problemi sa logiranjem
-
tehnotezak
- Razvodnik

problemi sa logiranjem
Daklem,imam problem sa logiranjem.Logiram se jemput,procitam par postova,ocu nekaj postat-komentirat izbaci me.Opet se logiram,napisem pola posta i onda me izbaci tj trazi da se opet logiram i sve padne a ja na to naravno popizdim...
I tako svaki put!
Jel ko zna kaj je tu problem!?
hvala i pozdrav!
I tako svaki put!
Jel ko zna kaj je tu problem!?
hvala i pozdrav!
Re: problemi sa logiranjem
Možda je do postavki tvog browsera.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Cujem da se jos netko zali, hm, vidim da je i mene izbacilo sad, mozda nesto rade na serveru, sada necu nista ceprkati ali ako se sutra bude ponavljalo pokusat cu izviditi u cemu je problem. hvala na razumijevanju
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ja mislim da je ova tema za "podršku" ...
Ja imam problem s postanjem slika.
Kolika god slika bila mala, i bez obzira bio thumbnail ili full HD slika, izbacuje mi upozoranje "veličina slike se ne može prepoznati" ... ?
Kako to riješiti...
Ja imam problem s postanjem slika.
Kolika god slika bila mala, i bez obzira bio thumbnail ili full HD slika, izbacuje mi upozoranje "veličina slike se ne može prepoznati" ... ?
Kako to riješiti...
- Original_G
- Cinker - bojna

evo jutarnji test,
slika radi
a i login se dobil
Ursa, možda je do formata datoteke (*.jpg je najsigurnije)
slika radi
a i login se dobil
Ursa, možda je do formata datoteke (*.jpg je najsigurnije)
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

odlican tutorial : "Za sve one koji ne znaju staviti sliku na forum:"UrsaMajor wrote:Ja mislim da je ova tema za "podršku" ...Ja imam problem s postanjem slika. Kolika god slika bila mala, i bez obzira bio thumbnail ili full HD slika, izbacuje mi upozoranje "veličina slike se ne može prepoznati" ... ? Kako to riješiti...
http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=13&t=448
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Slike koje su sa ekstenzijom .bmp ne možeš postati na forum. Barem je meni tako napisalo kad sam pokušao staviti direktno na forum.