Bandić..LOL..

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Bandić..LOL..

Post by Breadfan » 16 Dec 2009, 19:57

http://www.youtube.com/watch?v=xF6GEHmRtj8

Ako ništa, mora mu se priznat da je čoek uporan.. :mrgreen:
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n

Armalite Kid
Banned

Re: Bandić..LOL..

Post by Armalite Kid » 17 Dec 2009, 01:17

Zajebo se malo, da je imao neke pamučne jeftine čarape bi prošao, al svila se skliže
magisches schwein

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 17 Dec 2009, 08:36

Mora mu se priznati, uvijek privuče pažnju praznovjernih penzića spektakularnim medijskim eskapadama, o svojoj "poniznosti" pod ovom državom... :)

Ah, taj naš Bečki gradonačelnik i pijani vozač, udario-sam-u-auto-i-malo-bježao-od-policajca-kojem-sam-sredio-otkaz-jer-me-uhvatio... :A03:

...lijepa naša hrvatska, cvijetna hrvatska...

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 18 Dec 2009, 01:57

Dobar mu je grb na vijencu hehehe
magisches schwein

Login
Skupnik
Skupnik

Post by Login » 19 Dec 2009, 16:23

Armalite Kid wrote:Dobar mu je grb na vijencu hehehe
vijenac je polagao u BiH gdje je taj grb sluzbeni od hrvatskog naroda tamo (nece valjda imat grb sa krunom regionalnih oznaka iznad koja nesadrzi bih :mrgreen: )

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 19 Dec 2009, 18:00

Ja sam mislio da je to grb crkve sv. Marka sa gornjeg grada

:D
magisches schwein

siniša
Desetnik
Desetnik

Post by siniša » 20 Dec 2009, 00:27

Kakav god grb bio i unatoč svim preprekama koje su ga snašle, Mile je ipak ostao ustrajan u svome naumu da taj vijenac postavi na njegovo mjesto. :mrgreen: :mrgreen: :A28:

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 20 Dec 2009, 15:51

siniša wrote:Kakav god grb bio i unatoč svim preprekama koje su ga snašle, Mile je ipak ostao ustrajan u svome naumu da taj vijenac postavi na njegovo mjesto. :mrgreen: :mrgreen: :A28:
A za to mjesto bi ga svojski bolio q-ratz, da nam izbori ne kucaju na vrata, a svi znamo kakve smješne pretenzije na čij stolac ima... :mrgreen: ;)

Ja naprosto obožavam lokalne i parlamentarne izbore, ili izbor za predsjednika.
To je vrijeme bolje od Božića.
U zraku je jedinstvo između građana i političara, ispunjavaju se dugo čekani zahtjevi, nikakvo remenje se ne steže, polažu se vijenci i buketi, puštaju se koncerti, dijele se sokovi i hrenovke...

Od Božića, uistinu bih više volio da je svaki dan predizborni, ni Božić Bata se svega toga ne može sjetiti... :mrgreen:

siniša
Desetnik
Desetnik

Post by siniša » 20 Dec 2009, 16:46

:A28:

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Breadfan » 20 Dec 2009, 18:04

UrsaMajor wrote: U zraku je jedinstvo između građana i političara, ispunjavaju se dugo čekani zahtjevi, nikakvo remenje se ne steže, polažu se vijenci i buketi, puštaju se koncerti, dijele se sokovi i hrenovke...
Da, odvratno da odvratnije ne može biti..ko prosjaci koji će ti sve lijepog reći da dobili po koju kunu, samo oni ne traže od nas da im damo kunu nego vlast.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 20 Dec 2009, 19:14

Ja obožavam lokalne izbore, mjesec dana prije se sjete odmah cijeli grad renovirati, tak da ako očekujete novu cestu ili popravak postojeće, samo čekajte do izbora
magisches schwein

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 21 Dec 2009, 12:23

Breadfan wrote:Da, odvratno da odvratnije ne može biti..ko prosjaci koji će ti sve lijepog reći da dobili po koju kunu, samo oni ne traže od nas da im damo kunu nego vlast.
Najgore je što naši građani to i pljugaju.
A onda svi ispranih mozgova sa slikom svojih heroja, hrle na izbore kako bi učinili naše društvo europskijim zaokruživši Balkanca.

Sve što inaće stavim na listić je prvo da sve prekrižim, pa nacrtam kućicu na proplanku, cvijeće, livadu i leptiriće, i napišem "Kilroy was here"

Osobno, odbijam glasati, sve dok mi upravu, vlast ili predsjednika bira Captain Kangaroo iz Australije, dok prima Australsku plaću, i živi s Australskim benificijama.
Iovako je izbor sveden na jednog kandidata "imam-10-afera-iza-sebe" , i drugog kandidata "neznam-kako-se-10-milja-stvorilo-na-mojoj-poreznoj" . :A05:

I da, naravno da ću imati riječi prigovora i pokude za sve njih, jer im još uvijek plaćam 2. najveći porez na svijetu... :A03:

lp

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 21 Dec 2009, 12:43

UrsaMajor wrote:Sve što inaće stavim na listić je prvo da sve prekrižim, pa nacrtam kućicu na proplanku, cvijeće, livadu i leptiriće, i napišem "Kilroy was here"
kako sam se ovome slatko nasmijao =) slicno i ja napravim =) zaokruzim ih sve! mogao bih ove godine nesto i nacrtati =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply