Noževi za bacanje
Noževi za bacanje
Počeo sam se zanimati malo za takve noževe pa me zanima gdje bi mogao nabaviti kakav dobar nož za početnika te vrste. A poslje bi si nabavio i onaj Cold Steel True Flight Thrower ali nisam ga sad uspio nać nigdje u Hrvatskoj da ima na online prodaji. Uglavnom znači treba mi preporuka za nekakav nož za bacanje jeftiniji jer nemam baš novca, onako da bude ok za početnika ali ne sad opet da bude neko smeće neizbalansirano.
- Knife_maniac
- Satnik

Re: Noževi za bacanje
Hibben thrower.
Bilo ih je u Replikartu.
Bilo ih je u Replikartu.
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
Da baš sam njih danas gledao. Od svega što sam našao u Hrvatskoj online mi se oni čine najbolji po omjeru cijene i kvalitete. Mislio sam da možda ima nešto više ponude, pa ako neko zna nek javi.
Uzmi si rađe komad željeznog flaha od 3-4 mm debljine, izbrusi profil oštrice, naoštri vrh i bacaj ga do mile volje. Ne košta ništ, ne možeš ga slomit, pa ako ga i izgubiš nećeš plakat za njim i lovom koju ćeš potrošiti.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Ovog gornjeg treba doradit. Trebalo bi mu vrh malo položenije izbrusiti jer su original oštrice preokomite. Time bi se dobila probojnost, a ovak ko da bacaš štemajzl. Nabacao sam se noževa dok sam bio klinac i došao do zaključka, nakon par slomljenih i rasturenih noževa, da je najbolje uzeti komad flaha, naoštriti ga i bacati, s time da se oštri samo s jedne strane, jer bodežolike oštrice mogu fino razrezati ruku.
Da rubinho, takvi bi mi trebali. Ali nebi uzimao taj SOG. Treba mi nešto poput tog iznad njega. E da ako je netko voljan prodati nekakav nož za bacanje poput onog gornjeg na rubinhovoj slici nek se javi. I ako netko zna gdje se mogu kupiti takvi ili malo drukčiji noževi za bacanje u Hrvatskoj (osim u Replikart) s pristupačnom cijenom nek javi.
- Original_G
- Cinker - bojna

ima u replikart sigurno True Flight Thrower, napiši im mail, obično nema sve na netu...
jedino kaj ti to nije baš nož za učenje, malo fulaš i odbije se i to dosta daleko, radije 3 manja i lakša za početak
jedino kaj ti to nije baš nož za učenje, malo fulaš i odbije se i to dosta daleko, radije 3 manja i lakša za početak
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Znam zato sam i napisao u prvom postu da mislim POSLIJE uzet Cold Steel TFT. A sad bi najrađe dva ili tri dužine otprilike 6.5 inča. Ako ne nađem ništa drugo uzet ću ona dva Hiben Pro Thrower-a. Ali sad mi je problem sakupit i tristo kuna 
- Original_G
- Cinker - bojna

Joj kinesko s....e ali za početak dobro za vježbu. Samo treba skinuti one trakice, jer ničemu ne služe.
- Original_G
- Cinker - bojna

Ja sam kupio slične kod chineza i to ne valja "pišljivog boba" ,inače u maloj aziji je cijena za taj komplet 25,00 kunića. Pojedinci kupuju te i slične noževe po 18-25 kn i prodaju na aukcijama po kudikamo skupljim cijenama.Original_G wrote:http://www.aukcije.hr/item.php?id=554258
evo jeftinjara
Ako baš hoćeš kupiti prošetaj do Jankomira i kupi punoooo jeftinije. I osnovno zapamti da na slikama puno ljepše izgledaju nego u stvarnosti.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Pa Mala Azija ti je naziv za veliku halu smještenu na području bivše tvornice Jedinstvo u Zagrebu, Samoborska bb (Jankomir) u kojoj je jedno 50-tak malih trgovina chineza koji prodaju robu na velikoprodaju inim trgovcima nakupcima koji to dalje prodaju u svojim radnjama, sajmovima i slično.
također kod njih možeš i ti kupiti neki primjerak jer vrijedi solarno plaćanje. Robe ima svakojake od igle do lokomotive, ali najviše "krpica" i takvih gluposti iako se nađe i optika, lasera pribora za ribičiju.... a najveći izbor je noževa, mačeta i sl.
također kod njih možeš i ti kupiti neki primjerak jer vrijedi solarno plaćanje. Robe ima svakojake od igle do lokomotive, ali najviše "krpica" i takvih gluposti iako se nađe i optika, lasera pribora za ribičiju.... a najveći izbor je noževa, mačeta i sl.
Jedna zamolba. Pošto ne mogu doći u Zagreb jer živim u Šibeniku i još sam srednjoškolac bili mi netko htio pomoći na način da kupi te noževe tamo i pošalje mi poštom. Naravno ja bi platio poštarinu i poslao vama novac za noževe.
Moraš odabrati koje, jer ih ima više vrsta. Ali zapamti najvažnije....ne izgledaju niti približno dobro i lijepo kao na fotografijama. U stvarnosti su puno manji, lošiji, ružniji itd.
Ma da. Ma naručit ću si magnumove noževe za bacanje standardnog oblika. Mislim da će oni biti sasvim dovoljni za početak.
Htjela bi kupiti šuriken noževe za bacanje. Da li ima netko tko prodaje ili da zna gdje se mogu kupiti u Zagrebu? Hitno mi trebaju! Hvala
- Original_G
- Cinker - bojna

prek interneta ima u replikart -u, a u zagrebu pogledaj po dućanima s oružjem (lovac?) ili kakvi dućani s noževima za ninje 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ako mi možete reči gdje ima u Zagrebu tih trgovina sa noževima, jer nisam odavdje, samo studiram tu 
Šurikeni mi trebaju za rođendanki poklon...
Šurikeni mi trebaju za rođendanki poklon...