Tiskovna konferencija dr. Mr. Cabdrivera

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
k.horvat
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Tiskovna konferencija dr. Mr. Cabdrivera

Post by k.horvat » 03 Jan 2010, 21:31

Na tiskovnoj konferenciji održanoj danas između ostalog je dr. Mr. Cabdriver izjavio sljedeće:

Poštovani članovi i članice foruma

Razlog za ovu tiskovnu konferenciju jesu deficiti u vođenju foruma! Sazvao sam je nakon 6 mjeseci promatranja rada ovog foruma sa distance.

Zbog toga što je forum hr-oruzje.com polučio na tražilicama najgoru statistiku pristupa od njegovog osnutka 2007-e do danas.
Taj rezultat je u mnogome slika nesnalaženja u administriranju foruma, a u tome vidim i dio moje odgovornosti.
I to u nakani da se potpuno, ponavljam, potpuno povučem iz aktivnog administriranja.

Međutim, budući da je forum hr-oruzje.com pobjednički forum, a ne forum od parsto članova, donio sam - i zbog stalnih zahtjeva dužnosnika, članova i pristaša foruma - sljedeću odluku: Svoju statutarnu ulogu počasnog administratora foruma hr-oruzje.com, sa svim dužnostima i pravima, od danas ću u potpunosti aktivirati.

Nisam bio spreman prodavati oglasni prostor na forumu za proširenje hostinga.
To je bio glavni razlog mog povlačenja iz administriranja.
Htio sam proizvesti šok koji je kasnije doveo do deblokade prostora onim sporazumom Torello-Plus hosting.

Legion66
Nadnarednik
Nadnarednik

Re: Tiskovna konferencija dr. Mr. Cabdrivera

Post by Legion66 » 03 Jan 2010, 21:40

To je Cab slijedi primjer uvaženog Drdr. Ive ili... :)
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 03 Jan 2010, 22:54

Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.... :A03: :A03: :A03:

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Post by Knife_maniac » 04 Jan 2010, 20:36

Horvat stara saljivdjija :A03:

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 04 Jan 2010, 23:23

Ovaj doktor Ivo se ponaša ko da je poludio, prvo prije pola godine čudo ponašanje, a sad je to zacementirao jer onakve izjave davat sada nije normalno
magisches schwein

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Breadfan » 05 Jan 2010, 01:40

Da stvar bude gora, sad ispada da je napustio kormilo države samo da bi nekom nešto "dokazao" da se valjda bez njega ne može i očekivao je da će ga na povratku svi dočekat s lovorovim vijencima i cvijećem, kako stranačke kolege tako i javno mijenje.
Malo se zajebao debelo..treba stvarno imat obraza da nakon što si napustio funkciju premijera bez nekog (barem tada) jasnog razloga, vratit se natrag u politiku i očekivat da će te ljudi shvaćat ozbiljno i od njih dobit neko poštovanje.

To je kao kad bi časnik dezertirao iz svoje satnije i poslje šest mjeseci tražio natrag zapovjedništvo..a što je bilo u međuvremenu i ko je umjesto njega preuzeo i sva sranja usput izdurao, to nije kao bitno..e pa jest.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 05 Jan 2010, 09:30

Čovjek je prošlost.

PS sad će i on na razgovorčić.... :A13: :A13: :A13:

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 05 Jan 2010, 19:21

Tomy wrote:Čovjek je prošlost.

PS sad će i on na razgovorčić.... :A13: :A13: :A13:
Doooobra !

Ovo mi je zasad fora mjeseca.

Zato kažem ko da je skrenuo sa uma, jer tko bi normalan očekivao nešto dobro da ga dočeka da se vrati, a ne djeluje mi toliko glup , vrlo čudno ponašanje.
A razlozi odlaska još nisu poznati.Al nije to gotova priča, još će bit svašta izneseno
magisches schwein

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 05 Jan 2010, 19:28

Lako je moguće da će sad otvoriti Pandorinu kutiju, a onda sva sranya svijeta na vidjelo...

PS Možda ćemo u jeku najveće ekonomske krize biti prisiljeni izgraditi novi zatvor u Hrvatskoj. U ovima više nema mjesta. :A03:

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BOXI » 05 Jan 2010, 19:49

Kaj misliš zašto su Karamarko i Bajić čekali Kosor-icu u Saboru nakon vritnjaka doktoru. Sigurno je rekla: istražiti, uhititi i privesti bez milosti te dati u ruke pravne države.
Nedavno sam bio na "kavici" sa 2 saborska zastupnika (HDZ-a)i tom prilikom sam od njih dobio potvrđeno ono u što dugo nisam vjerovao da je "šefica" luda 100% i da se svom silom bori i protiv najmanjeg oblika korupcije i da je to ono što najviše mrzi u životu, te da se protiv toga bori svom silom.
Ako je istina, a izgleda da je ...svaka joj čast.
Očito da žene nisu navikle na "korupciju" jer su oduvijek muškarci dogovarali poslove i potpisivali ugovore obično uz raznorazne delicije po birtijama i restoranima, a ponekad se znala dogovorit i kakva druga igrica. One gotovo nikad nisu bile u takvim pozicijama pa su i manje iskvarene od nas muških.
Yebhi ga, ja poslujem 20-tak godina u "obadva" sistema, ali uvijek je bilo malo nekakvih igrica, ak niš drugo bar komercijalu u firmi počasti sa pečenim odojkom i kojim demižonom dobre kapljice.... a ak hoćeš malo bolji posao i da ti ga na vrijeme plate...onda ZNA SE !
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 05 Jan 2010, 20:00

BOXI wrote:Kaj misliš zašto su Karamarko i Bajić čekali Kosor-icu u Saboru nakon vritnjaka doktoru. Sigurno je rekla: istražiti, uhititi i privesti bez milosti te dati u ruke pravne države.
Na to i pikiram.

Post Reply