Dobar dan!Policijska uprava Zagrebacka!
- Snajperista
- Banned
Dobar dan!Policijska uprava Zagrebacka!
Pazi sad ovo!
Se sjecate razgovora iz topica o potraznji oruzja preko oglasa?
E ako se sjecate,a ako i ne pogledajte u pljuvacnici
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=32&t=1960
Uglavno ja sam radio neki test bas da vidim oce mi se ko javit na oglas...itd..
Prekjucer mi vrag neda mira i odem budala stavit oglas kupujem AK47AB2 dobro ocuvanu s streljivom..
Bas da vidim ima li i takvih bisera..
Danas mi zvoni kucni telefon i broj ako se dobro sjecam 6333 333.
Ja se javim kad ono
ON:Dobar dan!Policijska postaja zagrebacka,molim vas gospodu tu i tu.
(Trebal je staru jer na nju glasi telefon)
JA:Nema je doma trenutno radi(a fakat radi)
ON:Dobro a oce u ctvrtak bit doma?
JA:Oce ujutro.
ON:Dobro.
JA:A kaj je bilo,o cemu se radi ako smijem znat?
ON:Ma nesto u vezi provjere internet adrese.(IP)??
JA:A sta tocno?
ON:To moram sa njom razgovarat..
Kaj vi mislite ima to kakve veze s oglasom??
Se sjecate razgovora iz topica o potraznji oruzja preko oglasa?
E ako se sjecate,a ako i ne pogledajte u pljuvacnici
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=32&t=1960
Uglavno ja sam radio neki test bas da vidim oce mi se ko javit na oglas...itd..
Prekjucer mi vrag neda mira i odem budala stavit oglas kupujem AK47AB2 dobro ocuvanu s streljivom..
Bas da vidim ima li i takvih bisera..
Danas mi zvoni kucni telefon i broj ako se dobro sjecam 6333 333.
Ja se javim kad ono
ON:Dobar dan!Policijska postaja zagrebacka,molim vas gospodu tu i tu.
(Trebal je staru jer na nju glasi telefon)
JA:Nema je doma trenutno radi(a fakat radi)
ON:Dobro a oce u ctvrtak bit doma?
JA:Oce ujutro.
ON:Dobro.
JA:A kaj je bilo,o cemu se radi ako smijem znat?
ON:Ma nesto u vezi provjere internet adrese.(IP)??
JA:A sta tocno?
ON:To moram sa njom razgovarat..
Kaj vi mislite ima to kakve veze s oglasom??
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja
ili budalu.
ili budalu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Dobar dan!Policijska uprava Zagrebacka!
hahahaha =) a nista, uvijek se mozes pozvati na topic koji je napisan o tome =) dakle to samo dodatno potvrđuje moju teoriju da se takve stvari ipak nadziru, a ako se nadziru oglasi o oruzju nadzire se i forum o oruzju, i onda mi se jos neki pojedinci nađu pametovati kad kazem ljudima da paze sto pisu da nebi imali neugodnosti. Eto sad....
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
I kad pokušaš objasniti da nešto nije po zakonu, onda te neki popljuju. Možda imaju ljudi višak slobodnog vremena pa ga provedu u ugodnom razgovoru u policiji. 
- Snajperista
- Banned
A kaj mislite da bu ju me zvali da dodem tam?
Jer je reko radi provjere internet adrese.
Jer je reko radi provjere internet adrese.
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja
ili budalu.
ili budalu.
A ništa, ako bude frke, reci da je stara kupovala AK47 preko neta..
A sad za ozbiljno:
Pretpostavljam da ima veze s tvojim "testom" e te ne bi zvali iz policijske uprave bez razloga, a pogotovo spominjali IP adresu. Dakako, ovo je samo nagađanje.
Moj savjet ti je da rekneš mami sve u slučaju da se zaista radi o tome i uvijek im možeš pokazati ovaj forum ukoliko se ukaže potreba te na taj način pokažeš da nisi mislio ozbiljno.
No, u svakom slučaju, bez obzira što na kraju od svega toga bude, ovo ti je lekcija da ne postiraš takve oglase na netu jer male su šanse da služba koja to prati, s tobom dijeli isti smisao za humor.
A sad za ozbiljno:
Pretpostavljam da ima veze s tvojim "testom" e te ne bi zvali iz policijske uprave bez razloga, a pogotovo spominjali IP adresu. Dakako, ovo je samo nagađanje.
Moj savjet ti je da rekneš mami sve u slučaju da se zaista radi o tome i uvijek im možeš pokazati ovaj forum ukoliko se ukaže potreba te na taj način pokažeš da nisi mislio ozbiljno.
No, u svakom slučaju, bez obzira što na kraju od svega toga bude, ovo ti je lekcija da ne postiraš takve oglase na netu jer male su šanse da služba koja to prati, s tobom dijeli isti smisao za humor.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Snajperista
- Banned
Da...
Javit cu vam kaj je bilo...
ili budalu.
ili budalu.
Ajd sa srećom , al koji te vrag tjera davat takav oglas. 
Btw. možta budu imali razumjevanja s obzirom na tvoj avatar, hi hi.
Btw. možta budu imali razumjevanja s obzirom na tvoj avatar, hi hi.
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.
Ak te puste...Snajperista wrote:Da...
- Snajperista
- Banned
Tomy wrote:Ak te puste...Snajperista wrote:Da...
Javit cu vam kaj je bilo...![]()
ili budalu.
ili budalu.
- Snajperista
- Banned
E a pazi sad u oglasniku pod oruzje-potraznja je bilo preko sto oglasa,pola ih je nestalo..
Izgleda da je neka akcija..

Izgleda da je neka akcija..
ili budalu.
ili budalu.
Vjerojatno Mir i dobro.Snajperista wrote:Izgleda da je neka akcija..
- Armalite Kid
- Banned
Vidi se da si neki dilkan, ne postoji ak47ab2 nego
m70ab2.
Ste vi normalni sa savjetima da se ide mali pozivat na forum ?
Još će nam tu policiju na forum nabit, pa će torello i ekipa imat problema, ispast će da su ga ovdje nagovarali i ohrabrivali da postavlja takve oglase
m70ab2.
Još će nam tu policiju na forum nabit, pa će torello i ekipa imat problema, ispast će da su ga ovdje nagovarali i ohrabrivali da postavlja takve oglase
magisches schwein
- Snajperista
- Banned
Pametni znaju kaj sam htio rec s AKAB2 da..Armalite Kid wrote:Vidi se da si neki dilkan, ne postoji ak47ab2 nego
m70ab2.
Ne razumijem od kuda tebi ovo "MALI"??
Fizicki bi te siguran sam popapal...
A o godinama neznam kolko imas...
Vidim da me u svim postovima "podbadas"...
Kaj te peče?
ili budalu.
ili budalu.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Policija VEC JE (odavno) tu na forumu. Vjerojatno i prije nego si ti postao clan, tko po sluzbenoj duznosti tko iz hobby-a. Ali nekima nikako da dodje iz guzice u glavu iako im je to receno nekoliko puta. Dolazim u napast da iduceg koji napise neku glupost oko ilegalnog oruzja idem direktno prijaviti u mup.Armalite Kid wrote:Vidi se da si neki dilkan, ne postoji ak47ab2 nego m70ab2. Ste vi normalni sa savjetima da se ide mali pozivat na forum ? Još će nam tu policiju na forum nabit, pa će torello i ekipa imat problema, ispast će da su ga ovdje nagovarali i ohrabrivali da postavlja takve oglase
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Može biti i da će te za Božić ugodno iznenaditi sa pretresom stana, ako se ustanovi da je IP s kojeg je oglas slan tvoj.
Naravno da ekipa za observaciju u policiji ima oči uprte u tematske forume o oružju i oglasnik.
Pa barem mislim da si ne bi dopustili da im se na tako očitim mjestima, odvijaju protupravne radnje.
Također, gdje bi bilo očitije da netko prodaje nešto što baš-i-nije-po-zakonu, ili prodaje isto?
A pošto si im sada dao i zakonsku osnovu, imaju pravo preventivno djelovati i izvršiti ti pretres stana.
Ista stvar je i sa prijetnjama koje počinju sa "ja doma imam, ja ću tebe... "
lijep pozdrav
Naravno da ekipa za observaciju u policiji ima oči uprte u tematske forume o oružju i oglasnik.
Pa barem mislim da si ne bi dopustili da im se na tako očitim mjestima, odvijaju protupravne radnje.
Također, gdje bi bilo očitije da netko prodaje nešto što baš-i-nije-po-zakonu, ili prodaje isto?
A pošto si im sada dao i zakonsku osnovu, imaju pravo preventivno djelovati i izvršiti ti pretres stana.
Ista stvar je i sa prijetnjama koje počinju sa "ja doma imam, ja ću tebe... "
lijep pozdrav
to sto si napravio nije uopce smijesno, fiskal ce to siguran sam bolje objasniti, ali mislim da si napravio prekrsaj....
najlaksi nacin izvlacenja iz govanceta je da, ako vec nemas, postavis bezicni router i ukines zastitu te se nadas da ce progutat pricu o nelgalnom spajanju na tvoju mrezu
najlaksi nacin izvlacenja iz govanceta je da, ako vec nemas, postavis bezicni router i ukines zastitu te se nadas da ce progutat pricu o nelgalnom spajanju na tvoju mrezu
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
- Snajperista
- Banned
I imam bezicni router...
ili budalu.
ili budalu.
- Armalite Kid
- Banned
Ovaj forum nije vrtić da bi čuvao i zabavljao djecu dok su mame na poslu.
Možda je to moderatorski posao, i ne bi se ja smel u to preveč mešati,
ali ne govorim ti to zlonamjerno, nego shvati da trebaš još puno stvari naučiti, posebno o oružju i stvarima koje idu uz oružje.
Tvoja motivacija za postavljanje oglasa je navažna bilo ona čista zajebancija ili se tu radilo i o ispitivanju tržišta tj. da se neki genijalac ozbiljan za prodaju javi, važno je to da netko tko postavlja takve oglase i u takvom je stanju svijesti da mu je normalno zajebavati se sa takvim stvarima, da na kraju i dodje do oružja vrlo vjerojatno bi s nesmotrenim postupanjem ubrzo ostao bez istoga.
Možda je to moderatorski posao, i ne bi se ja smel u to preveč mešati,
ali ne govorim ti to zlonamjerno, nego shvati da trebaš još puno stvari naučiti, posebno o oružju i stvarima koje idu uz oružje.
Tvoja motivacija za postavljanje oglasa je navažna bilo ona čista zajebancija ili se tu radilo i o ispitivanju tržišta tj. da se neki genijalac ozbiljan za prodaju javi, važno je to da netko tko postavlja takve oglase i u takvom je stanju svijesti da mu je normalno zajebavati se sa takvim stvarima, da na kraju i dodje do oružja vrlo vjerojatno bi s nesmotrenim postupanjem ubrzo ostao bez istoga.
magisches schwein