ce mu vise odgovarati.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Dobro, probat ću i onu drugu sutra.
Hvala svejedno.
Hvala svejedno.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nema na cemu, u svakom slucaju napisi svoje dojmove za oba modela ako imas prilike... i zanima me ako imas mogucnosti isprobati ih na neku vecu udaljenost... 50m recimo... btw. kakve su cijene tih modela, znam da su vrlo paprene ali dugo nisam pratio kretanja u katalozima, negdje izmedju 1500 i 3000 eVra a?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Ok....sutra sam na streljani pa ću probati i 8002. do sada sam pucao sa p 700 par treninga. Uglavnom,puška odlično leži,kundak se podešava na bezbroj načina,isto kao i okidač....Cijene takvih pušaka se u Njemačkoj kreću od oko 1000 € za mehaničke (opruga) a ove compressed air su od 1500 € do 2500 €, a kod nas su puno skuplje. Nažalost,nemam priliku probati na većoj udaljenosti od 10m.
-
sweetie
tajby, obje puške su dobre, imao si priliku pucati s njima, kao i ja.........a što se tiče rezultata, naš klub u vk ima jako dobre rezultate što se tiče standarda...............
a po mom osobnom mišljenju anstchutz je bolja...... a neznam kako vi mislite........ a ni valterova nije loša
a po mom osobnom mišljenju anstchutz je bolja...... a neznam kako vi mislite........ a ni valterova nije loša
sweetie wrote:tajby, obje puške su dobre, imao si priliku pucati s njima, kao i ja.........a što se tiče rezultata, naš klub u vk ima jako dobre rezultate što se tiče standarda...............
gdje je sada klub u vk? prije rata je bio u dvorisu knjiznice i kina, a kako je to sve stradalo, sada vise nemam informaciju....
gdje, u Hebrangovoj ili Starcevicevoj? Ako ti nije problem, posalji mi adresu na privatnu poruku...sweetie wrote:KLUB U VK JE KOD KOLODVORA