K:Streljivo 45ACP Za colt M 1911
-
tehnotezak
- Razvodnik

Re: K:Streljivo 45ACP Za colt M 1911
S&W 1911tehnotezak wrote:Kaj imas u 45acp? Ja colta 1911a1 iz 1943.
PS, daj zbilja stavi slike...
-
tehnotezak
- Razvodnik

Dobro izgleda pod borom.
Jako lijepi pištolj. Nadam se da će biti još fotki u antikvitetima.
Izgleda da je u izuzetnom stanju obzirom na starost.
Obožavam 1911-ice, posebno orig.
Može koj koj podatak kako si došao do njega, znam da su naspram modernijih 1911-ica, WW2 modeli jako rijetki u hrvatskoj?
Obožavam ih vidjeti, jednostavno su čista klasika, kao da vidim '67 Mustang na cesti...
lp
Obožavam 1911-ice, posebno orig.
Može koj koj podatak kako si došao do njega, znam da su naspram modernijih 1911-ica, WW2 modeli jako rijetki u hrvatskoj?
Obožavam ih vidjeti, jednostavno su čista klasika, kao da vidim '67 Mustang na cesti...
lp
-
tehnotezak
- Razvodnik

Vjerujte namucil sam se dok ga nesem nasel nakon visegodisnja potrage po RH.Nije ga problem kupiti U D il I al za mene nije to to uvozit stvari izvana.Vise volim stvari iz "poviesti nase svakakve" kak je rekel jedan nas poznati forumas...
Naime,Radi se od coltu m1911a1 proizv.u Ithaca gun-u N.York god.1943.U svjetskom kolekcionarstvu nije rijetki pistolj ali kod nas jest, ko sto kaze kolega Ursa major.
Kupio sam ga u prim-goranskoj zupaniji od nekog starog partizana koji ga je u ratu dobio od saveznika.Dok su saveznici naoruzavali partizane,on je dobil taj gan.
Inace je u originalnom stanju,cijev je na oko 95%.Za divno cudo,pokazao se vrlo precizan pistolj,sto nisam nikako ocekivao!Ovaj remen i futrola su nove,replike,uvoz iz USA al za na streljanu il u lov su meni O.K.
Pozdrav!
Naime,Radi se od coltu m1911a1 proizv.u Ithaca gun-u N.York god.1943.U svjetskom kolekcionarstvu nije rijetki pistolj ali kod nas jest, ko sto kaze kolega Ursa major.
Kupio sam ga u prim-goranskoj zupaniji od nekog starog partizana koji ga je u ratu dobio od saveznika.Dok su saveznici naoruzavali partizane,on je dobil taj gan.
Inace je u originalnom stanju,cijev je na oko 95%.Za divno cudo,pokazao se vrlo precizan pistolj,sto nisam nikako ocekivao!Ovaj remen i futrola su nove,replike,uvoz iz USA al za na streljanu il u lov su meni O.K.
Pozdrav!
fantastično!
Odličan gun, i odlična priča iza njega...
Problem je jedino, što su ratni modeli kod nas danas gotovo više i nepostojeći, a svatko tko ima svojega, ne želi ga prodati.
PS, hvala Tommy...
-ne bih se bunio protiv Mustanga...
Odličan gun, i odlična priča iza njega...
Problem je jedino, što su ratni modeli kod nas danas gotovo više i nepostojeći, a svatko tko ima svojega, ne želi ga prodati.
PS, hvala Tommy...
-ne bih se bunio protiv Mustanga...
Zašto nisi očekivao da 1911 bude precizan???tehnotezak wrote:Za divno cudo,pokazao se vrlo precizan pistolj,sto nisam nikako ocekivao!
To su inače vrlo precizni pištolji, a činjenica da je to jedini pištolj koji je korišten još prije I svj. rata a koristi se i dan danas u vojsci, policiji, streljaštvu, posebno u IPSC-u gdje baš ne možeš koristiti bilo kakav pištolj.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
-
tehnotezak
- Razvodnik

S obzirom da je 70 godina star a i svi guramo one stare tomsonove metke unutra.
Velim,zbilja nisam ocekivao da ce to biti tak dobar i pouzdan gan.Jos nije nijedan zastoj imao tak da sam stvarno jako zadovoljan
Velim,zbilja nisam ocekivao da ce to biti tak dobar i pouzdan gan.Jos nije nijedan zastoj imao tak da sam stvarno jako zadovoljan
Jedan frend ima takav gan, puca s njime godinama, a ono staro streljivo radi bez problema. Pouzdan gan, zato se i koristi dan danas.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN