Kape i majce sa motivom foruma
- Armalite Kid
- Banned
Re: Kape i majce sa motivom foruma
Bilo bi fora na majice s prednje strane napisat popis najaktivnijih i najboljih članova, a sa stražnje strane križ i popis naših mučki izbačenih junaka 
magisches schwein
- Knife_maniac
- Satnik

1 crna L
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

S prednje strane "Top Shooters" a na leđima "Hit List" =)
no zajebancija na stranu, evo da vam zaigram mastu, ovo je buduci novi logo, jos sam mislio sa donje strane cahure suprotno od onoga gdje pise forum napisati " '08 ", ali moglo bi proci i bez toga... sta kazete? zanemarite ono sto je napisano uz logo, to je bilo predviđeno za printanje kao flyer da se ostavlja po streljanama i slicno, 4kom na A4 papir pa izrezati.... =) Za "logo" sam birao nesto sto u "civiliziranom" svijetu nece izazivati zgrazanje ili gnusanje (osim same rijeci "oruzje") zato nisam htjeo nikakvu pusku ili nesto slicno... druga solucija je bila nesto sa kruznicama od mete kao pogled kroz snajper umjesto ove cahure, nesto slicno kao sto ima casopis meta... Zbog samog dizajna slika vise odgovara za bijele majice... i ideja je jedan mali logo na prsima a jedan veliki na ledja...
Dakle, ideje, prijedlozi, pohvale, pokude... dobrodosle! =)
no zajebancija na stranu, evo da vam zaigram mastu, ovo je buduci novi logo, jos sam mislio sa donje strane cahure suprotno od onoga gdje pise forum napisati " '08 ", ali moglo bi proci i bez toga... sta kazete? zanemarite ono sto je napisano uz logo, to je bilo predviđeno za printanje kao flyer da se ostavlja po streljanama i slicno, 4kom na A4 papir pa izrezati.... =) Za "logo" sam birao nesto sto u "civiliziranom" svijetu nece izazivati zgrazanje ili gnusanje (osim same rijeci "oruzje") zato nisam htjeo nikakvu pusku ili nesto slicno... druga solucija je bila nesto sa kruznicama od mete kao pogled kroz snajper umjesto ove cahure, nesto slicno kao sto ima casopis meta... Zbog samog dizajna slika vise odgovara za bijele majice... i ideja je jedan mali logo na prsima a jedan veliki na ledja...
Dakle, ideje, prijedlozi, pohvale, pokude... dobrodosle! =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
dobar logo. ako ce biti crna majca, obrub oko slova (ovaj koji je zelen) se samo stavi u bijelu boju a slova u zelenu pa se sve fino bude vidjelo. sto se majci tice, trebam se raspitati ali mislim da je ekipa iz kredigsa uzimala majce za nekih 20tak kn, s tim da su majce zbilja odlicne kvalitete za te pare. pamucne, deblje (neznam koliko gramske tocno). budem pitao pa javim po koliko je bio komad i na koju kolicinu....
- Original_G
- Cinker - bojna

majce bi trebale biti 180gr da se ne razvuče nakon pranja
ja trebam 1x XXL , 1x L, 1x XS
za početak
p.s.: neznam točno zakaj ali mi je ovaj gore nešto bolji, možda zbog "O" sa končanicom ili zastave iza??
ja trebam 1x XXL , 1x L, 1x XS
za početak
p.s.: neznam točno zakaj ali mi je ovaj gore nešto bolji, možda zbog "O" sa končanicom ili zastave iza??
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ha evo i mog prijedloga:
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
- Knife_maniac
- Satnik

Moram priznati da mi je postojeci logo ljepsi od trenutnog.
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
Slažem se s knife maniacom
Postojeći logo je super, samo na majci ispod dodati link na koj žene mogu kliknuti...
S tim da će se postojeći logo vidjeti i na crnoj majci koja je po meni bolja, jer se na bijeloj vide svakojake mrlje i mrljice, i da sam dobio dosta kila od kad sam se oženio...
J*** te kako sam brutalan...
Zašto ne bi stavio kakav pištolj ili pušku na leđa.
Pa radi se o forumu kojem je tematika oružje
Ne moraš staviti GAU-8A, stavi kuburu ili kremenjaču, ili možda mač ili sablju, ako se već ljudi groze AK-47...
Nešto klasično...
@Breadfan
ovo me pošteno nasmijalo.
To će biti službena zastava hrvatskog NRA ako ikad zaživi...
lp
Postojeći logo je super, samo na majci ispod dodati link na koj žene mogu kliknuti...
S tim da će se postojeći logo vidjeti i na crnoj majci koja je po meni bolja, jer se na bijeloj vide svakojake mrlje i mrljice, i da sam dobio dosta kila od kad sam se oženio...
Možeš dodati u tisak rupe od metaka i krv kako se slijeva...Mike_Torello wrote:Za "logo" sam birao nesto sto u "civiliziranom" svijetu nece izazivati zgrazanje ili gnusanje (osim same rijeci "oruzje") zato nisam htjeo nikakvu pusku ili nesto slicno
J*** te kako sam brutalan...
Zašto ne bi stavio kakav pištolj ili pušku na leđa.
Pa radi se o forumu kojem je tematika oružje
Ne moraš staviti GAU-8A, stavi kuburu ili kremenjaču, ili možda mač ili sablju, ako se već ljudi groze AK-47...
Nešto klasično...
@Breadfan
ovo me pošteno nasmijalo.
To će biti službena zastava hrvatskog NRA ako ikad zaživi...
lp
uzeo bi 2x xl , valjda je velicina standardna, a ako bi nedostajalo narucitelja i 3x
pokusat cu kontaktirat kolegu s drugog foruma koji vec par godina radi tisak majica, upaljaca, naljepnica... jer radi odlicne majice, da vidim di nabavlja i how much
pokusat cu kontaktirat kolegu s drugog foruma koji vec par godina radi tisak majica, upaljaca, naljepnica... jer radi odlicne majice, da vidim di nabavlja i how much
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
2 crne XXL, bilježim se sa štovanjem. Moglo bi se usput napraviti i stotinjak naljepnica za na šoferšajbu, možda bi cijene bile nešto niže.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
je onda treba i rozih za one koji se boje pucnja. . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Pozdrav,
evo i ja bi se predbilježio za 2 komada XXL a može i XXXL ako bude itakvih!
evo i ja bi se predbilježio za 2 komada XXL a može i XXXL ako bude itakvih!
Luka Kuduz, republički majstor strijelac
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Streljački klub "Metak" Osijek
Streljana "Pampas"
Šandora Petefija bb
31000 Osijek
dopredsjednik
Pozdrav svima !
1 kom XXXL (ili sto vise X-ova prije ovog L)
I jedan prijedlog... posto je pocela vladati velika zainteresiranost, mozda bi bilo dobro kontaktirati tvrtku GREENSEEKER d.o.o. iz ZG... meni su radili neke majice... imaju jako kvalitetne T-SHIRT ali jos bolje POLO... i nisu preskupe... ali sto je bitnije, imaju svoju stikaonu... stikani amblem je puno bolji od tiskanog...
Zato, ako se nekome da, cisto informativno.... www.greenseeker.hr
Ja sam na duzem sluzbenom putu u inozemstvu pa mi nije prigodno zvati i pitati.
1 kom XXXL (ili sto vise X-ova prije ovog L)
I jedan prijedlog... posto je pocela vladati velika zainteresiranost, mozda bi bilo dobro kontaktirati tvrtku GREENSEEKER d.o.o. iz ZG... meni su radili neke majice... imaju jako kvalitetne T-SHIRT ali jos bolje POLO... i nisu preskupe... ali sto je bitnije, imaju svoju stikaonu... stikani amblem je puno bolji od tiskanog...
Zato, ako se nekome da, cisto informativno.... www.greenseeker.hr
Ja sam na duzem sluzbenom putu u inozemstvu pa mi nije prigodno zvati i pitati.
I tako tece jos jedan dan manje do penzije...
1 kom, crna, M 
imam ja frenda koji ima štikaonu pa kad osmislite kako bi sve točno izgledalo mogu ga kontaktirati,u svakom slučaju kad jednom platiš program za izradu štika dobiješ ga za stalno i nije poslije problem zaštikati na bilo koju boju majice i možeš mijenjat konce za prilagodbu boji majice...
a i cijena štika je poslije bagatela,par kuna... on je bio na sajmu lova i ribolova u Vž-u,pa ako je slučajno netko bio u prolazu i vidio njegovu robu zna o čemu pričam... 
imam ja frenda koji ima štikaonu pa kad osmislite kako bi sve točno izgledalo mogu ga kontaktirati,u svakom slučaju kad jednom platiš program za izradu štika dobiješ ga za stalno i nije poslije problem zaštikati na bilo koju boju majice i možeš mijenjat konce za prilagodbu boji majice...
strah veže ruke i zamračuje um,strah je najveći saveznik tvog neprijatelja
who dares-wins
who dares-wins
Vec sam se pribiljezil al nisam napisao velicinu..nek bi bila crna, velicina M
Evo i nesto od mene, neka ideja..
Evo i nesto od mene, neka ideja..
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ideje su i dalje dobrodosle, Igy, zelio bih da se tim majicama svijetu predstavimo kao ljubitelji oruzjca i streljackih sportova, a ovaj pistolj sa "krvavo-kapajućim" slovima je totalno suprotno od toga, u našim krugovima bi to bilo kao dobar dan ali, kud nas pacifisti i onako ne vole, tod jos da se pocnemo pojavljivati sa ovakvim majicama samo bi nas jos vise razapinjali kao nasilnike. Cilj je nesto civiliziranije na slici, bez rupa od metaka, krvavih slova, cijelih komada oruzja i tome slicno, da im prikazemo da smo iznad onoga sto anti-gun tvrde da jesno, ako me razumijete na sto cijam. Dajem za primjer svoj novi logo, dno od cahure sa kapislom recimo nije toliko napadno, a opet dovoljno svakom znalcu i ljubitelju da skuzi o cemu se radi, kao sto bi neka slika cijelog pistolja cijelog pistolja izazvala reakcije "svi vi koji imate oruzje ste potencijalni ubojice!" Pa pokusavam razmisljati u tom tonu... razmisljao sam i o nekakvoj ovako http://www.fcsa.org/wwwroot/images/mainheader.jpg crveno bijeloj (u našim bojama) meti, ili eventualno krizu od snajpera i nesto na tu forum, da nije jako napadno poput slike cijelog AK47 ili pistolja, ako vec da pistolj onda ga vise stilizirati, ma skuzili ste sto hocu reci! =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
- Original_G
- Cinker - bojna

baš iz tog razlog mi je ovaj postojeći malo bolji od "čahure", križ u O je dovoljno da se shvati, možda meta iza?
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.