Moja nova igračka
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Moja nova igračka
to TI vidis po tormentacijskim oznakama =) ja to nebih skuzio =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Armalite Kid
- Banned
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja imam svoju Jill Valentine koja ce mi pomoci =)
990kn - 10% za gotovinu = 900kn + 70 kuna biljega za dozvoluKnife_maniac wrote:Lijepe slicice!
Koliko si pljunio za njega?
municija je RWS 4-4,5kn mislim a Pobjeda Goražđe 2kn/kom
u hunterKZ su 800kn.
- ma previse, 100eura bi trebala bit gornja granica za to...
-
Firefighter
- Razvodnik

koje je firme i kako to radi??od slicne ili iste legure je moj airsoft 1911, jednako obojan, i jednako tako izgleda "kao pravi"
je li moze to što precizno pogodit na 25m kao pravi pištolj, mislim metu za trening??? čime bucaš, kuglice, plin??
je li to gbb sistem ili spring???
Netko te je tu pitao koliko si istresao za njega..... , nisi odgovorio , mogu li ja kao eventualni potencijalni kupac znati , odnsno ako bi , koliko bi tražio za njega ... , e da , imaš li nastavak za rakete ???
Ak je javna tajna cijena , moš' i na pm !!!!
Pozz
Pozz
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

GBB, punis plin u spremnik kao u upaljac, u njega idu i kuglice, repetiras jednom i pucas dok ne nestane plina ili kuglica =) firma se zove WE, a imas i renomirante tvrtke poput TOKIO MARUI, uglavnom ima ih, na 25m si sretan ako pogodis R50 metu u crno uopce, no moze se podesiti da bude nesto precizniji pomocu hop-up sistema koji ima ugrađen u cijev, ali tu preciznost kao kod pravog pistolja nemozes ocekivati osim na skupim i tuniranim modelima ali onca cijena vise nije ni priblizna ovoj.Robi_02 wrote:koje je firme i kako to radi?? je li moze to što precizno pogodit na 25m kao pravi pištolj, mislim metu za trening??? čime bucaš, kuglice, plin?? je li to gbb sistem ili spring???od slicne ili iste legure je moj airsoft 1911, jednako obojan, i jednako tako izgleda "kao pravi"
kako nisam, evo pa dva posta iznad piše sve...febo1601 wrote:Netko te je tu pitao koliko si istresao za njega..... , nisi odgovorio , mogu li ja kao eventualni potencijalni kupac znati , odnsno ako bi , koliko bi tražio za njega ... , e da , imaš li nastavak za rakete ???
Pozz
Ima plastični kovčežić, uputstva, pribor za čišćenje, nastavak za rakete i 20 metaka, za sve bi tražio 800kn.
S obzirom da je ovo Voltranova vrlo kvalitetna replika Berette 92FS koja se više ne može nać u dućanima već samo oni Ekol-Voltran i Blow koji joj nisu ni blizu.
Pištolj je očišćen i podmazan svaki put poslije pucanja (cca 50-60 metaka) nikad se nije zaglavio i za novu godinu uspješno ispalio 4 rakete.. Sve kao novo (još i bolje, novi nije bio razrađen ni podmazan).
Sad nabavljam jedan za airsoft i jedan na crni barut pa mi treba nofca inače ga ne bi prodavao a i sad se još dvoumim..