2. KURZ CUP
Moderator: Original_G
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: 2. KURZ CUP
Bome nisi ni ti daleko sa svojim rozim ogrtacem =) a da jednostavno kad dodjete tamo pokusate skandirati "HA-ER-ORU-ZJE! HA-ER-ORU-ZJE! HA-ER-ORU-ZJE! HA-ER-ORU-ZJE!" sa velikim transparentnom, nekako je prihvatljivije streljackom natjecanju, ako vec oni sa IPSC-a zadužuju i nose roze tange, jel morate i vi klasičari tim putem? =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
That's my inner me...Mike_Torello wrote:Bome nisi ni ti daleko sa svojim rozim ogrtacem =)
Ja ću se zamaskirati u Mikea i odpucati 19 krugova, raja će 100% misliti da je to on...Tomy wrote:Nije Gay pride. samo maškare sa malim zakašnjenjem. Pucanje pod maskama...
Ja ću dan prije postati ovdje što ću nositi, da me se lakše prepozna, pa mi slobodno priđite i udarite me...
I to je i bolje od oštrostrijelca, koj je samo naznanio da će doći sa svojim prirodnim nosom i šiltericom...
lp
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

oooo pocele su teske rijeci padati ha? =) a, kad pogledam s druge strane 19 od maximalnih 20 nije lose =)UrsaMajor wrote:Ja ću se zamaskirati u Mikea i odpucati 19 krugova, raja će 100% misliti da je to on...![]()
Da, ali 19 od 100 nije baš za ponos...Mike_Torello wrote:oooo pocele su teske rijeci padati ha? =) a, kad pogledam s druge strane 19 od maximalnih 20 nije lose =)
Kao što rekoh, tako da ljudi pomisle da si i ti navratio na kup...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ma vidi ga, dripac jedan, otkud ti znas kak' ja pucam? =) hahaah
Info za sutra.
Odlučio sam se da se ne maskiram u Mikea, da se ne sramotim
već ću imati na sebi crni policijski džemper, staru policijsku jaknu bez oznaka, i plave pilotske hlače.
Ne možete me promašiti jer imam cca. 115 kila i nisam mali, a vjerujem da ću jedini biti u plavo - plavoj kombinaciji...
See U tomorow
lp
Odlučio sam se da se ne maskiram u Mikea, da se ne sramotim
Ne možete me promašiti jer imam cca. 115 kila i nisam mali, a vjerujem da ću jedini biti u plavo - plavoj kombinaciji...
See U tomorow
lp
- oštrostrijelac
- Poručnik

Okej, krećem na Oboj.
Uvjeren sam u dobar rezultat, jer mi je Milan s tarota rekao da će zamoliti svog kolegu Chuck Norisa da izvede pobjednički ritual molitve bogovima za mene...
PS, tko me prepozna plaća cugu...
Snimit ću clipove/slike, pa će možda osvanuti na Jubitou...
lp
Uvjeren sam u dobar rezultat, jer mi je Milan s tarota rekao da će zamoliti svog kolegu Chuck Norisa da izvede pobjednički ritual molitve bogovima za mene...
PS, tko me prepozna plaća cugu...
Snimit ću clipove/slike, pa će možda osvanuti na Jubitou...
lp
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Da, maskirati se u policajca je puno manja sramota! =)UrsaMajor wrote:Info za sutra.Odlučio sam se da se ne maskiram u Mikea, da se ne sramotim![]()
već ću imati na sebi crni policijski džemper, staru policijsku jaknu bez oznaka, i plave pilotske hlače.
- oštrostrijelac
- Poručnik

I tako je prošao i Kurz kup.
Nije bilo tako jednostavno, kako se moglo nagađati da će biti.
Sva trojica najavljenih forumaša su se i natjecala, ne baš bog zna kak uspješno, više je bilo po onoj "važno je učestvovati", ali nismo se ni obrukali.
ČZ 83 ne prašta ni najmanju pogrešku.
Nakon 5 probnih metaka slijedile su 2 meč serije po 5 metaka. Nakon 26 pogođenih krugova u prvoj seriji nakon prva 4 metka u drugoj imao sam 35 krugova, a onda 5. metak završi u idealnoj ravnini sa centrom, ali skroz dolje u "0".
Tih 61 krug bilo je dovoljno za 21. poziciju od 41 natjecatelja.
Malo smo popričali, pojeli, popili, te prihvatili poziv organizatora za 7. Drulov kup (proljetni), a koji će biti 21.3.
Cijenjeni kolege zdebat i UrsaMajor će napisati svoje viđenje današnjeg događanja.
Pozdravljeni.
Nije bilo tako jednostavno, kako se moglo nagađati da će biti.
Sva trojica najavljenih forumaša su se i natjecala, ne baš bog zna kak uspješno, više je bilo po onoj "važno je učestvovati", ali nismo se ni obrukali.
ČZ 83 ne prašta ni najmanju pogrešku.
Nakon 5 probnih metaka slijedile su 2 meč serije po 5 metaka. Nakon 26 pogođenih krugova u prvoj seriji nakon prva 4 metka u drugoj imao sam 35 krugova, a onda 5. metak završi u idealnoj ravnini sa centrom, ali skroz dolje u "0".
Tih 61 krug bilo je dovoljno za 21. poziciju od 41 natjecatelja.
Malo smo popričali, pojeli, popili, te prihvatili poziv organizatora za 7. Drulov kup (proljetni), a koji će biti 21.3.
Cijenjeni kolege zdebat i UrsaMajor će napisati svoje viđenje današnjeg događanja.
Pozdravljeni.
Oštri
Mala čeza - veliki problem, tako sam čuo danas od starijih i iskusnijih. Zato se nisam bedirao kada su prva dva probna metka završila u promašaju dolje desno. Odokativna korekcija i ukupno ako se ne varam, 64 kruga. Moglo je i bolje ali što je tu je. Kao i obično, svijetla točka je doći i malo otpucati, malo čavrljati pa malo klopati grah. Prigovor maloj pucaoni koja je u derutnom stanju što bi trebalo srediti kada zatopli.
Nadam se većem broju forumaša u narednom natjecanju.
Nadam se većem broju forumaša u narednom natjecanju.
nemoj... , nemoj...Mike_torello wrote:Da, maskirati se u policajca je puno manja sramota! =) WANNABE!
Dakle, ugodno proveden dan u društvu malih Čeza i velikih strijelaca.
Upoznao sam forumskog kolegu Zdebata, i Oštrostrijelca, i drago mi je zbog toga jer su prave momčine.
Hvala Zdebatu koj mi je pružio riječ utjehe o podrške, nakon što sam ugledao očaj koj sam odpucao.
Ja sam otpucao 48 krugova, što je bilo taman dovoljno za 23. mjesto.
Osobno, 80% krivice za rezultat bih prenio na onaj tragični očaj od Agićeve "natjecateljske" municije, koja je uistinu bila horor nad hororima.
Smatram da je za današnje rezultate bilo odgovorno 60% municija, 20% sreća s municijom i 20% vježbe i treninga.
Pošto sam dosta vremena posvetio treningu na streljani, bio sam razočaran, jer sam na streljani daleko bolje rezultate postozao sa onim svojim krampom od FM-a.
Pao sam u očaj, kada sam vidio da korigiranje u ciljanju, nema nikakve veze s dobivenom grupom.
Pravo mi je suza kanula kada sam ispucao 5 probnih metaka, a da još uvijek nisam pojma imao gdje taj pištolj nosi.
Kada sam krenuo pucati, nakon dobivene 10-ke i 9-ke, mislio sam da sam otkrio G točku, dok nisam ostala 3 metka ispalio, ko da sam sijao rukom zrnje po polju, na što me skoro trefio šlok.
I tako, kao da sam se uistinu pretvarao da sam Mike
Koliko je municija bila loša, i koliko je sve ovisilo o sreći, govori i podatak da je prvi imao 93 kruga, dok je zadni imao 1 (riječima jedan jedini) krug, te mislim da netko ne može biti toliko loš, ni da se potrudi, i da puca s nogom.
Predzadnji je imao 10 krugova točno...
Za primjer, naš Ilija Čančarević iz kluba (novi "hrvatski kralj streljaštva"), otpucao je tek 56 krugova, što je šok od čovijeka kroz čije su ruke prošle tisuće komada municije.
Naime, razočaranje je splasnulo kada sam zagrabio fantastičan grah, uzeo pivu i malo rakije i isplakao se na ramenima klupskih kolega i Zdebat-a...
Sve u svemu, ugodno proveden dan, ima slika, ima clipova, pa će biti nešto komponirano i na Jubitou, skupa sa Pingvin cupom, kojeg još trebam obraditi.
Svaka čast organizatoru, kojem dajem čistu 5-icu.
Do Proljetnog Cup-a, sve najbolje
lp
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Hah, znaci da si se kojim slucajem ipak maskirao u mene, mozda bi cak bolje i pucao od ovog užasa =) LOLUrsaMajor wrote:Ja sam otpucao 48 krugova, što je bilo taman dovoljno za 23. mjesto.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ma otkud ti znas koji je moj maximum? =) pa ja kad bacim šaku kamenja na metu imam barem 50 krugova a kamoli da idem pucati za pravo =) sad ti je kriva zima, sad ti je krivo streljivo, sad se nisi naspavao... isprike isprike 
Moram i ja za nešto imati ispriku...
btw, došao sam taman iz prilično zeznute noćne smjene, pa nisam uspio oka sklopit...
Inaće se ne žalim pretjerano na uvijete, jer su svima bili isti.
Ali se žalim, jer sam na streljani sa puno lošijim pištoljima proveo dosta vremena prije, i dobivao daleko bolje rezultate.
Tako da osobno mislim da je ogroman problem ležao u municiji.
Također, nisam jedini koj se žalio na taj otpad od Agićeve municije, a navodno je bio "slabije punjen" , onako pravo "natjecateljski" .
Sve bi to bilo u redu, da nije svaki metak bio punjen drugačije.
PS, dođi na Proljetni, pa nam pokaži kako pucaš, hehe
lp
btw, došao sam taman iz prilično zeznute noćne smjene, pa nisam uspio oka sklopit...
Inaće se ne žalim pretjerano na uvijete, jer su svima bili isti.
Ali se žalim, jer sam na streljani sa puno lošijim pištoljima proveo dosta vremena prije, i dobivao daleko bolje rezultate.
Tako da osobno mislim da je ogroman problem ležao u municiji.
Također, nisam jedini koj se žalio na taj otpad od Agićeve municije, a navodno je bio "slabije punjen" , onako pravo "natjecateljski" .
Sve bi to bilo u redu, da nije svaki metak bio punjen drugačije.
PS, dođi na Proljetni, pa nam pokaži kako pucaš, hehe
lp
- oštrostrijelac
- Poručnik

Rekao bih da sam ukapirao to dvoručno pucanje, pa ću na Proljetnom otpucati na taj način za razliku od Pingvina, pa čemo vidjeti da li će i rezultat biti bolji.
Nadam se da čemo imati uskoro i rezultate Kurza, da ih svekoliko pučanstvo usporedi sa Pingvinom, pošto je puno strelaca nastupilo na oba kupa.
Meni streljivo kao razlog za lošije rezultate nije palo na glavu, ali i to je moguće.
Da se pucalo iz duge deve naravno da bih koristio vlastoručno napunjene metkove, pa bi si onda po tom pitanju bio sam kriv.
G. Franjo radi kvalitetno, pa ne bih rekao da bi tih 600 metaka mogao složiti loše, jer se na progresivnoj preši treba neznam na koji način potruditi da punjenja budu neujednačena, ali nikad se ne zna.
Pozdraf.
Nadam se da čemo imati uskoro i rezultate Kurza, da ih svekoliko pučanstvo usporedi sa Pingvinom, pošto je puno strelaca nastupilo na oba kupa.
Meni streljivo kao razlog za lošije rezultate nije palo na glavu, ali i to je moguće.
Da se pucalo iz duge deve naravno da bih koristio vlastoručno napunjene metkove, pa bi si onda po tom pitanju bio sam kriv.
G. Franjo radi kvalitetno, pa ne bih rekao da bi tih 600 metaka mogao složiti loše, jer se na progresivnoj preši treba neznam na koji način potruditi da punjenja budu neujednačena, ali nikad se ne zna.
Pozdraf.
Oštri