Procjena za Walther PPK
Moderator: BOXI
Procjena za Walther PPK
Putem nasljedstva sam dobio oficirski Walther PPK iz drugog svjetskog rata (neznam tocno godinu proizvodnje) pa bi me zanimalo koliko se krecu cijene za njega otprilike. Pistolj je u dobrom stanju, koliko se ja kuzim u oruzje i kako su mi rekli kad sam ga dobio, na njemu su original djelovi.
Isprobao sam ga na streljani malo i moram priznati da je sasvim solidan na 25 metara.
Evo i dvije slike iz profila da vidite o cemu se radi. Na cijevi kod izvlakaca cahura ima izgraviranog malog njemackog sokola s svastikom u podnozju ali mi je aparat los pa se bas i ne vidi posto je sokol mali
. I tog istog sokola ima i na tijelu pistolja tocno ispod ovog prvog.
Unaprijed hvala!
Isprobao sam ga na streljani malo i moram priznati da je sasvim solidan na 25 metara.
Evo i dvije slike iz profila da vidite o cemu se radi. Na cijevi kod izvlakaca cahura ima izgraviranog malog njemackog sokola s svastikom u podnozju ali mi je aparat los pa se bas i ne vidi posto je sokol mali
Unaprijed hvala!
Luka Kuduz, republički majstor strijelac
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Procjena za Walther PPK
orao a ne sokol =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
hehe ispricavam se orao!!
E takav kao u sredini slike je.
E takav kao u sredini slike je.
Luka Kuduz, republički majstor strijelac
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Negdje po pištoli bi trebali biti i orlići kao ovi sa strane.
PS
Može fotka natpisa na navlaci?
PS
Može fotka natpisa na navlaci?
Čini mi se da je poluga kočnice puknuta.
Cijena je oko 200-300 eura, ali na ovom je brunura izlizana.
Da li postoje tragovi korozije na dijelovima i kakva je unutrašnjost cijevi te ležišta streljiva kod prijelaznog konusa?
Cijena je oko 200-300 eura, ali na ovom je brunura izlizana.
Da li postoje tragovi korozije na dijelovima i kakva je unutrašnjost cijevi te ležišta streljiva kod prijelaznog konusa?
u nekoj drugoj drzavi, mozda i jest. ovdje je cijena trenutno puno puno manja. ne isplati se prodavati ni u kojem slucaju, a brunir nikako ne dirati. to je oruzje za kolekciju, a kao takvo gubi svoju vrijednost cim se pocnu izvoditi neki zahvati po njemu.Cijena je oko 200-300 eura
-
tehnotezak
- Razvodnik