Đelem, Đelem
- Original_G
- Cinker - bojna

Đelem, Đelem
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... -eura.html
mamu im njihovu, a ne govore hrvatski i ometaju ostale u nastavi, zato su izdvojeni, na nastavi provode vrijeme kad vani nije hladno, čim zatopli ode, s 14 godina 1-4 razred ???
p.s. većina ih je takvih, ima koji su se asimilirali i normalno se školuju sa ostalom djecom, takvi su obično šikanirani od strane svojih i mijenjaju prebivališta i prezimena
Nije dosta kaj im dajemo "Hrvatski majki" i socijalno sad još u €€€ ?? Pa to bu show, pevaljka iz srbije i fešta dok se sve ne zapije, bolje da nas nema taj vikend/tjedan.
mamu im njihovu, a ne govore hrvatski i ometaju ostale u nastavi, zato su izdvojeni, na nastavi provode vrijeme kad vani nije hladno, čim zatopli ode, s 14 godina 1-4 razred ???
p.s. većina ih je takvih, ima koji su se asimilirali i normalno se školuju sa ostalom djecom, takvi su obično šikanirani od strane svojih i mijenjaju prebivališta i prezimena
Nije dosta kaj im dajemo "Hrvatski majki" i socijalno sad još u €€€ ?? Pa to bu show, pevaljka iz srbije i fešta dok se sve ne zapije, bolje da nas nema taj vikend/tjedan.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Re: Đelem, Đelem
Samo još jedan od načina (uz socijalnu pomoć, dječji doplatak...) kako od Hrvatske izvući lovu a niš ne raditi. Mislim da je obrazloženje sudova u RH bilo sasvim logično, a ako EU sud za ljudska prava misli drukčije, nek si ih onda oni uzmu u EU pa će saznati za razne načine kako država ostaje bez love.
Ja kad sam išao u školu u mom razredu nije bio ni jedan rom ,idem ja dič tužbu protiv RH jel ih nije bilo pa i nek meni legne 4500€
Nigdje mu nije zajamčena takva raznolikost. Al kao manjini zajamčena su mu prava većine. 
vjeruj mi ,bolje da nisi išao s njima u školu... nisi ništa propustio... jedino ako voliš neugodnosti,nije da sam ih osobno imao,ali ima ih puno koji su ih imali, a još ih je više koji ih imaju sad jer im EU omogućava da nam skaču po glavi... al doslovno,nema dana da nije neki problem s njima il u školi il u naselju il negdje treče... 
strah veže ruke i zamračuje um,strah je najveći saveznik tvog neprijatelja
who dares-wins
who dares-wins
Jako dobro znam o čemu pričaš. Svaki dan imam posla sa njima pa si malo dozvoljavam ironije u komentarima.
Teška je to tema kod mene u sesvete došli u ono novo naselje ekipa iz plinarskog naselja dobili stanove i prve dane bilo ko za "djurdjev dan"onda nakon nekog vremena zbog učestalih incidenat policija stalno patroliral .
To je jedina policiska skupina koja je zaradila plaču
Sad je ok nešto poterali iz stanova ovi koji su ostali su "cool"doselilo se dosta ostale ekipe pa su sad opet manjina(očekujem tužbe)
To je jedina policiska skupina koja je zaradila plaču
Sad je ok nešto poterali iz stanova ovi koji su ostali su "cool"doselilo se dosta ostale ekipe pa su sad opet manjina(očekujem tužbe)
Evo Tomyjeva slika dok prodaje svog limenog ljubimca susjedu iz sela (Tomy na vozačkom sjedalu)Tomy wrote:Jako dobro znam o čemu pričaš. Svaki dan imam posla sa njima pa si malo dozvoljavam ironije u komentarima.
EU sud za ljudske prava, prvo treba pitati Veliku Britaniju, zašto masovno deportiraju Šiptare i raznorazne Afrikance, kada zemlja odlući da su im na teret.Tomy wrote:a ako EU sud za ljudska prava misli drukčije, nek si ih onda oni uzmu u EU pa će saznati za razne načine kako država ostaje bez love.
Također, u Velikoj Britaniji, za većinu nasilja i kriminala, preprodaje droge, otmice, silovanja itd. su odgovorni upravo ti raznorazni doseljenici.
Isto tako, neki ljudi kao da su brzo zaboravili ovaj članak, prije nego počnu laprdati o nečijim ljudskim pravima.
Problem između ostaloga leži u tome, što ih nitko ne odgaja, niti im stvara moralne vrijednosti, o čemu socijalna služba, koja je jako hitra u inaće banalnim slučajevima, ali jako ignorantna u relevantnim, -niti ne pokazuje brigu.
Kao što ja kažem, odrekao si se svojih ljudskih prava kada si ničim izazvan digao ruku na mene, ili pokušao ući pod moj krov nepozvan...
lp
Špijunčino!! Otkrio si me.UrsaMajor wrote:
Evo Tomyjeva slika dok prodaje svog limenog ljubimca susjedu iz sela (Tomy na vozačkom sjedalu)![]()
Ovo govori više od 1000 riječi.UrsaMajor wrote:EU sud za ljudske prava, prvo treba pitati Veliku Britaniju, zašto masovno deportiraju Šiptare i raznorazne Afrikance, kada zemlja odlući da su im na teret.
Također, u Velikoj Britaniji, za većinu nasilja i kriminala, preprodaje droge, otmice, silovanja itd. su odgovorni upravo ti raznorazni doseljenici.
- Original_G
- Cinker - bojna

ljudi svi ste u pravu, to je komedija koju možemo očekivati od EU birokrata, čak se i "hrvat" uhapšen u Irskoj za terorizam preziva Orušuš
btw. sad se javile hrpe bande koja je također bila ugrožena ali nije ništa dobila tak da možemo očekivati i još koju tužbu, a javil se i "bijelac" koji je ugrožen jer je bil jedini bezbojni u razredu obojanih
btw. predmetna škola ima 270 učenika od kojih su 200 manjinci (sic!) ??????
btw. sad se javile hrpe bande koja je također bila ugrožena ali nije ništa dobila tak da možemo očekivati i još koju tužbu, a javil se i "bijelac" koji je ugrožen jer je bil jedini bezbojni u razredu obojanih
btw. predmetna škola ima 270 učenika od kojih su 200 manjinci (sic!) ??????
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.