Jel to sad to?
Jel to sad to?
Pokrenucu ovu temu jer je u prijasnjim postovima nisam nasao a ako postoji i administrator misli da je treba brisati OK.
Neki dan kada sam zavrsio sa kupnjom svog revolvera i sva svoja tri ljubimca poredao ispred sebe moja supruga (koja bogu hvala stvarno ima razumjevanja za te stvari)saljivo je prokomentarisala i JELI SADA TO TO ILI IMA JOS misleci da li moja kupnja zavrsava ovde ili je ostalo jos nesto da se zeli.POsto sam davno presao prag u kojem bi zeli da posjedujem o jedan komad od svega bez obzira na kvalitet ostala mi je samo jedna praznina, COLT 1911 ili neka kopija u stilu S&W 1911.Jel ima neki komad oruzja koji gledate sa ceznjom i mislite jednog dana kad budem mogao nabavicu sebi ...
Neki dan kada sam zavrsio sa kupnjom svog revolvera i sva svoja tri ljubimca poredao ispred sebe moja supruga (koja bogu hvala stvarno ima razumjevanja za te stvari)saljivo je prokomentarisala i JELI SADA TO TO ILI IMA JOS misleci da li moja kupnja zavrsava ovde ili je ostalo jos nesto da se zeli.POsto sam davno presao prag u kojem bi zeli da posjedujem o jedan komad od svega bez obzira na kvalitet ostala mi je samo jedna praznina, COLT 1911 ili neka kopija u stilu S&W 1911.Jel ima neki komad oruzja koji gledate sa ceznjom i mislite jednog dana kad budem mogao nabavicu sebi ...
Čuvaj se tihe vode i psa koji ćuti
Re: Jel to sad to?
Eh da postoji samo jedan komad kojeg gledam sa čežnjom
di bi mi bio kraj!!
A moje ZLO(žena) je vrsna političarka i pregovarač pa svaka moja kupovina oružja košta duplo(perilica sa sušilicom je još njezina želja) a ja imam još jednu nabavnu ali stisla kriza pa ču ostat bez jednog "varmit karabina "a i ona bez sušilice
A moje ZLO(žena) je vrsna političarka i pregovarač pa svaka moja kupovina oružja košta duplo(perilica sa sušilicom je još njezina želja) a ja imam još jednu nabavnu ali stisla kriza pa ču ostat bez jednog "varmit karabina "a i ona bez sušilice
- Original_G
- Cinker - bojna

isti slučaj, samo kaj meni fali revolver i 1911
ne mislim skupljati oružje, ali meni je otprilike, 9mm + .45 (naravno 1911) + revolver .357 (tj. 38wc) + TT (dani Groma
), dovoljno, eventualno koji hammerli za takmičenja, ali to je i tak specijalizirani sportski rekvizit 
ne mislim skupljati oružje, ali meni je otprilike, 9mm + .45 (naravno 1911) + revolver .357 (tj. 38wc) + TT (dani Groma
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
U ovom trenutku baš i nemam neki nedosanjani san glede ovog ili onog oružja.
Možda recimo Walther P99 ili neki dobar Sig..to sad više spada u onu domenu ajd kad bi imao brdo love i nabavnu dozvolu, šta da si uzmem, onako od dosade..
Možda recimo Walther P99 ili neki dobar Sig..to sad više spada u onu domenu ajd kad bi imao brdo love i nabavnu dozvolu, šta da si uzmem, onako od dosade..
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
Ma naslo bi se nesto jos za jedan 1911 nego kad pomislim na svu onu papirologiju tacno mi se zivot zgadi a i pravo da vam kazem vec me malo u Mup-u cudno gledaju,nisu navikli da se nabavlja vise od jednog komada.Onda pomislim u kakvom pravcu idemo samo jedan dan fali da se promijeni zakon i da dodju da oduzmu
,a nadoknadu ces dobiti jedne godine ne neznamo koje 
Čuvaj se tihe vode i psa koji ćuti
Pa to bi vjerujem bilo produktivno ko kad bi svim vozačima oduzeo vozačke a pustio ove što voze na divlje bez dozvole i bez registracije da i dalje rolaju cestama..zorance wrote:i da dodju da oduzmu
Što se tiče toga kako te ko gleda..Zakon je na tvojoj strani. Ako imaš mjesta odnosno uvjete za držanje oružja, to je to.
Osim ako nisi u RH, nego iz neke susjedne zemlje, tamo su zakoni malo drukči.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
zorance wrote:COLT 1911 ili neka kopija u stilu S&W 1911.
Ja bih volio još imati Berettu M9, SIG Sauer P226, XDm service .45, S&W 500, Desert Eagle, Mossberg 890, SDASS, SPAS 12, AK-74 za civilno, AR-15 za civilno, SIG 550 za civilno...
Hvala Bogu pa moja žena može i voli ići samnom na streljanu.
Ona voli moje interese, ja volim njene, i nikad nam nije dosadno...
lp
AAAAAAA tebi je izgleda upala sjekira u medUrsaMajor wrote:Hvala Bogu pa moja žena može i voli ići samnom na streljanu. Ona voli moje interese, ja volim njene, i nikad nam nije dosadno...![]()
lp
- Original_G
- Cinker - bojna

@Ursa, kakve rezultate ima bolja polovica na streljani? Uvijek je lijepo vidjeti ženu na streljani.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
-
tehnotezak
- Razvodnik

Heheh! dobra tema!
Moja je bolja polovica odavno prestala pitati jel to sad to konacno! Vise ni ne pita samo veli a kolko je taj star i dojmovi tipa bas je ruzan! (Bas to je rekla dok sam sav izvan sebe od srece kupio C96 mauzer sa kundakom u voznom stanju te ga odma njoj prezentirao
)
Pozdrav svima!
Pozdrav svima!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ako te ista tjesi i moja ima identicno misljenje za taj isti pistolj =( doduse, dok sam bio vrlo vrlo mlad, i meni je bio ruzan, ali sam poslije shvatio da tada uopce nisam imao ukusa! =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
tehnotezak
- Razvodnik

Imas prav! I meni je nekad bil cudan i ruzan! Prvi put sam ga videl prije jeno 25 let na filmu "Lawrence od Arabije".Sad mi je najlepsi od svih.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja ga najbolje pamtim iz Mad Max-a kad je Bubba Zanetti pucao u onu lutku =) tad mi je jos bio ruzan =) a kasnije neke od epizoda mladog indiana johnesa, od tuda mi se najvise urezao u pamcenje.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Ima čak dobre rezultate, jer sam joj se sve potrudio prenjeti i pokazati, i interesira se za streljaštvo i oružjeOriginal_G wrote:@Ursa, kakve rezultate ima bolja polovica na streljani? Uvijek je lijepo vidjeti ženu na streljani.
No, zbog klinca se ona ne može baviti streljaštvom, jednako predano kao što to ja mogu...
lp