Zračna puška za streljanu?
Moderator: karabalic
Zračna puška za streljanu?
Kolega bi kupio zracnu pusku s kojom moze vjezbati u streljani, znaci koja bi spadala u onu kategoriju serijske zracne puske, za cca. 2000 kuna pa molim kakav prijedlog.
Re: Zračna puška za streljanu?
Ovak!
Ja treniram streljaštvo i znam nes o tome
sve ti ovisi dali je pocetnik ili zna pucat streljačkim načinom
ljudi misle da bi u streljaštvu bili dobri po tome jer pucaju oko kuće!
To nije ni slično streljaštvu:drugi je stav.....i jos mnogo toga drzanje puske.....
Ugl..neka kupi obavezno 4,5 mm pušku laganu sa sto duzom cijevi ako je moguce!
Nek se javi u streljački klub sopot tamo netreba kupovat puske nego zaduzis tamo jednu i kao da je tvoja!!!
pozdrav!
Ja treniram streljaštvo i znam nes o tome
sve ti ovisi dali je pocetnik ili zna pucat streljačkim načinom
ljudi misle da bi u streljaštvu bili dobri po tome jer pucaju oko kuće!
To nije ni slično streljaštvu:drugi je stav.....i jos mnogo toga drzanje puske.....
Ugl..neka kupi obavezno 4,5 mm pušku laganu sa sto duzom cijevi ako je moguce!
Nek se javi u streljački klub sopot tamo netreba kupovat puske nego zaduzis tamo jednu i kao da je tvoja!!!
pozdrav!
- Original_G
- Cinker - bojna

upiši se u klub i probaj pa ćeš vidjeti, na razini županijske lige u serijskoj pušci dobre rezultate već možeš raditi i sa starom zastavom!
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ja sam za klub jučer kupio 5 kom starih zastava ali potpuno novih i zapakiranih (stara zaliha od firme koja je otišla u stečaj) po 350 kn komad. Ostalo je još nekoliko komada, pa ako je netko zainteresiran mogu dati kontakt tel.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

koji modeli? Zastava M56/76? ili nesto jace/vece?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ove stare, ipak su one meni najslađe jer kad sam ja počinjao pucati drugih gotovo da nije ni bilo ( izuzetak su "tatini sinovi" koji su imali pljuce od 2-3 soma DM)
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.