Tko je ovdje lud
Tko je ovdje lud
Ili su pojedinci poludili ili sam ja preko noći postao bogataš ??? P-8 za 10.000 Kn ????
http://www.njuskalo.hr/militarija/pisto ... las-699638#
Armand Gavage za 9.999 Kn ???? (nakon kritiziranja povučen oglas)
http://www.njuskalo.hr/militarija/pisto ... las-699638#
Armand Gavage za 9.999 Kn ???? (nakon kritiziranja povučen oglas)
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Re: Tko je ovdje lud
Pazi, jedno je koliko tražiš, drugo koliko za to dobiješ.
Može taj tražiti i 10 soma eura...
Može taj tražiti i 10 soma eura...
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
-
tehnotezak
- Razvodnik

Imas malo nize u oglasu i Štajer za 15000kuna-hahaha....Valjda dobis i Pincgauera sa njim!? 
Pa zvao sam tipa iz oglasa jer je prodavao HSc (mislil sam ga kupiti i tebe usrećiti da ga imaš a ne samo gledaš) ali tip je lud traži 2 soma Eurića i 10 minuta me gnjavio na telefon (ja sam prekinuo kad sam čuo cijenu ali je onda on nazvao i počeo držati predavanje) kako je to specijalni pištolj napravljan samo za ss u svega nekoliko stotina primjeraka i njemu su ga "stručnjaci "procijenili i na više ali ga sad prodaje jeftinije jer mu treba lova ....... ja prekinem, a on opet nazove da kak me nije sram da se tako ponašam jer ipak je on inžinjer i školovan čovjek i informirao se o vrijednosti....a mi bi htjeli to kupiti za niš jer smo lopovi. (NO COMENT)
Sram vas bilo, lopovi jedni, tako bi vi htjeli gospodu inžinjere pokrasti i ostaviti bez njihovih zahrđalih skupocjenih primjeraka jedinstvene i posebne vrijednosti kakve nitko nema i koje su rađene za naci glavešine
Strašno...
Sa kim ja ovdje imam posla...
Strašno...
Sa kim ja ovdje imam posla...
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
E moj, Boxi, čovjek te skužio
. Mogu mislit rekaciju Tehnotežaka.
Gdje li samo nađeš takve davitelje, zamisli još ponovno zove. To je neviđeno.
Da ga i ja nazovem kad ne budem imao s kim pričati, kada mi bude dosadno, pa ću si nakalemiti inženjera - manijaka?
Gdje li samo nađeš takve davitelje, zamisli još ponovno zove. To je neviđeno.
Da ga i ja nazovem kad ne budem imao s kim pričati, kada mi bude dosadno, pa ću si nakalemiti inženjera - manijaka?
Ma listam internet izdanje plavog oglasnika i vidim da čovjek mjesecima prodaje "povoljno HSc" a znam da ga Tehnotezak nema u kolekciji ali zato ima nekaj kaj bi ja htio da se preseli u moj sef......i hebi ga umjesto da uveselim sebe i Tehnotežaka ...dobijem špotanciju i predavanje iz kulture i poznavanja naoružanja "ss" jedinica