Predsjednički kandidati

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: Predsjednički kandidati

Post by Original_G » 03 Dec 2009, 21:43

Pusti milijuni koji su pokradeni, su pokradeni uz odobravanje elite (kaj političara kaj pravosuđa) i neće se vratiti, priča o banderama i vraćanja novaca narodu je jako lijepa priča koja je završila negdje krajem 1950-tih i neće se ponoviti, danas su druga vremena, čak i da se desi "revolucija" sigurno neće biti ko nekad pa da padaju glave!

Umjesto da se troši vrijeme i zrak na priče o ukradenom ili sumnjivo stečenom, treba podvuč crtu maknuti sumnjivu elitu s vlasti i početi stvarati nove vrijednosti. Ali opet se vraćamo na početak s pričom jer se nikad ne radi o 20% naroda već o onih 80% koji su u glavama još u socijalizmu, na biračkom mjestu zaokružuju već 20 godina za "Franju", a kad propada firma plaću di je država koja im mora nešto dati ili garantirati a nefleksibilni su i neproduktivni, ja se ispričavam ako se netko nađe povrijeđen, ali da ja primam plaću a evidentno firma neide na dobro, ili još gore da ne primam plaću našao bi drugi posao. Opravdanja da se ne zna drugo raditi jer već 30 godina radim isti posao ne prihvaćam jer to nije moj problem, ja sam se morao snaći i mijenjati i struku i posao, a nitko nije plakao na HTV-u i nisu nam iskrcali puste milijarde u garancijama. Možda zato jer moj glas nije važan toliko ali taj razlog je irelevantan, jer nisam ni očekival a ni tražil tuđu pomoć.
武士道

Ognjem i mačem.

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Post by Knife_maniac » 06 Dec 2009, 13:34

Jebes izbore bez Rojsa i Vuce :A03: :A25:

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Breadfan » 28 Dec 2009, 13:53

Dakle, ostadoše Josipović i Bandić. :mrgreen:
Jučer gledah Josipovićev govor u njegovom stožeru (poslje proglašenja ulaska u drugi krug), taj čovjek nema ni k od karizme a o autoritetu da i ne govorim. Svojim tonom i držanjem me je više podsjećao na učiteljicu koja objašnjava dječici zašto ne treba gurat prst u utičnicu. Čitava "izaberite svjetlo a ne mrak" spika mi je djelovala neuvjerljivo.

Znam da je čoek visokoobrazovan i pretpostavljam veoma inteligentan, ali mi je totalno "bezbojan", sivilo sivila..

Bandić s druge strane :mrgreen: ...šta drugo o njemu reći, takav je kakav je, ali ima nastup a kako se ovdje radi o vođenju države, mislim da je ipak primjereniji za tu funkciju.

Što vi mislite?
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n

mangaS
Civil
Civil

Post by mangaS » 28 Dec 2009, 15:30

Nije da se baš imam šta dvoumiti. Sigurno neću dati svoj glas Bandiću. Pa kakva bi to bila sramota da nam takav seljo vodi zemlju.

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 28 Dec 2009, 15:39

Breadfan wrote:Bandić s druge strane :mrgreen: ...šta drugo o njemu reći, takav je kakav je, ali ima nastup a kako se ovdje radi o vođenju države, mislim da je ipak primjereniji za tu funkciju.
??????????????????????????
Breadfan wrote:Što vi mislite?
Kako da ti to opišem...

EVO PA POGLEDAJ

No uglavnom;

OVAKO ĆE IZGLEDATI 2 KRUG IZBORA

lijep pozdrav

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 28 Dec 2009, 15:41

Ah da, ti si iz Rijeke, a ja se pitam zašto neznaš kako je nama u Zagrebu s tim monstrumom... :mrgreen: ;)

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Breadfan » 28 Dec 2009, 16:18

^^Ma mi vam u Rijeci zavidimo e naš gradonačelnik ne može ni blizu onako se klizat u čarapama! :mrgreen:
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n

Jopan
Skupnik
Skupnik

Post by Jopan » 28 Dec 2009, 17:36

Bandić vs Josipović = hijena vs lignja

Ja bi volio ako nemože drugačije da predsjednik bude hijena a ne lignja.

Hijena neće dati svoje guzice pa usput neće dati ni naše. A lignja? Izgleda kao kada bi neko zagalamio na njega da bi zaplakao. A ovi iz europe i svijeta ne galame nego opako ucjenjuju.
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.

Snajperista
Banned

Post by Snajperista » 28 Dec 2009, 18:02

Definitivno Bandić,ovaj mi zgleda ko albino medvjed.
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja
ili budalu.

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 28 Dec 2009, 18:39

Nije to snaga ili muda kaj Bandić pokazuje, to je dijagnoza !

Takav lik da me predstavlja vani?

Već sastavljam pismo isprike za poslovne partnere i prijatelje iz inozemstva, "oprostite dragi moji, ali stvarno ne znam što nam bi kad smo vam njega poslali". Prema njemu je Silvio B. bečka škola.
武士道

Ognjem i mačem.

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 28 Dec 2009, 18:57

Jes, jes. Spiking Kroejša. To nije ni Pidgeon English sa jakim istočno-južno balkanskim akcentom. Možda je Svahili. :A03: :A03:

Hvala, ali ne hvala. :A03:

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 28 Dec 2009, 19:49

Jad i bijeda, najsmješnije što su oba ridikula iz iste stranke.
Al budući da je Bandić postao solo igrač i udaljio se od sdp-a i njihovog ljevičarskog programa, dodatni plus mu je što je katolik i hercegovac, radije bi dao glas njemu nego ovom eksponentu sdp-a koji će bit klimoglavac vlastite stranke, a sam je dosadan i besprizoran.Nisam podržavao Bandića , al u novonastalim okolnostima je on prihvatljiv.Još jedan plus je što se nije nikada bavio političarenjem i prepucavanjem na razini 2 svj. rata čime je njegov protukandidat opterećen budući da je partizanski sin i iz socijalističke stranke, i logično je da će dosađivati ljudima sa tim stvarima slično kao i dikobraz.

Inače opet je samo 30 % ljudi izašlo na izbore, što mi je neshvatljivo s obzirom na živopisan broj kandidata.
magisches schwein

shelby-eleanor
Desetnik
Desetnik

Post by shelby-eleanor » 28 Dec 2009, 21:46

kud vec imamo tezu seljacinu na mjestu gradonacelnika Splita, taman posla da jos imamo i takvog predsjednika :A04:

ako nista drugo, Josipovic je barem pristojan covjek, ugladjenih manira, obrazovan i (ja) nisam cula da je imao nekakvih afera. nije bogznakako karizmatican, al bolje da je i takav nego da je neobrazovan, neinteligentan lopov poput Bandica koji se ne zna predstaviti cak ni na engleskom, a o sebi prica u 3. licu :A36: pa gdje tog ima? meni stvarno nije jasno kako takav covjek moze osvojiti cak 14% glasova??
"A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes,
the action is the brain, and the barrel is the heart.
But you, the man behind the rifle, you are the soul."

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 28 Dec 2009, 22:06

Velkom tu Kroejša. :A03:

oštrostrijelac
Poručnik
Poručnik

Post by oštrostrijelac » 28 Dec 2009, 22:20

s-e, znaš za onu "sto ljudi - sto čudi".
Tak ti je to kad milioni hrvata mogu birati između 12 kandidata. :o
A sada slijedi "utakmica", da li je rezultat neizvjestan, ili ipak nije ???
Izvjesno je da ću se još jednom morati ranije vratiti iz lova. :A00:
Oštri

k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by k.horvat » 29 Dec 2009, 11:21

Što znači "Tutitutututu"?

-Predsjednik Bandić u Londonu naručuje dva čaja u sobu 222

mangaS
Civil
Civil

Post by mangaS » 29 Dec 2009, 12:35

k.horvat wrote:Što znači "Tutitutututu"?

-Predsjednik Bandić u Londonu naručuje dva čaja u sobu 222
:A28: :A28:

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 29 Dec 2009, 12:37

:A28: :A02: :A02: Jes of kors.

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 30 Dec 2009, 00:48

U neobrazovanom narodu kao kod nas se redovito događa da se predsjednik promatra kao osoba "djeluje mi pametno, baš je lijep" a ne kao eksponent svoje stranke i ljudi koji stoje iza njega i kontroliraju ga, što je kod nekih vrlo očito.
A činjenica je da samim time što su razni financijeri kampanje, svi drže tog novog predsjednika za jaja, tako da nije nezavisan čak i da taj predsjednik nije iz neke stranke,
no tu imam tragičan primjer Mikšića koji je nešto pokušao ali su ga sjebali na prošlim izborima i to big time, budući da je vrlo moguće da je on trebao bit u 2 krugu, ali je izborna matematika i panično glasanje mrtvih i uskrslih izguralo ga sa te pozicije, a da ga još dublje gurnu u blato odmah su izmišljene nekakve afere i slično, što je recimo dobra lekcija o hrv. demokraciji i ljudima koji su prihvatljivi za scenu i onima koji nisu.Samo što još neznam tko te kriterije donosi i povlači
magisches schwein

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 30 Dec 2009, 08:45

Armalite Kid wrote:no tu imam tragičan primjer Mikšića koji je nešto pokušao
Diskretno zmlatit ženu... :mrgreen: ?

MORRIS BIKŠIĆ FTW

lp

Post Reply