Stara Puškica
Moderator: karabalic
Stara Puškica
Pozdravljam sve na ovom forumu! Budući da sam novi ako nešto pogriješim nemojete uzimat zlu!
Neki dan sam našao kod djeda staru zračnu pušku. Na njoj piše haenel sport model 49a.
Znam da je cal. 4,5 i da je stara nekih četrdesetak godina. Moža netko od vas zna nešto više o njoj!
Neki dan sam našao kod djeda staru zračnu pušku. Na njoj piše haenel sport model 49a.
Znam da je cal. 4,5 i da je stara nekih četrdesetak godina. Moža netko od vas zna nešto više o njoj!
- Attachments
-
- haenel0400a.jpg (18.03 KiB) Viewed 758 times
Re: Stara Puškica
Tako nešto sam i ja imao ali sam je poklonio. Daj reci da li je zadnji nišan od plastike?
Je klizač, ali nišan je melalni!
- Attachments
-
- haenel0401a.jpg (29.96 KiB) Viewed 748 times
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

meni to izgleda kao ruska malokalibarka a ne zracna puska, a i slika je pre mala da bi se ista vidjelo. Al ajd, na ovoj drugoj lici na zracnicu...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Djed mi je strojobravar, a to mu je netko donio 91. na je proba preraditi na 22! On se nije htio s tim zafrkavati i tako je ostala. Kako da povečam slike?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Stavi vece slike da se mogu pogledati detalji.
Tomi, vjerujem sad kad sam vidio ovu drugu sliku, to je ocito neki underlever ili tako neka pizdarija, imam osjecaj da joj nedostaje poluga za napinjanje jer je cijev fixna koliko vidim.
Tomi, vjerujem sad kad sam vidio ovu drugu sliku, to je ocito neki underlever ili tako neka pizdarija, imam osjecaj da joj nedostaje poluga za napinjanje jer je cijev fixna koliko vidim.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Ima ručicu za napinjanje i kalibar je bio malo manji 4,4 mm.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Ja onu svoju nisam nikada punio pa ne znam dal ide dijabolo ili čak kuglice. To mi je još uvijek misterija i čekamda me netko prosvijetli. 
Koliko sam skužio po njemačkim forumima ima okvir od 4 od 10 kuglica, a baš znam njemački!
Lijepo izgleda! Koliko sam primjetio na vrhu klipa ima cijevčica, to je vjerovatno da se izbjegne gubitak zraka kroz utor za okvir! A 140 m/s nije loš rezultat za takvu napravu. Izgleda da na forumu nije promjenjen sat, postovi prikazuju staro vrijeme!
- Armalite Kid
- Banned
Nije ni čudo da je deda odusto od prerade kad je vidio koji je kalibar.A vjerujatno je taj kalibar i namjerno odabran s obzirom i da ima spremnik, da nekome ne padne ista ideja na pamet
magisches schwein