Predsjednički kandidati
Predsjednički kandidati
Za koga ćete glasat i zašto? 
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
-
tehnotezak
- Razvodnik

Re: Predsjednički kandidati
Za Bandica.Ove druge ne poznam.A i cini mi se sposoban za vođu.Inace se u politiku kužim ko marica u krivi qurac...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

za sve kandidate, budem ih sve zaokruzio na listicu da se netko nebi osjecao zakinut.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Potpuno je svejedno, koga god zaokružiš bit će isto. Bit će dobro predsjedniku (njegovoj sviti savjetnicima) koji nema ovlasti
za ništa ono što obećavaju u kampanji. Politika se skrojila i kroji vani a ovi kokošari je sprovode na štetu naroda.
Svaki od njih će ponavljati isto. Cilj je EU, NATO smo ostvarili itd.
Tako da ja neću glasati..
Kratka analiza fikusovog mandata: predizborna obećanja -Vratiti opljačkane novce sa stranih računa - rezultat pljačkalo se još više.
-Ukinuti pravo glasa dijaspori, Ukinuto? itd ........
Da je bio u penziji narodu bi bilo isto, ali nije isto bilo njemu i njegovoj sviti koja troši novce iz proračuna kao i Crkva kojoj
ima nešto reći.
Po meni kada bi ukinuli instituciju predsjednika samo bi se uštedilo a te ovlasti bi mogao preuzeti predsjednik vlade.
za ništa ono što obećavaju u kampanji. Politika se skrojila i kroji vani a ovi kokošari je sprovode na štetu naroda.
Svaki od njih će ponavljati isto. Cilj je EU, NATO smo ostvarili itd.
Tako da ja neću glasati..
Kratka analiza fikusovog mandata: predizborna obećanja -Vratiti opljačkane novce sa stranih računa - rezultat pljačkalo se još više.
-Ukinuti pravo glasa dijaspori, Ukinuto? itd ........
Da je bio u penziji narodu bi bilo isto, ali nije isto bilo njemu i njegovoj sviti koja troši novce iz proračuna kao i Crkva kojoj
ima nešto reći.
Po meni kada bi ukinuli instituciju predsjednika samo bi se uštedilo a te ovlasti bi mogao preuzeti predsjednik vlade.
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.
- Armalite Kid
- Banned
LOOOOLtehnotezak wrote:Za Bandica.Ove druge ne poznam.A i cini mi se sposoban za vođu.Inace se u politiku kužim ko marica u krivi qurac...
---
Ja ću obavezno glasat jer mi je budući predsjednik obećao da će mi bit bolje i da će mi se život preporodit nakon što ga izaberem
Btw. i želim da mi omogući da napokon mogu slobodno trčat gol ulicom i čitat playboy
te nosit 3-4 "mitraljeza ili šmajsera" i pucat po ljudima.
( Tko je gledao Demoliton Man s Snipesom i Stalloneom skužit će citat )
magisches schwein
Ne znam, ima više kandidata koji mi se sviđaju, ali kao što Jopan kaže oni ionako nemaju nikakve ovlasti (skoro) kad postanu predsjednik države.
Više sam desničarski tip, pa u obzir dolaze Tuđman, Primorac, Vidošević.
Još ću se odlučit, iako mislim da "moji" kandidati nemaju baš puno izgleda za pobjedu.

Više sam desničarski tip, pa u obzir dolaze Tuđman, Primorac, Vidošević.
Još ću se odlučit, iako mislim da "moji" kandidati nemaju baš puno izgleda za pobjedu.
Dobro Jopan kaže. Koga god zaokružiš, isto nam se piše jer jedno pričaju, a drugo rade. Zato je najbolje držat se one: "Neću politiku u moju butigu!" 
Vidošević desničar??siniša wrote: Više sam desničarski tip, pa u obzir dolaze Tuđman, Primorac, Vidošević.
Pa zar njega Mesić ne podupire?
Inače, Vidošević mi se čini nekakvim kandidatom, ako već treba nekog zaokružit..
- Original_G
- Cinker - bojna

S obzirom da nam je predsjednik po ovlastima u razini manekenke s bodyguards, ja ću birati po tome ko je kakav prezenter. Jer da mi u UN govor drži Bandić ima da u zemlju propadnem od sramote. A opet da ima muda kad se treba postaviti s vojskom ili prema crkvenim apetitima ili prema alkarima i slično ...
Tak da mi preostaje Vidošević ili Pimorac, ovaj drugi je malo "pre" u svojim izjavama nešto ala Kain.
Tak da mi preostaje Vidošević ili Pimorac, ovaj drugi je malo "pre" u svojim izjavama nešto ala Kain.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Čuj Vidošević je bio u HDZ-u, a ako to nije desničarska stranka onda ne znam.Breadfan wrote:Vidošević desničar??![]()
Pa zar njega Mesić ne podupire?
Inače, Vidošević mi se čini nekakvim kandidatom, ako već treba nekog zaokružit..
A i znam puno desničara koji podupiru Bandića, pa on nije zato desničar nego ljevičar.
S ovim da je dobar kandidat se slažem.
svim kandidatima čestitam 29 11 dan bivše republike yuge od kojih su svi napravili "kraljevinu" bar se tako ponašaju. . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Nisam znao da je bio u HDZu, ali iskreno, ne čini mi se nekakvim "desničarem" niti je po mom mišljenju HDZ istinski desničarska stranka. Više mi se čini poduzetnikom, a manje nekakvim ideologom. Djeluje samouvjereno, ima dobar nastup i pojavu, dok to ne bi mogo reć za neke druge.
Ne živim u iluziji da su svi političari pošteni, ali gledam izabrat najmanje zlo. Ne izaći na izbore je svakako jedna od mogućnosti ali ne i Bog zna kakvo rješenje. Svi na neki način snosimo odgovornost koga postavljamo na vlast. Predsjednik i nema neke ovlasti ali predstavlja našu državu i to je samo po sebi velika odgovornost. Da li će na tom mjestu biti neki šmokljan ili ne, mi je poprilično važno.
Ne živim u iluziji da su svi političari pošteni, ali gledam izabrat najmanje zlo. Ne izaći na izbore je svakako jedna od mogućnosti ali ne i Bog zna kakvo rješenje. Svi na neki način snosimo odgovornost koga postavljamo na vlast. Predsjednik i nema neke ovlasti ali predstavlja našu državu i to je samo po sebi velika odgovornost. Da li će na tom mjestu biti neki šmokljan ili ne, mi je poprilično važno.
Kapitalističko društvo se kroji po mjeri kapitalista i politika je u službi krupnog kapitala.
Mogu otvoreno reći da je obični narod koji je ogromna većina popušio.
Nadan Vidošević ima velike šanse da bude sluga kapitala tj. predsjednik.
Mogu otvoreno reći da je obični narod koji je ogromna većina popušio.
Nadan Vidošević ima velike šanse da bude sluga kapitala tj. predsjednik.
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.
Kako sada stvari stoje, Bandić će pobijediti. Haug!
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Original_G
- Cinker - bojna

aaaaaaa nemoj coprat(vračat) Nobile! Ako se to ostvari lako vama, vi zatvorite Učku i gotovo, a kako će mo mi spriječit da nas unište? Rušimo mostove na Dravi?
Inače od početka priče o Bandićevoj kandidaturi ja tvrdim da je on Trojanski konj od HDZ-a. Preočito je da je Ejč Di Zed kandidirao Hebranga za kojeg ni njihovi glasači neće glasati. Barem ne u dovoljnoj mjeri.
Inače od početka priče o Bandićevoj kandidaturi ja tvrdim da je on Trojanski konj od HDZ-a. Preočito je da je Ejč Di Zed kandidirao Hebranga za kojeg ni njihovi glasači neće glasati. Barem ne u dovoljnoj mjeri.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Da i po mom mišljenju HDZ je malo zastranio, ali ja ih smatram desničarima u spomen na pokojnog predsjednika Tuđmana kojeg jako cijenim i poštujem jer nam je stvorio državu.Breadfan wrote:Nisam znao da je bio u HDZu, ali iskreno, ne čini mi se nekakvim "desničarem" niti je po mom mišljenju HDZ istinski desničarska stranka. Više mi se čini poduzetnikom, a manje nekakvim ideologom. Djeluje samouvjereno, ima dobar nastup i pojavu, dok to ne bi mogo reć za neke druge.
Pa tako i Nadana Vidoševića svrstavam u to društvo.
Inače politika me previše i ne zanima, ali volim kad je na čelu države neki normalan čovjek.
Ja ču glasat za kandidata koji če obljepi moje selo sa najviše plakata jel su obično naljepljeni na tvrdi karto što je dobro za ispitivanje posipa sačme i li
kovi su ok mete
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to bi bile savrsene mete, jos na onim manjim letcima i za zracnu pusku =) samo sto bi te zbog toga onda netko mogao prijaviti policiji da imas tko zna kakve namjere.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
- Armalite Kid
- Banned
Državu su stvorili branitelji prvenstveno, jer je država stvorena u ratu, a nije Tuđman neki Vaclav Havel ali naravno i osoba Tuđmana je imala uloga jer je sa svojom karizmom okupio razne ljude oko sebe (kao što su recimo bivši udbaši i emigracija) koji su uz pomoć njega izorkestrirali državu.siniša wrote:Da i po mom mišljenju HDZ je malo zastranio, ali ja ih smatram desničarima u spomen na pokojnog predsjednika Tuđmana kojeg jako cijenim i poštujem jer nam je stvorio državu.
Pa tako i Nadana Vidoševića svrstavam u to društvo.
Inače politika me previše i ne zanima, ali volim kad je na čelu države neki normalan čovjek.
Hdz danas i onaj iz 90.ih imaju veze isto kao i Narodna Stranka iz 18. stoljeća i ovaj danas HNS.
Što se tiče predsjedinka, uvijek se možete sjetiti da će tko god bude izabran, biti bolji od sadašnjeg.
magisches schwein