Tragedija
Re: Tragedija
Na aukcijama.hr pod militarija otvorene su posebne aukcije kao pomoć obitelji, pa se možete pridružiti. Također na kolekcionarima.hr je napisan broj računa za uplatu pomoći.
Strojevi nemogu raditi na kamenitom terenu jer se nemože tlo kvalitetno uznemiriti. Kod nas u Srednjoj Bosni mašine nemogu raditi ni 5% posla radi konfiguracije terena (nagiba) šume itd. Mora se manuelno a PROM 1 ne prašta grešku.Breadfan wrote:Dobro je napisala ona ženska tamo: o pirotehničarima čujemo samo kad neko od njih pogine, a o novom dečku Vlatke Pokos, je li pukla Severinina usnica, o tome u medijima čujemo svaki dan.
BTW, zašto se ne koriste specijalizirani strojevi za razminiravanje, je li u pitanju manjak sredstava ili tehnička neizvedivost (pa da baš ljudska ruka to mora čistit)?
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.
vuky-zd wrote:Na aukcijama.hr pod militarija otvorene su posebne aukcije kao pomoć obitelji, pa se možete pridružiti. Također na kolekcionarima.hr je napisan broj računa za uplatu pomoći.
Ne mogu naći na aukcijama.hr
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

na nekim mjestima stroj nemoze prići, mora covjek. =(Breadfan wrote:BTW, zašto se ne koriste specijalizirani strojevi za razminiravanje, je li u pitanju manjak sredstava ili tehnička neizvedivost (pa da baš ljudska ruka to mora čistit)?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Jel moze link na to? trazio sam ali nema! BTW. kada su otvorili i tko je otvorio?vuky-zd wrote:Na aukcijama.hr pod militarija otvorene su posebne aukcije kao pomoć obitelji, pa se možete pridružiti. Također na kolekcionarima.hr je napisan broj računa za uplatu pomoći.
Također tko želi u okviru svojih mogućnosti može uplatiti novčani iznos na broj računa
PBZ
2340009-3204228694
PRIMUS DRAŽEN
POŽEGA
sa naznakom " za Renatovu obitelj"
PBZ
2340009-3204228694
PRIMUS DRAŽEN
POŽEGA
sa naznakom " za Renatovu obitelj"
- Armalite Kid
- Banned
A u ........ !!!! ), nemogu vjerovat, takva legenda,
upoznali smo se, odličan lik, pravi znalac, možda jedan od top 10 znalaca i kolekcionara u cijeloj državi !
A ........., rekao sam mu pazi kad radiš sa minama, rekao je poluzajebantski; a događa se i nama da pogriješimo al eto idemo dalje, .... sreću zašto on ??????
Zgubili smo jako dobrog čovjeka i forumaša...
Oprostite mi opet na psovanju,al potreslo me, ..... kad sam ga upoznao
Još više sam zabezeknut,
neka luda slučajnost je bila danas (poginuo je oko 9.40) da sam gledajući oko 10-11h ujutro kroz my pictures naletio na njegovu fotku sa FAB sa razminiravanja (sa jednog foruma) !!!!!,
Je li to slučajnost ???? Jel postoji slučajnost ??? Dajte mi molim vas to objasnite...
EDIT by Original_G : izbačeno neprimjerno
upoznali smo se, odličan lik, pravi znalac, možda jedan od top 10 znalaca i kolekcionara u cijeloj državi !
A ........., rekao sam mu pazi kad radiš sa minama, rekao je poluzajebantski; a događa se i nama da pogriješimo al eto idemo dalje, .... sreću zašto on ??????
Zgubili smo jako dobrog čovjeka i forumaša...
Oprostite mi opet na psovanju,al potreslo me, ..... kad sam ga upoznao
Još više sam zabezeknut,
neka luda slučajnost je bila danas (poginuo je oko 9.40) da sam gledajući oko 10-11h ujutro kroz my pictures naletio na njegovu fotku sa FAB sa razminiravanja (sa jednog foruma) !!!!!,
Je li to slučajnost ???? Jel postoji slučajnost ??? Dajte mi molim vas to objasnite...
EDIT by Original_G : izbačeno neprimjerno
magisches schwein
^^Nisi jedini koji ga je poznavao pa opet drugi ne psuju u ovom topiku tako da bi bilo dobro u tom pogledu dati ovoj temi malo digniteta.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Armalite Kid
- Banned
Oprosti prijatelju, neznam jesi li ga ti poznavao,
al razumiješ da mu ne mogu napisat samo RIP,
dotuklo me ovo...
al razumiješ da mu ne mogu napisat samo RIP,
dotuklo me ovo...
magisches schwein
-
tehnotezak
- Razvodnik

- Knife_maniac
- Satnik

Jedan pjesnik je jednom napisao...
"Sjeti se njih kada podjes tamo gdje oni vise ne mogu.
Ne stidi se reci da si ih volio, iako nisi volio.
Kada ljudi zakljuce da je rat glupost,
Sjeti se tih nesebicnih junaka koji su ostali iza tebe."
"Sjeti se njih kada podjes tamo gdje oni vise ne mogu.
Ne stidi se reci da si ih volio, iako nisi volio.
Kada ljudi zakljuce da je rat glupost,
Sjeti se tih nesebicnih junaka koji su ostali iza tebe."
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ali to ne znaci da si zato cijepljen od kulture i pristojnosti, zar ne? Postoji vrijeme i mjesto za sve, ovaj topic nije niti vrijeme ni mjesto za onakav post i bit ce editiran.Armalite Kid wrote:Oprosti prijatelju, neznam jesi li ga ti poznavao, al razumiješ da mu ne mogu napisat samo RIP, dotuklo me ovo...
U potpunosti se slažem s tobom Mike.
Vuk na vuka ni u toru neće,a kamo li brat na brata svoga...
- Armalite Kid
- Banned
http://www.vecernji.hr/vijesti/neka-se- ... anak-82120
Vrlo lijepa fotografija obitelji, ali nažalost sada je jako tužno to gledati znajući da ova djeca više nemaju oca
Vrlo lijepa fotografija obitelji, ali nažalost sada je jako tužno to gledati znajući da ova djeca više nemaju oca
magisches schwein
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

A.K. ima clanak i u novinama pa isao traziti na netu ali si me pretekao.