Kolega Glavke ima li kakvih informacija o municiji
Moderator: karabalic
Re: Kolega Glavke ima li kakvih informacija o municiji
Da nije mozda i on zavrsio na jednom informativnom
Do ljeta je bio vrlo aktivan, a zatim nestao
Do ljeta je bio vrlo aktivan, a zatim nestao
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Glavke - Last visited: Sun Jan 03, 2010 10:22 pm
dakle, i dalje posjecuje forum
dakle, i dalje posjecuje forum
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Last edited by Aguila on 11 Jan 2010, 19:38, edited 1 time in total.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Decki nemojte prenagliti, nije u redu optuzivati nekoga ako niste 100% sigurni, a i znate kako to u civiliziranom drustvu ide, "covjek je nevin dok se ne dokaze suprotno", nemojte odmah raditi linch i blatiti covjeka ako ne stojite cvrsto, svojim imenom i prezimenom, sa konkretnim dokazima iza toga.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

topic je obrisan?
An Error Has Occurred! The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.
Nisi jedini:
http://forum.aukcije.hr/index.php?action=search2
http://forum.aukcije.hr/index.php?action=search2
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

BOXI, za to treba biti regan na Aukcije-forum, moze li C/P ovdje?
P.S. vidim da je aktivan na ovom forumu
http://www.wydgaming.com/modules.php?na ... iller-WYD-
Ma nije valjda to ovaj Glavke:::
Upisite glavke na google ima ga svugdje po forumima..
glavke wrote:Ja bi se malo vratio na početak ovoe teme.
Inače i ja sam u fazi dobivanja dozvole (trnutno samo držanje) ,ne treba mi nošenje,ne bavim se strljaštvom,još.
Ali kažnjavan sam gomilu puta,dosje bio debel kao biblija.Dosje pbrao već u 16,4 mj.Znači slikanje,uzomanje kose radi dna,i otiske dlanova.
Stvar je u tome da sam ja to napravio ka mulac i to pošteno odležao.Hvala bogu klonio se dalje problema i nisam više prijavljivan.
Uglavnom stvar je u tome da sam ja pred tri mjeseca nazvao mup i pitao ih kako da podnesem zahtjev za brisanje iz kaznene evidencije.
Dobro napišem ja to i pošaljem na krim policiju Rijeka.
Nakon kojih mjesec i pol mi dođe kući čitaba sa sadržajem stila,Dragi gospodine mi NISMO NAŠLI NIŠTA O VAMA?
U DALJNOJ ISTRAZI ČEMO VAS OBAVIJESTITI.
Ok čekam ja dalje i oni me pozovu u mup na razgovor.Došo ja tamo,objasnim im ja sve šta sam radio,kada,kako....
I kaže meni lijepo lik.Uglavnom oni su mi automatski u 23 godini zatvorili taj dosje i stavili ga u neko mirenje'?'nemam pojma šta je to,ali mi je lik lijepo reko ,brisalo se jer sam to sve napravio kao maloljetnik i jer sam bio čist 5 godina.NEMOJ DA TI PADNE NAPAMET IŠTA VIŠE NAPRAVITI NAKON 23 JER TI SE TO NEČE POBRISATI SLJEDEČIH 10 GODINA.Isto mi je reko i za oruzje,bilo kakav,makar mali prekršaj i možeš se pozdraviti sa zahtjevom za oružje.
Kako je bilo riječ za provjer,naravno da aprovjeravaju i ako ti stvarno nađu bilo kakvu sitnicu nema teorije da češ zaslužiti papir.
Upisite glavke na google ima ga svugdje po forumima..
Vuk na vuka ni u toru neće,a kamo li brat na brata svoga...
Izglea Gkavke zaglavio u mutne vode

Pamet u glavu i štap u ruke
Član aukcije.hrMike_Torello wrote:BOXI, za to treba biti regan na Aukcije-forum, moze li C/P ovdje?
Odg: upozorite nas na lose clanove aukcija
« Odgovor #316 : 19 Listopad, 2009, 20:14:43 »
--------------------------------------------------------------------------------
Citat: 22s380 - 07 Kolovoz, 2009, 22:50:32
Ja bi volijo da se svi koji smo prevareni na njegovim aukcijama složimo i podnesemo tužbu! ali izgleda da je jedino meni stalo do mojih novaca!
Ostali prevareni na njegvim aukcijama su ostav
Sramota,prevaren za 650 kn i taj glavke ni da se javi zovem na mob. Tužba pa neznam ja sam za ajde da se skupimo
Šta uraditi,strašno i velika sramota neželim više čuti za aukcije...
Evidentirano
22s380
Član aukcije.hr
« Odgovor #317 : 20 Listopad, 2009, 08:38:10 »
--------------------------------------------------------------------------------
I ja sam prevaren od za 450 kn pa šta mi je radit! uvažena gospoda sa aukcija se drže grbavi i neće ništa da poduzmu a proviziju znaju naplaćivati...
Bilo bi dobro da ga svi prijavimo (mislim na glavke) novce nećemo vidjeti sigurno od njega.
Evidentirano
micica
Član aukcije.hr
« Odgovor #318 : 20 Listopad, 2009, 11:53:40 »
a kaj nemate njegovu adresu? mislim da je čovijek iz rijeke...davno sam s njim trgovala
Evidentirano
"udarac nogom
Baš je lijepo kad imaš takvu reputaciju, dok te svi pljuju po netu

KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
Mislim da nam ova izjava dosta govori....glavke wrote:Ali kažnjavan sam gomilu puta,dosje bio debel kao biblija.Dosje pbrao već u 16,4 mj.Znači slikanje,uzomanje kose radi dna,i otiske dlanova.....
Dobro se sjecam da je glavke u svojem drugom ili trecem postu ispisao cijelu svoju biografiju, sve u svemu, pola zivota je proveo po zatvorima i uvijek su mu drugi bili krivi, kao maloljetnik u Turopolju, kao punoljetni u Lepoglavi, a tamo se ne dolazi tako lako. Pisao je neke nebuloze da je u Lepoglavi bio zbog nekog prekrsaja. U Lepoglavi kazne sluze samo zatvorenici povratnici osudjeni na visegodisnje kazne zatvora, reklo bi se - nepopravljivi, a ne prekrsajci. Sve to je pripisivao svojoj mladosti-ludosti i kleo se u svoje postenje, ali je redovno izvlacio bilo kakve clanke gdje se neki policajac spominje u negativnom kontekstu kako bi popljuvao svu policiju u stilu "svi su pokvareni, korumpirani, treba njih u zatvor..."
Pa kako sam kaže on je "svoje odležao", ali izgleda i završio "fakultet" pa sad mulja ali za sitnu lovu. Dobio je info da Policija ne goni po službenoj dužnosti za prevare ispod 1000 kn nego da to moraju sami oštećeni po privatnoj tužbi. Nikome se ne da zayebavaty za tu lovu ili još plaćati advokata pa prevaranti dobro prolaze.
Mene su isto 2 puta zamuljali na Aukcije.hr za 200-tinjak kuna, ali od tada obavezno "čitam ocjene" prodavatelja ili uvjetujem da mi pošalju "pouzećem". Krizna su vremena pa se ljudi snalaze na svakojake načine. Heby ga.
Mene su isto 2 puta zamuljali na Aukcije.hr za 200-tinjak kuna, ali od tada obavezno "čitam ocjene" prodavatelja ili uvjetujem da mi pošalju "pouzećem". Krizna su vremena pa se ljudi snalaze na svakojake načine. Heby ga.
Čovjek očito nije normalan kad to radi...
Žao mi je ljudi koji su izgubili novce bez-veze zbog budale...
Zaš se ne skupe i dođu mu doma,treba ga razbit ko vola...
Žao mi je ljudi koji su izgubili novce bez-veze zbog budale...
Zaš se ne skupe i dođu mu doma,treba ga razbit ko vola...
Vuk na vuka ni u toru neće,a kamo li brat na brata svoga...
- Armalite Kid
- Banned
" Postao/la glavke dana 25 lip 2009, 12:26
Evo starac ja ti otvaram firmu..biti če jedan veliki veb shop..največi u Hrvatskoj i okolici.Oko 7000 predmeta a od toga polovica noževi i vojna oprema.Od bokere,gerbera ...ma svega.I naravno cijene če biti dosta niže nego drugdje ali o tome cemo drugi put u trugoj temi "
Koko znam i tu na forumu je prodavao, al očito nije nikoga zavrnuo, osim ako nje nitko ništa kupio ?
Evo starac ja ti otvaram firmu..biti če jedan veliki veb shop..največi u Hrvatskoj i okolici.Oko 7000 predmeta a od toga polovica noževi i vojna oprema.Od bokere,gerbera ...ma svega.I naravno cijene če biti dosta niže nego drugdje ali o tome cemo drugi put u trugoj temi "
Koko znam i tu na forumu je prodavao, al očito nije nikoga zavrnuo, osim ako nje nitko ništa kupio ?
magisches schwein
ni ovi na aukcijama nisu nevini
znam za nekoliko slucajeva di su ljudima koji su davali lose ocjene zbog nekooperativnosti i (ili) necega drugoga (vjerojatno admini) aknuli accounte da bi ispravili "krivu drinu" i digli prodavca (zbog provizije), a kupci bi ostali kratki rukava
vjerojatno je i kolega glavke u "poslu" s ekipom...
znam za nekoliko slucajeva di su ljudima koji su davali lose ocjene zbog nekooperativnosti i (ili) necega drugoga (vjerojatno admini) aknuli accounte da bi ispravili "krivu drinu" i digli prodavca (zbog provizije), a kupci bi ostali kratki rukava
vjerojatno je i kolega glavke u "poslu" s ekipom...
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka