Jel to sad to?

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
Post Reply
zorance
Pozornik
Pozornik

Jel to sad to?

Post by zorance » 20 Mar 2010, 14:25

Pokrenucu ovu temu jer je u prijasnjim postovima nisam nasao a ako postoji i administrator misli da je treba brisati OK.

Neki dan kada sam zavrsio sa kupnjom svog revolvera i sva svoja tri ljubimca poredao ispred sebe moja supruga (koja bogu hvala stvarno ima razumjevanja za te stvari)saljivo je prokomentarisala i JELI SADA TO TO ILI IMA JOS misleci da li moja kupnja zavrsava ovde ili je ostalo jos nesto da se zeli.POsto sam davno presao prag u kojem bi zeli da posjedujem o jedan komad od svega bez obzira na kvalitet ostala mi je samo jedna praznina, COLT 1911 ili neka kopija u stilu S&W 1911.Jel ima neki komad oruzja koji gledate sa ceznjom i mislite jednog dana kad budem mogao nabavicu sebi ...
Čuvaj se tihe vode i psa koji ćuti

upitnik
Razvodnik
Razvodnik

Re: Jel to sad to?

Post by upitnik » 20 Mar 2010, 14:42

Eh da postoji samo jedan komad kojeg gledam sa čežnjom :roll: :roll: :D :D di bi mi bio kraj!!
A moje ZLO(žena) je vrsna političarka i pregovarač pa svaka moja kupovina oružja košta duplo(perilica sa sušilicom je još njezina želja) a ja imam još jednu nabavnu ali stisla kriza pa ču ostat bez jednog "varmit karabina "a i ona bez sušilice :D

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 20 Mar 2010, 14:43

isti slučaj, samo kaj meni fali revolver i 1911 :mrgreen: :mrgreen:

ne mislim skupljati oružje, ali meni je otprilike, 9mm + .45 (naravno 1911) + revolver .357 (tj. 38wc) + TT (dani Groma :twisted: ), dovoljno, eventualno koji hammerli za takmičenja, ali to je i tak specijalizirani sportski rekvizit :mrgreen:
武士道

Ognjem i mačem.

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Breadfan » 20 Mar 2010, 15:34

U ovom trenutku baš i nemam neki nedosanjani san glede ovog ili onog oružja.
Možda recimo Walther P99 ili neki dobar Sig..to sad više spada u onu domenu ajd kad bi imao brdo love i nabavnu dozvolu, šta da si uzmem, onako od dosade.. :twisted:
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n

zorance
Pozornik
Pozornik

Post by zorance » 20 Mar 2010, 16:41

Ma naslo bi se nesto jos za jedan 1911 nego kad pomislim na svu onu papirologiju tacno mi se zivot zgadi a i pravo da vam kazem vec me malo u Mup-u cudno gledaju,nisu navikli da se nabavlja vise od jednog komada.Onda pomislim u kakvom pravcu idemo samo jedan dan fali da se promijeni zakon i da dodju da oduzmu :o ,a nadoknadu ces dobiti jedne godine ne neznamo koje :lol:
Čuvaj se tihe vode i psa koji ćuti

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Breadfan » 20 Mar 2010, 22:36

zorance wrote:i da dodju da oduzmu
Pa to bi vjerujem bilo produktivno ko kad bi svim vozačima oduzeo vozačke a pustio ove što voze na divlje bez dozvole i bez registracije da i dalje rolaju cestama.. :twisted:

Što se tiče toga kako te ko gleda..Zakon je na tvojoj strani. Ako imaš mjesta odnosno uvjete za držanje oružja, to je to.
Osim ako nisi u RH, nego iz neke susjedne zemlje, tamo su zakoni malo drukči.
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 21 Mar 2010, 10:15

zorance wrote:COLT 1911 ili neka kopija u stilu S&W 1911.
:A14: :A08: ...hereza... :A18: :mrgreen:

Ja bih volio još imati Berettu M9, SIG Sauer P226, XDm service .45, S&W 500, Desert Eagle, Mossberg 890, SDASS, SPAS 12, AK-74 za civilno, AR-15 za civilno, SIG 550 za civilno... :mrgreen:

Hvala Bogu pa moja žena može i voli ići samnom na streljanu.
Ona voli moje interese, ja volim njene, i nikad nam nije dosadno... :A03: :A20:

lp

fricky
Desetnik
Desetnik

Post by fricky » 21 Mar 2010, 16:08

UrsaMajor wrote:Hvala Bogu pa moja žena može i voli ići samnom na streljanu. Ona voli moje interese, ja volim njene, i nikad nam nije dosadno... :A03: :A20: lp
AAAAAAA tebi je izgleda upala sjekira u med :D

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 21 Mar 2010, 20:40

@Ursa, kakve rezultate ima bolja polovica na streljani? Uvijek je lijepo vidjeti ženu na streljani.
武士道

Ognjem i mačem.

tehnotezak
Razvodnik
Razvodnik

Post by tehnotezak » 21 Mar 2010, 23:44

Heheh! dobra tema! :A28: Moja je bolja polovica odavno prestala pitati jel to sad to konacno! Vise ni ne pita samo veli a kolko je taj star i dojmovi tipa bas je ruzan! (Bas to je rekla dok sam sav izvan sebe od srece kupio C96 mauzer sa kundakom u voznom stanju te ga odma njoj prezentirao :A18: ) :lol:
Pozdrav svima!

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 22 Mar 2010, 19:42

Ako te ista tjesi i moja ima identicno misljenje za taj isti pistolj =( doduse, dok sam bio vrlo vrlo mlad, i meni je bio ruzan, ali sam poslije shvatio da tada uopce nisam imao ukusa! =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

tehnotezak
Razvodnik
Razvodnik

Post by tehnotezak » 23 Mar 2010, 00:22

Imas prav! I meni je nekad bil cudan i ruzan! Prvi put sam ga videl prije jeno 25 let na filmu "Lawrence od Arabije".Sad mi je najlepsi od svih.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 23 Mar 2010, 01:00

ja ga najbolje pamtim iz Mad Max-a kad je Bubba Zanetti pucao u onu lutku =) tad mi je jos bio ruzan =) a kasnije neke od epizoda mladog indiana johnesa, od tuda mi se najvise urezao u pamcenje.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

UrsaMajor
Banned

Post by UrsaMajor » 23 Mar 2010, 08:46

Original_G wrote:@Ursa, kakve rezultate ima bolja polovica na streljani? Uvijek je lijepo vidjeti ženu na streljani.
Ima čak dobre rezultate, jer sam joj se sve potrudio prenjeti i pokazati, i interesira se za streljaštvo i oružje
No, zbog klinca se ona ne može baviti streljaštvom, jednako predano kao što to ja mogu... :mrgreen: :A19:

lp

Post Reply