Arsenal

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
kantica
Razvodnik
Razvodnik

Arsenal

Post by kantica » 07 Jan 2010, 23:00

Jel ko gledao dnevnik večeras,kaže nekom zagorcu našli i zaplijenili brdo naoružanja.

Pun stol ko na izložbi :A29:
Pamet u glavu i štap u ruke

toni_u
Nadnarednik
Nadnarednik

Re: Arsenal

Post by toni_u » 07 Jan 2010, 23:19

Aha,gledao sam ja.. fino se je naoruzao :mrgreen:

kantica
Razvodnik
Razvodnik

Post by kantica » 08 Jan 2010, 08:21

A još finije su ga razoružali :A05:

Ne ide mi u glavu tolio oružja,jasni su mi oni koji imaju pištolj,pušku ilegalno koja im je ostala
iz ratnih dana pa ih se ne žele rješiti kao trebat če,ali ovaj je to sigurno planski godinama
skupljao i to bez ijedne dozvole,ima oružja za opremiti cijeli vod Tigrova.

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 08 Jan 2010, 08:30

Zašto bi netko tko je bio u ratu dobio potrebu da nelegalno posjeduje oružje, i takve bi trebali razumijeti, a netko tko voli oružje nesmije dobiti istu takvu potrebu da ga ilegalno sakuplja... ?
Kao što vidimo, policija mu nije pretresla stan jer je duševno nestabilna osoba koja sije strah i trepet po selu, već radi carinskog prekršaja.
Da je nešto želio s tim oružjem napraviti, uvjeren sam da bi već imao i prilike i načina...

Da se može legalno, i ja bih vrlo rado posjedovao neke primjerke iz njegove kolekcije, za koje se ne mogu načuditi kako su se uopće našle kod njega?

Također sam danas pročitao, da se navodno radilo o bivšem loističaru iz HV-a... ?

Najžalosnije je što to oružje sada ide na rezanje i taljenje, a neće se konzervirati i staviti u neko skladište.
Jer kao što svi znamo, svaki primjerak vatrenog oružja u hrvatskoj manje, to smo ogroman korak bliže pacifističkom društvu, a crne kronike više neće biti pune uličnih huligana, seoskih nasilnika, i obiteljskih nasilnika, koji svoj "mračni" cilj u konačnici psotignu bez obzira na vatreno oružje u blizini ili ne...

moje skromno mišljenje...

lijep pozdrav

kantica
Razvodnik
Razvodnik

Post by kantica » 08 Jan 2010, 08:40

Nemoj me krivo shvatiti,nisam mislio nikog izdvajati nego sam samo primjera radi naveo
ljude koji su bili u ratu samo zato što je u ono ludo vrime veliki broj ljudi godinama nosio
ilegalno oružje pa mu se nakon toga teško rastati od njega.
Naravno da se potreba za iligalnim držanjem oružja može javiti neovisno od toga
o kojoj se osobi radi i da li je prije imala oružje ili ne,nekima se imati oružje
čini COOL :A18: pa ne biraju sredstva kako do njega doći i u pravilu takvi imaju
drugačiju perspektivu gledanja na upotrebu i korištenje istog.a kao što svi znamo
uz oružje treba posjedovati dozvolu i mozak.

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 08 Jan 2010, 08:47

potpisujem... :A25:
vidio sam primjere gdje služi kao privjesak za hlače, ili da se sjaji bolje od disko kugle u noćnom klubu, dok vlasnik ponosno širi ruke u najboljoj maniri Siniše Vuce... :A13:

ne pripisujem niti jednoj glazbenoj skupini, svjedočio sam tome na svakakvim mjestima...

kantica
Razvodnik
Razvodnik

Post by kantica » 08 Jan 2010, 09:08

He he Vuco,ma di si se njega sjetio :A02:

:A25:

toni_u
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by toni_u » 08 Jan 2010, 11:24

Koliko sam skuzio taj lik uopce nije skupljao oruzje nego ga je nelegalno preprodavao. A i na slikama se vidi da ima tu i novijeg oruzja,municije...

oštrostrijelac
Poručnik
Poručnik

Post by oštrostrijelac » 08 Jan 2010, 19:45

Kao naprimjer Trepče iz 80-tih godina :A00:
Oštri

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 08 Jan 2010, 21:02

toni_u wrote:Koliko sam skuzio taj lik uopce nije skupljao oruzje nego ga je nelegalno preprodavao. A i na slikama se vidi da ima tu i novijeg oruzja,municije...
Po fotkama čini se da su sve pojedinačni primjerci, osim dva akm-a.

Za Mike-a : hrčak sindrom to the fullest :D
magisches schwein

Post Reply