Pušteni ubojice Luke Ritza
Re: Pušteni ubojice Luke Ritza
A što je po tom pitanju učinjeno????
Ništa i opet ništa i opet ništa i opet ništa iiiiii.........
do kada če čopori huliganskih bandi terorizirati građane bez sankcija
Gospodo dok god ne bude naje... Kosoričin ili nekoga iz vlade sin ili kćer !Na žalost obićan građanin prepušten je sam sebi u ovoj NE PRAVNOJ DRŽAVI.
Gospodo dok god ne bude naje... Kosoričin ili nekoga iz vlade sin ili kćer !Na žalost obićan građanin prepušten je sam sebi u ovoj NE PRAVNOJ DRŽAVI.
No Peace without Justice !
- Armalite Kid
- Banned
Ovome milom dečecu je samo nebo bilo granica :
http://s1.trosjed.net.hr/trosjed/avatar ... _QPYf9.jpg
To je bio sukob između dva ista nacionalno-manjinska pripadnika dvije različite "subkulture" u kojem je napadač prošao lošije od napadnutog.
http://s1.trosjed.net.hr/trosjed/avatar ... _QPYf9.jpg
To je bio sukob između dva ista nacionalno-manjinska pripadnika dvije različite "subkulture" u kojem je napadač prošao lošije od napadnutog.
magisches schwein
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

hoces reci da prijatelji Frane Despica cipelare po gradu? Mislim to me i ne cudi, jer koliko sam ja shvatio sa tom namjerom su i dosli tamo gdje je Despic nastradao zar ne? Jer se nasao jos netko kome njegovi zubi vrijede vise nego pun autobus takve bande. Htjeli su malo biti frajeri i mlatiti slabije (i mirnije) od sebe pa su naletjeli na tvrd orah sto je (nazalost) rezultiralo smrtnim slucajem.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ovo je izjavila majka Despića:
Frano nije izazivao
– Dosta mi je toga da se moj sin osuđuje. Ni on ni njegov brat nisu nikoga izazivali, niti kome nanijeli ozljede. Bili su na Opatovini, preko Ribnjaka išli do benzinske. Već su ih na putu izazivali, a kad su se vraćali, počeli su ih tući – kaže majka te oštro opovrgava da je Frane bio član Agrama, agresivne podskupine BBB-a.
Ogorčena je ponašanjem institucija. Tvrdi da su joj u noći kada je umro odbili pokazati sinovo tijelo. Policajac joj je, kaže, kazao “što hoće, sutra je nedjelja, ne radi se”, a portirka na KB Šalati pitala ju je, kaže, zašto ga želi vidjeti. Nikada ga, dodaje, nije identificirala. Njezina mlađeg sina nisu pustili iz pritvora na bratov sprovod.
Doista, uopće ne čudi što je taj bio takav kakav je, očito mu ni brat nije ništa bolji. A takvi kakvi jesu, jesu baš zbog svojih roditelja.
Jedan divljak i huligan manje.
Svim huliganima, divljacima i kriminalcima želim da im se dogodi isto, da nalete na nekoga tko će se braniti tvrdo i oštro, po mogućnosti vatrenim oružjem
Frano nije izazivao
– Dosta mi je toga da se moj sin osuđuje. Ni on ni njegov brat nisu nikoga izazivali, niti kome nanijeli ozljede. Bili su na Opatovini, preko Ribnjaka išli do benzinske. Već su ih na putu izazivali, a kad su se vraćali, počeli su ih tući – kaže majka te oštro opovrgava da je Frane bio član Agrama, agresivne podskupine BBB-a.
Ogorčena je ponašanjem institucija. Tvrdi da su joj u noći kada je umro odbili pokazati sinovo tijelo. Policajac joj je, kaže, kazao “što hoće, sutra je nedjelja, ne radi se”, a portirka na KB Šalati pitala ju je, kaže, zašto ga želi vidjeti. Nikada ga, dodaje, nije identificirala. Njezina mlađeg sina nisu pustili iz pritvora na bratov sprovod.
Doista, uopće ne čudi što je taj bio takav kakav je, očito mu ni brat nije ništa bolji. A takvi kakvi jesu, jesu baš zbog svojih roditelja.
Jedan divljak i huligan manje.
Svim huliganima, divljacima i kriminalcima želim da im se dogodi isto, da nalete na nekoga tko će se braniti tvrdo i oštro, po mogućnosti vatrenim oružjem
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
dečko je ubijen. izboden je po prsima. nikakva obrana, samoobrana tvrdi orasi i slične pizdarije. UBOJSTVO. njegov ubojica, koji je ubojstvo priznao, za dvadesetak dana je bio na slobodi, a zahvaljujući pravnoj državi na slobodi će i ostati. ono što boli, što kida živce je to što se ubojicu prikaziva žrtvom. kad su premlatili luku sve novine su konstantno izvještavale o tom slučaju, a narod tražio javni linč osoba koje su odgovorne za premlaćivanje, te smrt luke, a do jučer nisam znao da je despićev ubojica na slobodi bio već za dvadesetak dana. al jebiga, frenki je bio samo navijač, samo "Jedan divljak i huligan manje".
naš narod je općenito glup, zatupljen, povodi se za svime što progutaju u raznim medijima (koje btw. boli za istinu, bitan im je samo novac), tako da je sada frenki i skinhead i huligan. šta reći nego j*beni debilizam. kakvi krvavi skinhedi u hrvatskoj. niti postoji pokret niti postoji ikakva kritična masa, ništa. i btw. očito niti novinari niti oni koji čitaju k*rca neznaju o skinhead pokretu, a svi su strašno pametni.
svakodnevno se plasiraju kroz razne medije laži, govori mržnje, prenapuhuju se neki marginalni događaji dok se o stvarima koje su bitne, koje su pravi problem ove nazovi države ne piše, odnosno ne smije pisati. zbog svega toga se uopće ne čudim da je ljudima drago što je klinac ubijen... kada vas jednom obesprave, kada vama jednog dana ubiju sina, brata, prijatelja znat ćete kako se mi danas osjećamo.
Frenki, počivao u miru...
naš narod je općenito glup, zatupljen, povodi se za svime što progutaju u raznim medijima (koje btw. boli za istinu, bitan im je samo novac), tako da je sada frenki i skinhead i huligan. šta reći nego j*beni debilizam. kakvi krvavi skinhedi u hrvatskoj. niti postoji pokret niti postoji ikakva kritična masa, ništa. i btw. očito niti novinari niti oni koji čitaju k*rca neznaju o skinhead pokretu, a svi su strašno pametni.
svakodnevno se plasiraju kroz razne medije laži, govori mržnje, prenapuhuju se neki marginalni događaji dok se o stvarima koje su bitne, koje su pravi problem ove nazovi države ne piše, odnosno ne smije pisati. zbog svega toga se uopće ne čudim da je ljudima drago što je klinac ubijen... kada vas jednom obesprave, kada vama jednog dana ubiju sina, brata, prijatelja znat ćete kako se mi danas osjećamo.
Frenki, počivao u miru...
Znaš, priznao ti to ili ne, skinsi u RH POSTOJE. I napadaju. Premlaćuju, bodu noževima, razvaljuju cipelama po glavi. A nazvati ih možeš kako god hoćeš, skihead je samo jedan naziv. Mogu se zvati ovako ili onako, ali je činjenica da napadaju one koji im se ne sviđaju.
Navijači - viđeno puno, puno puta. To nema veze sa navijanjem, to je divljaštvo.
Navijači - viđeno puno, puno puta. To nema veze sa navijanjem, to je divljaštvo.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mojoj sestri su pred ocima pretukli prijatelja do te mjere da je zavrsio u bolnici, kako se skoluje u ZG, 150km daleko od kuce to ti nije svejedno, moju curu su jednom prilikom po povratku kuci kasnije navecer poceli maltretirati neki nadobudni mladići, cak i ja kad na cesti vidim skupinu BBB huligana radije pređem cestu i idem drugom stranom ulice, da ih ne izazovem nekom svojom kestom ili kretnom ili pogledom, zasto? E sad, nemogu se fino izraziti, ali kada bilo koji iz takvih skupina "DOBIJE PO PIČKI" meni ga nije nimalo zao. Puno puta sam se u zivotu susretao sa bahatim kurčubićima koji imaju dobro zaleđe, u srednjoj skoli sam od balavca popušio šamar i nisam mu vratio, iako sam ga mogao smlaviti sa zemljom, samo zato sto sam znao tko je i tko su mu braća, bratići i prijatelji, i znao sam da iducih tjedan dana nebi bilo jebene sanse da ja dodjem cijel iz skole kuci. Nazovi to kako god hoces, predasudama ili kako god, da se razumijemo, nemam ništa protiv NAVIJAČA, ali mrzim HULIGANE, a većina navijača kad se kreću u čoporima potpomognuti alkoholom postanu huligani a sa takvima treba oštro i bez milosti. Nekad su ljudi sa obiteljima isli na utakmice, zasto danas ne idu? jer neznaju noce li djecu zivu iznjeti sa stadiona, ili ce dobiti batina ili baklju za vrat, ili noz u rebra ili bokser u glavu. Hvala lijepo.
Ja se ispricavam ako sam stekao krivi dojam o Frani zbog novinarskih napisa, ako su napisane neistine i slično, -ako su tražili žrtve pa naišli na mangu - tako im i treba, ako su pak bili napadnuti - žao mi je.
...ali moje gore navedeno stajalište i dalje stoji!
Ja se ispricavam ako sam stekao krivi dojam o Frani zbog novinarskih napisa, ako su napisane neistine i slično, -ako su tražili žrtve pa naišli na mangu - tako im i treba, ako su pak bili napadnuti - žao mi je.
...ali moje gore navedeno stajalište i dalje stoji!
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
konkretno na maksimiru postoji tri tribine za domaće gledatelje. "huligani" su samo na jednoj. to je jedna stvar.Mike_Torello wrote: Nekad su ljudi sa obiteljima isli na utakmice, zasto danas ne idu?
aj mi probaj objasniti ovo. na utakmicama bez ikakvog rizika, recimo kada gostuje međimurje, croatia sesvete, bilo koji mali klub stadion stoji prazan, samo šaćica kako ih volite nazivati "huligana". kad gostuje hajduk, utakmica najvećeg mogućeg rizika u hnl-u, nekim čudom se ljudi dovuku na stadion, čak i klince povedu. isti je k*** i kad dinamo gostuje u splitu.
i još jedna mala anegdota. bila je to utakmica poslije kornatske tragedije, igrali smo sa slaven belupom, upad bio bespla, jedino su stojale kutije za dobrovoljne priloge. bilo je dosta ljudi na stadionu, čak i na tribini s "huliganima". sve prošlo uredu, kamere se ugasile kad odjednom krene čopor "kornjača". nastala opća gužva i bježanje po tribini, jer kako sam već rekao bilo je svakakvih ljudi na tribini, ne samo "huligani". stao sa strane dok se malo smire i krenem van kad na stepenicama klinac od kojih možda deset godina sav u suzama, uplašen, ne može se smiriti. bio je s neke dvije starije cure, vjerojatno mu je jedna bila sestra.
druga priča. bila je to neka eurotekma, ne sjećam se koja. lik koji inače ne ide na utakmice se pokupio i došo gledati dinamo. epilog, murja ga prebila bez razloga i više se nikada nije vratio, bio je i na telki čini mi se.
nobile157 wrote:Znaš, priznao ti to ili ne, skinsi u RH POSTOJE. I napadaju. Premlaćuju, bodu noževima, razvaljuju cipelama po glavi. A nazvati ih možeš kako god hoćeš, skihead je samo jedan naziv. Mogu se zvati ovako ili onako, ali je činjenica da napadaju one koji im se ne sviđaju.
prvo se educiraj o SH pokretu, pa onda možeš diskutirati ...
kad već pišemo, nek piše sve. još jedan primjer objektivnosti medija.
bio sam na noćenju s prijateljima, svi smo bili maloljetni. naišli cigići, odrasli, počelo verbalno dobacivanje i na kraju nas počeli mlatiti. bratić mi je dobio veslom po čeljusti, bio na šivanju, ostali popušili batine. dok je sve to trajalo jedan je pobjegao i zvao pomoć. došli stariji dečki i prebili cigiće.
sutrašnji senzacionalistički naslov u novinama je glasio nekako ovako "xxx toljagama i sjekirama nasrnuli na rome". da je to pročitao bilo tko od vas rekao bi huligani, sve ih treba prebiti i pozatvarati, stoka i sve ono čime se danas pljuju određene grupacije. istina je naravno bila malo drugačija.
i jedno pitanje za "ko ga jebe tako mu i treba" ekipu. cigići nas napali i prebili. da smo svakog uboli u prsa nekoliko puta to bi bilo uredu? jer jebiga, napali su nas...
bio sam na noćenju s prijateljima, svi smo bili maloljetni. naišli cigići, odrasli, počelo verbalno dobacivanje i na kraju nas počeli mlatiti. bratić mi je dobio veslom po čeljusti, bio na šivanju, ostali popušili batine. dok je sve to trajalo jedan je pobjegao i zvao pomoć. došli stariji dečki i prebili cigiće.
sutrašnji senzacionalistički naslov u novinama je glasio nekako ovako "xxx toljagama i sjekirama nasrnuli na rome". da je to pročitao bilo tko od vas rekao bi huligani, sve ih treba prebiti i pozatvarati, stoka i sve ono čime se danas pljuju određene grupacije. istina je naravno bila malo drugačija.
i jedno pitanje za "ko ga jebe tako mu i treba" ekipu. cigići nas napali i prebili. da smo svakog uboli u prsa nekoliko puta to bi bilo uredu? jer jebiga, napali su nas...
- Original_G
- Cinker - bojna

@Bacyc
svaki napadač ima da popuši u najmanju ruku batine! to je to, nema više, tvoje i moje pravo je da se branimo, ne malo, ne malo više, nego koliko je potrebno da odbiješ napad od sebe, jednog ili više! ko je koga napal to bu kasnije razjasnila policija kroz istražni postupak i preko svjedoka! dal si cigić ti ili oni je sasvim svejedno...ja se isto držim podalje raznoraznih cestovnih grupacija a odrasel sam na asfaltu u ratno vrijeme, pa nisam misfit ili skin?
ako navijači nisu huligani ko onda razbija na gostovanjima? ko baca baklje u teren? roditelji s djecom?????
svaki napadač ima da popuši u najmanju ruku batine! to je to, nema više, tvoje i moje pravo je da se branimo, ne malo, ne malo više, nego koliko je potrebno da odbiješ napad od sebe, jednog ili više! ko je koga napal to bu kasnije razjasnila policija kroz istražni postupak i preko svjedoka! dal si cigić ti ili oni je sasvim svejedno...ja se isto držim podalje raznoraznih cestovnih grupacija a odrasel sam na asfaltu u ratno vrijeme, pa nisam misfit ili skin?
ako navijači nisu huligani ko onda razbija na gostovanjima? ko baca baklje u teren? roditelji s djecom?????
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Da se educiram???bacyc wrote:prvo se educiraj o SH pokretu, pa onda možeš diskutirati ...nobile157 wrote:Znaš, priznao ti to ili ne, skinsi u RH POSTOJE. I napadaju. Premlaćuju, bodu noževima, razvaljuju cipelama po glavi. A nazvati ih možeš kako god hoćeš, skihead je samo jedan naziv. Mogu se zvati ovako ili onako, ali je činjenica da napadaju one koji im se ne sviđaju.
Znam sve što mi je potrebno, ali je očito tebi edukacija itekako potrebna.
Da ste se branili i izboli ih nožem, nitko ne bi rekao ni riječ. Naravno, kada te netko napada veslom, imaš se pravo braniti svime što ti dođe pod ruke.bacyc wrote:kad već pišemo, nek piše sve. još jedan primjer objektivnosti medija.
da educiraj se. ne možeš razgovarati o nečemo o čemu neznaš ništa. i kakva je meni edukacija potrebna?nobile157 wrote:Da se educiram???bacyc wrote:prvo se educiraj o SH pokretu, pa onda možeš diskutirati ...nobile157 wrote:Znaš, priznao ti to ili ne, skinsi u RH POSTOJE. I napadaju. Premlaćuju, bodu noževima, razvaljuju cipelama po glavi. A nazvati ih možeš kako god hoćeš, skihead je samo jedan naziv. Mogu se zvati ovako ili onako, ali je činjenica da napadaju one koji im se ne sviđaju.
Znam sve što mi je potrebno, ali je očito tebi edukacija itekako potrebna.
"Da ste se branili i izboli ih nožem, nitko ne bi rekao ni riječ."
nismo se ni branili, spušili smo batine a pogle šta je medijima osvanulo. još su poslije došli plavci s maricom i pokupili nas sve koji smo se tamo našli.
Otkud znaš da ne znam ništa o skinsima?
Ti si vjerojatno "stručnjak" za skinse? Imaš i nekakvu diplomu? Ili imaš osobnih iskustava?
A edukacija ti je svakako potrebna i to opsežna.
Interesantno je da se nekako, uvijek nađeš negdje gdje ima neke frke. Pa te istukli, pa te policija privela, pa opet...
Možda ti odgovaraju mjesta na kojima ima frke a i takvo društvo koje uvijek upada u nekakve konfliktne situacije?.
Ti si vjerojatno "stručnjak" za skinse? Imaš i nekakvu diplomu? Ili imaš osobnih iskustava?
A edukacija ti je svakako potrebna i to opsežna.
Interesantno je da se nekako, uvijek nađeš negdje gdje ima neke frke. Pa te istukli, pa te policija privela, pa opet...
Možda ti odgovaraju mjesta na kojima ima frke a i takvo društvo koje uvijek upada u nekakve konfliktne situacije?.
"Otkud znaš da ne znam ništa o skinsima?" -zbog ovoga: "Premlaćuju, bodu noževima, razvaljuju cipelama po glavi. A nazvati ih možeš kako god hoćeš, skihead je samo jedan naziv."
"Interesantno je da se nekako, uvijek nađeš negdje gdje ima neke frke. Pa te istukli, pa te policija privela, pa opet...
Možda ti odgovaraju mjesta na kojima ima frke a i takvo društvo koje uvijek upada u nekakve konfliktne situacije?." -aj nemoj prosipati te djetinje fore...
"Interesantno je da se nekako, uvijek nađeš negdje gdje ima neke frke. Pa te istukli, pa te policija privela, pa opet...
Možda ti odgovaraju mjesta na kojima ima frke a i takvo društvo koje uvijek upada u nekakve konfliktne situacije?." -aj nemoj prosipati te djetinje fore...
"Djetinje fore" koristiš ti.
Objavljeno: 31.05.2008 14:56h
U sukobu dvije grupe mladića koji se dogodio sinoć oko ponoći ispred Multimedijalnog centra Rojc teško su ozlijeđene dvije osobe.
Prema saznanjima Regional Expressa, oko ponoći se pred ulazom u MMC Rojc počela okupljati skupina mladića pripadnika grupe 'skinheads', koja je verbalno počela napadati mladiće koji su već bili ispred Rojca.
Nakon verbalnog izbio je i fizički sukob, u kojem su 'skinheadsi' nanijeli teške ozlijede jednom, zasad nepoznatom maloljetniku. Tada su od drugog maloljetnika zatražili cigaretu, a kada ih je on odbio, jedan od 'skinheadsa' izvadio je nož i ubo maloljetnika u ruku.
Nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje. Ustvari, sve si time rekao.
Tebi su skinheadsi vjerojatno časne sestre koje pomažu bolesnima. Ili ti znaš o njima nešto što ja ne znam?
Objavljeno: 31.05.2008 14:56h
U sukobu dvije grupe mladića koji se dogodio sinoć oko ponoći ispred Multimedijalnog centra Rojc teško su ozlijeđene dvije osobe.
Prema saznanjima Regional Expressa, oko ponoći se pred ulazom u MMC Rojc počela okupljati skupina mladića pripadnika grupe 'skinheads', koja je verbalno počela napadati mladiće koji su već bili ispred Rojca.
Nakon verbalnog izbio je i fizički sukob, u kojem su 'skinheadsi' nanijeli teške ozlijede jednom, zasad nepoznatom maloljetniku. Tada su od drugog maloljetnika zatražili cigaretu, a kada ih je on odbio, jedan od 'skinheadsa' izvadio je nož i ubo maloljetnika u ruku.
Nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje. Ustvari, sve si time rekao.
Tebi su skinheadsi vjerojatno časne sestre koje pomažu bolesnima. Ili ti znaš o njima nešto što ja ne znam?
+1Mike_Torello wrote:Nazovi to kako god hoces, predasudama ili kako god, da se razumijemo, nemam ništa protiv NAVIJAČA, ali mrzim HULIGANE, a većina navijača kad se kreću u čoporima potpomognuti alkoholom postanu huligani a sa takvima treba oštro i bez milosti. Nekad su ljudi sa obiteljima isli na utakmice, zasto danas ne idu? jer neznaju noce li djecu zivu iznjeti sa stadiona, ili ce dobiti batina ili baklju za vrat, ili noz u rebra ili bokser u glavu. Hvala lijepo.
To je jedan od razloga zašto sam prestao ići na tekme i sa stadiona bodrit svoj klub.
Dosadilo mi je slušat "navijanja" domaćih i gostujućih navijača koja nemaju veze sa sportom nego isključivo vrijeđanjem. Politika u sportu ide uz ruku nasilništvu i neredima..kome normalnom to treba??
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
"Nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje." na koje tvoje pitanje? prvo moraš postaviti pitanje da ti netko odgovori.
"Tebi su skinheadsi vjerojatno časne sestre koje pomažu bolesnima. Ili ti znaš o njima nešto što ja ne znam?" - znam dovoljno o SH pokretu, odnosno puno više od tebe i ostalih bedastih ljudi koji na spomen SH pomisle na ćelave tipove sa svastikama koji mlate crnce.
""Djetinje fore" koristiš ti." - nisi sposoban za argumentiranu raspravu, i ovdje staje svaki moj razgovor s tobom, jer na takve ne vrijedi trošiti riječi.
"Tebi su skinheadsi vjerojatno časne sestre koje pomažu bolesnima. Ili ti znaš o njima nešto što ja ne znam?" - znam dovoljno o SH pokretu, odnosno puno više od tebe i ostalih bedastih ljudi koji na spomen SH pomisle na ćelave tipove sa svastikama koji mlate crnce.
""Djetinje fore" koristiš ti." - nisi sposoban za argumentiranu raspravu, i ovdje staje svaki moj razgovor s tobom, jer na takve ne vrijedi trošiti riječi.
današnja emisija provjereno:
http://www.youtube.com/watch?v=jq9EwNWdhqA
http://www.youtube.com/watch?v=ERyCZXh7xJk
http://www.youtube.com/watch?v=jq9EwNWdhqA
http://www.youtube.com/watch?v=ERyCZXh7xJk