Pingvin kup na Oboju
Moderator: Original_G
Pingvin kup na Oboju
Za one koji se ne boje hladnoće a vole miris baruta;
http://www.sszg.hr/images/stories/Poziv ... %20kup.pdf
http://www.sszg.hr/images/stories/Poziv ... %20kup.pdf
Re: Pingvin kup na Oboju
zašto samo sa drulovom ?
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Nisam siguran, mislim zato što tog oružja ima puno a streljivo je jeftino. Puca se na 25 m, može i dvoručno pa nije strašno.
Dvadeset hitaca iz drulova u deset minuta???
Pa to je gotovo nemoguce odraditi.
Pa to je gotovo nemoguce odraditi.
- oštrostrijelac
- Poručnik

To bi bilo kano Drulov-brza paljba.
Uz vrijeme strijeljanja skraćena je i razdaljina do meta.
Mislim da ću se svakako slijedeću nedjelju iz ove selendre zaputiti put metropole, pa makar i pingvini padali u nesvjest od hladnoće.
Nadam se da će nas biti još sa ovog foruma.
zdebat, hvala na obavijesti, vjerujem se da ćeš i ti nazočiti.
Uz vrijeme strijeljanja skraćena je i razdaljina do meta.
Mislim da ću se svakako slijedeću nedjelju iz ove selendre zaputiti put metropole, pa makar i pingvini padali u nesvjest od hladnoće.
Nadam se da će nas biti još sa ovog foruma.
zdebat, hvala na obavijesti, vjerujem se da ćeš i ti nazočiti.
Oštri
- oštrostrijelac
- Poručnik

- oštrostrijelac
- Poručnik

Za pingvine kao rođeno.
Za možebitni rezultat neprimjeren očekivanjima i reputaciji jaako dobar izgovor može biti mećava i polarna hladnoća.
Na koncu konca, nije ni u prcikanju sve, koliko sam shvatio ima tu i dobra doza druženja.
Unaprijed upozoravam konkurenciju da sam iz Drulova zadnje pucao prije nekih 25 godina, oliti prije 1/4 stoljeća, a iz P38 prije jedno 4 ili 5. (godina,naravno)
Duge su cijevi gotovo neprestano u uporabi.
Za možebitni rezultat neprimjeren očekivanjima i reputaciji jaako dobar izgovor može biti mećava i polarna hladnoća.
Na koncu konca, nije ni u prcikanju sve, koliko sam shvatio ima tu i dobra doza druženja.
Unaprijed upozoravam konkurenciju da sam iz Drulova zadnje pucao prije nekih 25 godina, oliti prije 1/4 stoljeća, a iz P38 prije jedno 4 ili 5. (godina,naravno)
Duge su cijevi gotovo neprestano u uporabi.
Oštri
Ja nisam iz Drulova nikada pucao, jer sam vježbao manje više sa Kadetom, ali volio bih doći i okušati se...
Naravno da će mi zima biti izgovor ako ispucam koma...
Naravno da će mi zima biti izgovor ako ispucam koma...
- oštrostrijelac
- Poručnik

Kako se u mnoštvu prepoznati? zdebata sam upoznao, a možda poznajem i još koga od forumaša, a da ni ne znam
anubisa i Huntercroa poznajem još i bolje, ali nisam baš siguran da bi mogli nazočiti.
Sa UrsaMajorom bih trebao izdogovarati način da se ne mimoiđemo, pošto je jedini nagovijestio da bi se mogao pojaviti na streljani.
Da li ima još netko tko će u nedjelju doći na Oboj?
anubisa i Huntercroa poznajem još i bolje, ali nisam baš siguran da bi mogli nazočiti.
Sa UrsaMajorom bih trebao izdogovarati način da se ne mimoiđemo, pošto je jedini nagovijestio da bi se mogao pojaviti na streljani.
Oštri
Želim vam dobru zabavu. Kako je krenulo, neću niti stići navratiti a kamoli pucati.

UrsaMajor je previdio ovaj post dan prije...oštrostrijelac wrote:Sa UrsaMajorom bih trebao izdogovarati način da se ne mimoiđemo, pošto je jedini nagovijestio da bi se mogao pojaviti na streljani.
Ako se netko prepoznao, neka se javi.
Velik momak u pilotskoj jakni, zimska kapa, sa smeđim Ray Bankama, grupa III/7...
Kratki osvrt na današnji dan.
Bilo je oko 30-tak sudionika, podijeljenih u 4 grupe sa 9 pozicija.
Bacila se koja dobra riječ, padale su i vic, šale, pošalice.
Sa ljudim a s kojima sam razgovarao, razmijenio sam riječi o današnjem natjecanju, a ostatak vremena proveli u šali ili u pljuckanju po hrvatskom zakonu o oružju.
Naravno, organizacija se pobrinula i za dobru klopu, te je nakon ispucavanja došao poprilično fini srneći gulaš, za kojeg dajem peticu meštru o' kužine.
Bilo je dobro, korisno sam proveo nedjelju u zabavi i druženju, pohvala organizatorima, bit ću češći gost kada bude prilika.
Sada malo opravdavanja.
Prvi put u životu sam pucao iz Drulova, bilo je dosta hladno, nisam viježbao na streljani gotovo mjesec dana, noć prije sam proveo družeći se sa prijateljima i flašom ruma, kada je sunce obasjalo mete bliještale su ko' Božićne jelke.
Nakon što sam prvi puta u životu primio Drulova, kao što neandertalac prima svoju toljagu, i vrlo laički nevješto ispucao, za mene razočaravajućih 145 bodova, plasirao sam se ravno na 19. mjesto...
...s čime sam bio zadnji od ekipe SK LAS
SK LAS je odnio prva 3 mjesta, pa čestitam svojim klupskim kolegama...
Naravno, što se tiće opravdavanja i žaljenja, to zauzima mjesto samo u šali, jer nisam jedini kojem je bilo hladno, nisam jedini kojem su mete bliještale, nisam jedini koj je vjerovatno prvi puta u životu primio Drulova, i nisam jedini koj nije nosio antifone... , -ah ne, čekaj, to jesam...
Rezultat koj sam ostvario je rezultat ne treniranja gotovo mjesec dana, i moje pripreme za taj dan
Utješio sam se mišlju, da sam u ženskoj kategoriji, osvojio bih 3. mjesto...
Pohvala organizatoru, jedan ugodan dan proveden, iza mene...
Uskoro će video na YT-u, kada ga dovršim, bit će postan ovdje.
lijep pozdrav
- oštrostrijelac
- Poručnik

Ti ga na. Ja sam pucao u 4.grupi na mjestu 8. Jedini sam danas pucao jednoručno. Drulov sam prvi puta primio u ruke od davne 1984.
U prvih 8 metaka meča imao sam 4 zastoja, meci nisu opalili, te su mi nadomješteni ispravnima. To je rezurtiralo time da sam u zadnje tri minute morao ispucati 10 metaka, pa se tu našla po jedna trojka i jedna šestica. Preostalih 18 su bile 2x7 6x8 3x9 i 7x10 oliti 168 ukupno.
Ja zadovoljan, ispada da ću se izgleda morati reaktivirati u klasici.
Možda bi trebalo probati dvoručno pucanje, pošto su tako pucali svi ostali, ne valjda zato jer je teže.
Srećom sam imao svoje zelene dioptrijske sunčane cvikse sa sobom, pa mi je to pomoglo po pitanju bliještanja mete.
Nadam se da ćemo za neku drugu priliku dogovoriti učinkovit način prepoznavanja među forumašima.
U prvih 8 metaka meča imao sam 4 zastoja, meci nisu opalili, te su mi nadomješteni ispravnima. To je rezurtiralo time da sam u zadnje tri minute morao ispucati 10 metaka, pa se tu našla po jedna trojka i jedna šestica. Preostalih 18 su bile 2x7 6x8 3x9 i 7x10 oliti 168 ukupno.
Ja zadovoljan, ispada da ću se izgleda morati reaktivirati u klasici.
Možda bi trebalo probati dvoručno pucanje, pošto su tako pucali svi ostali, ne valjda zato jer je teže.
Srećom sam imao svoje zelene dioptrijske sunčane cvikse sa sobom, pa mi je to pomoglo po pitanju bliještanja mete.
Nadam se da ćemo za neku drugu priliku dogovoriti učinkovit način prepoznavanja među forumašima.
Oštri
Ja sam bio snimao whole thing fotićem, i 4 grupu, pa smo se vjerovatno mimoišli u jednom trenutku...oštrostrijelac wrote:Nadam se da ćemo za neku drugu priliku dogovoriti učinkovit način prepoznavanja među forumašima.
Idući put mora pasti neka cuga, pa bude bolje...
Ja sam imao više od 10 zastoja, što me poprilično počelo dekoncentrirati, jer nisam želio ostati sa dosta municija netom prije isteka vremena, i obratno...
Doma sam ponio metak koj sam zamjenio isparavnim, a 4 puta nije htio opaliti.
Nazvao sam ga "srečko" hehe...
Sve u svemu, kad postam na YT filmić sa fotkama, netko će se valjda prepoznati već...
puno pozz
@oštrostrijelac
Sad sam skužio da si zvao a tek onda sam vidio i sliku. Nisam čuo mobitel jer kada stroj radi ne čujem ni radio. Vidim da se isplatilo bacit bubu u uho organizatoru što se tiče klope, nadam se da nije bilo llllljjjjuuuttttoooo
Čekam rezultate, slike i video
Sad sam skužio da si zvao a tek onda sam vidio i sliku. Nisam čuo mobitel jer kada stroj radi ne čujem ni radio. Vidim da se isplatilo bacit bubu u uho organizatoru što se tiče klope, nadam se da nije bilo llllljjjjuuuttttoooo
Čekam rezultate, slike i video
Bilo je meni, netko mi je ponudio teglu feferona uz klopu, koja ja nisam mogao odbiti...zdebat wrote:Vidim da se isplatilo bacit bubu u uho organizatoru što se tiče klope, nadam se da nije bilo llllljjjjuuuttttoooo![]()
![]()
to je bio recept za žgaravicu...