PRONALAZAK STRELJANE - POMOĆ
PRONALAZAK STRELJANE - POMOĆ
Pozdrav članovima.
Molio bih Vas pomoć.
Cijenio bih ako netko zna, i može staviti informaciju, ima li u Zagrebu, ili okolici Zagreba, streljana za dugocijevno vatreno oružje, u kojoj se može postati redovni član, tj. učlaniti se.
Također, da i kao član mogu ići na športska streljačka događanja namjenjena dugocijevnom vatrenom oružju.
Prema mojim saznanjima, za sada nažalost veliku većinu streljana za dugo vatreno oružje drže lovačka društva, te koliko sam dobio informaciju, ne primaju športske strijelce s dugocijevnim vatrenim oružjem, već samo etablirane lovce.
Ja smatram da je to i jedan od znakova siromaštva hrvatske, prema dotičnoj grani športskog streljaštva.
Svaki savjet cijenim.
Hvala unaprijed.
lijep pozdrav
Molio bih Vas pomoć.
Cijenio bih ako netko zna, i može staviti informaciju, ima li u Zagrebu, ili okolici Zagreba, streljana za dugocijevno vatreno oružje, u kojoj se može postati redovni član, tj. učlaniti se.
Također, da i kao član mogu ići na športska streljačka događanja namjenjena dugocijevnom vatrenom oružju.
Prema mojim saznanjima, za sada nažalost veliku većinu streljana za dugo vatreno oružje drže lovačka društva, te koliko sam dobio informaciju, ne primaju športske strijelce s dugocijevnim vatrenim oružjem, već samo etablirane lovce.
Ja smatram da je to i jedan od znakova siromaštva hrvatske, prema dotičnoj grani športskog streljaštva.
Svaki savjet cijenim.
Hvala unaprijed.
lijep pozdrav
Last edited by Mike_Torello on 30 Nov 2009, 11:16, edited 3 times in total.
Reason: molim pisati defalut bojom
Reason: molim pisati defalut bojom
Re: PRONALAZAK STRELJANE - POMOĆ
Imaš streljanu u Čazmi (Dereza) i imaš i streljački klub. Učlaniš se i uživaj.
Ako nije teško kakva informacija više.Tomy wrote:Imaš streljanu u Čazmi (Dereza) i imaš i streljački klub. Učlaniš se i uživaj.
Na kojoj adresi se nalaze, na koj broj se mogu dobiti, možda kolika je polugod./god. članarina?
Googlao sam da pokušam pronaći adresu, ali generalno piše 4km od Čazme...
hvala
lp
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

evo ti karta, a za detalje bi nesto vise mogao reci deda Horvat, on je clan tamo.
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.ph ... eza#p18328
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.ph ... eza#p18328
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Hvala najlijepša članu Tomyju, jer je vrlo ažurno priskočio u pomoć sa detaljima oko streljane... 
Dereza je od streljačkog kluba "Čazmatrans" Čazma.
Godišnja članarina u klubu je bila 150kn, mislim da je i dalje tako.
100m je maks.
Treba li više?
Godišnja članarina u klubu je bila 150kn, mislim da je i dalje tako.
100m je maks.
Treba li više?
Pa moglo bi i malo više nakon nekog vremena bi čovjek htio i na malo dalje!
A čazma je
i cijena i streljana
A čazma je