RAT 3 I SOG SEAL PUP ZA 400 KN + POŠTARINA
Re: RAT 3 I SOG SEAL PUP ZA 400 KN + POŠTARINA
Priča teške gluposti. Koliko sam pratio temu, prvo je stigao rubinhov komentar na kupnju sa slikama onoga što je dobio od cabale. Imao je dovoljno vremena objasniti o čemu se radi i, naravno ispričati se rubinhu za takav deal, a bome i ponuditi mu povrat novca jer koliko smo svi vidjeli, rubinho nije dobio ono što je cabala reklamirao slikama. Ali ne. Od svega toga ništa, a tek nakon dosta vremena i nekih drugih komentara o "poslovanju" je dobio ban. I kao što je Mike već rekao, nije bio dobro baniran, a on umjesto da se ispriča, išćuđava se "kao pura dreku" šta još može postati.nobile157 wrote:Zašto su me onda zabranili na " oružju- hr "? Ja sam zato da me pustite na forum pa onda ponovite ovo sve!
Tko to nije mogao dobiti nazad novac od mene ako nije bio zadovoljan nožem?
Tko me je od " prevarenih " nazvao i tražio da mu vratim novac?
Čovjek kupi 2 noža koji novi vrijede 1500 kn za 400 i očekuje nož kao iz trgovine?
Upozorim ga da su korišteni i ponudim da pošaljem samo 1, da vidi kakav je, on kaže da ne treba i pošalje adresu i ja sam kriv?
Je li me pitao hoću li mu vratiti novac. Ne, prvo ste mi vi s foruma zabranili pristup i onda počeli ovo vrijeđanje.
Na onom forumu sam prodao preko 10 svojih noževa koje sam koristio, ne znam koji je bio bolji, uključujući i ova dva zadnja za cjenu o kojoj možete samo sanjati. To što me vas nekoliko " s posebnim potrebama " napalo govori samo koliko vrijedite.
I ne morate me podsjećati što znam , to ćete tek vidjeti.
Pozivati se na neke uspješne poslove nema nikakvog smisla jer se to i očekiva, a sve to radi jer nema nikakvih drugih argumenata čime bi se obranio za onakvo nepoštenje i prijevaru. Bogu hvala što nisam sa njim imao bilo kakvih poslova.
Sve u svemu za takve likove
Ali doista nisam do sada vidio takvog lika koji traži dokaze a ljudi sa dva foruma mu napišu da laže i vara. Još se isčuđava, veli da je htio pisati i na ovom forumu ali da nitko nije bio zainteresiran...
Ma, žalibože izgubljenog vremena.
Ali, dobro je znati sa kime imaš posla.
Ma, žalibože izgubljenog vremena.
Ali, dobro je znati sa kime imaš posla.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
neko vrijeme sam zapustio forume jer je borba sa zdravljem sve teza
hvala kolegi nobile157, a i ostalima, na trudu na drugom forumu a i tu), ja se nisam zelio upustati u rasprave i spustati na neciji nivo...
samo cu jos postati sadrzaj pp koje sam razmijenio s prodavcem nozeva:
na moj upit, nakon sto sam vidio oglas, jesu li nozevi jos raspolozivi? dobijam odgovor (28. I 2010.)
na napis da "sto se imam zalit jer sam nozeve vrijedne 1500 kn dobio za 400 kn" ne svacam ozbiljno jer valjda to spada u politiku trzista
hvala kolegi nobile157, a i ostalima, na trudu na drugom forumu a i tu), ja se nisam zelio upustati u rasprave i spustati na neciji nivo...
samo cu jos postati sadrzaj pp koje sam razmijenio s prodavcem nozeva:
na moj upit, nakon sto sam vidio oglas, jesu li nozevi jos raspolozivi? dobijam odgovor (28. I 2010.)
i na upit kako da platim (29. I 2010.)cabala wrote:Jest, Vi ste prvi koji ste se javili. Pošaljite mi adresu što prije ako ste zainteresirani.
dakle iz ovoga je vidljivo da mi nije ponudjen povrat niti sam upozoren da se radi o krampu a ne nozucabala wrote:Poslat ću Vam kao paket s otkupninom.
na napis da "sto se imam zalit jer sam nozeve vrijedne 1500 kn dobio za 400 kn" ne svacam ozbiljno jer valjda to spada u politiku trzista
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
- Original_G
- Cinker - bojna

Kolegi rubinhu želim dobro zdravlje i sve najbolje
Da završimo raspravu sa ovim neugodnim likom, svima je pokazao tko je i kakav je, dosta ljudi je reklo što misli o njemu i njegovom ponašanju, kako na ovom, tako i na drugom forumu.
Važno je da se zna što se može očekivati kada se trguje sa takvima (oni koji su imali sreću da dobiju ono što su naručili-ok), i zato treba iznijeti takva neugodna iskustva, kako ne bi nastradao još netko.
Večina nas koji smo po forumima nije tu da nekoga zavrne, već da nekome pomogne, znanjem, iskustvom, svejedno.
Oni koji su najpametniji neka žive u svom malom svijetu, ali je problem kada takvi nekoga savjetuju. Ili nekoga prevare kod prodaje.
U svakom slučaju, sve je jasno.
Ugodno druženje
Da završimo raspravu sa ovim neugodnim likom, svima je pokazao tko je i kakav je, dosta ljudi je reklo što misli o njemu i njegovom ponašanju, kako na ovom, tako i na drugom forumu.
Važno je da se zna što se može očekivati kada se trguje sa takvima (oni koji su imali sreću da dobiju ono što su naručili-ok), i zato treba iznijeti takva neugodna iskustva, kako ne bi nastradao još netko.
Večina nas koji smo po forumima nije tu da nekoga zavrne, već da nekome pomogne, znanjem, iskustvom, svejedno.
Oni koji su najpametniji neka žive u svom malom svijetu, ali je problem kada takvi nekoga savjetuju. Ili nekoga prevare kod prodaje.
U svakom slučaju, sve je jasno.
Ugodno druženje
Nije da branim čovjeka, ali ja sam kupio noževe Military i Presidio i noževi su kao novi!
Ne poznajem čovjeka, ali posao oko prodaje je prošao korektno i po dogovoru!
Ne poznajem čovjeka, ali posao oko prodaje je prošao korektno i po dogovoru!
Imao si sreće. Nekolicinu je zavrnuo i to dobro.