Prodajem originalnu malokalibarsku pušku "Flobert"
Prodajem originalnu malokalibarsku pušku "Flobert"
Imaocu dozvole prodajem malokalibarsku pušku marke Gustav Genschow & co, model: Original Geco-Karabiner M 1925. Kaliber 6 mm Flobert
Puška je jako očuvana i original njemačka sa svim potrebnim žigovima i krunama koje dokazuju originalnost : proizvedena u Waffenfabrik Berlin - Treptow.
Koliko je stara?? Ne znam, znam da ju je vlasnik prije mene imao do cca.1960 god kad je umro.
Cijena: 2000 kuna, ali ustvari ne znam njezinu pravu vrijednost pa je svaki dobronamjerni komentar dobrodošao...
(cijena ispravljena na 1000kn)
Info na: 095/9088081 ili na PP
Puška je jako očuvana i original njemačka sa svim potrebnim žigovima i krunama koje dokazuju originalnost : proizvedena u Waffenfabrik Berlin - Treptow.
Koliko je stara?? Ne znam, znam da ju je vlasnik prije mene imao do cca.1960 god kad je umro.
Cijena: 2000 kuna, ali ustvari ne znam njezinu pravu vrijednost pa je svaki dobronamjerni komentar dobrodošao...
(cijena ispravljena na 1000kn)
Info na: 095/9088081 ili na PP
Last edited by mustang11 on 22 Nov 2009, 14:04, edited 1 time in total.
Re: Prodajem originalnu malokalibarsku pušku "Flobert"
javi se na PP sa brojem telefona da se dogovorimo.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr