Potražujem limeni ormarić
Potražujem limeni ormarić
Ako netko ima nešto takvo ili bi bio voljan izraditi, ponude primam na pm ili mail.hvala
Primopredaja u Zagrebu i okolici ili na potezu za Ivanič Gradi ili Čazmu i okolicu
Primopredaja u Zagrebu i okolici ili na potezu za Ivanič Gradi ili Čazmu i okolicu
- Attachments
-
- plan1.jpg (41.98 KiB) Viewed 29161 times
Re: Potražujem limeni ormarić
Motaš mi se po susjedstvu, aaa!?
Kad si već ovdje zakaj nismo na kahvu otišli?
btw. Ivanić je s meko "ć"
Kad si već ovdje zakaj nismo na kahvu otišli?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja trazim vojni ormaric (kazetu) ali onu visoku... nema ih vise ni za lijek! =(
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
k.horvat wrote:Motaš mi se po susjedstvu, aaa!?![]()
Kad si već ovdje zakaj nismo na kahvu otišli?![]()
Imam viksu u Marčanima,a što se tiće kave,prvi puta kad idem u Kloštar,imam tamo neku rodbinu, budem se javio.
- Original_G
- Cinker - bojna

kaj se tiče ormara za oružje, vele da je najisplativije otići u Mađarsku u OBI....
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Gdje je to?Idući tjedan idem najvjerojatnije do Nađatata(jebig neznam kak bi drugaćije napisal) pa da zapalim pogledat.
- Original_G
- Cinker - bojna

heh, nije mađarski laki jezik
, malo smo na različitim krajevima RH pa su nam različiti i krajevi mađarije.... ja sam bil u Nagykanzy (ak se tak piše) i imaju OBI, mali sef za pištolj, sa dva pretinca na zaključavanje (za pištolj i streljivo) košta cca. 30 eur, veliki za 3 puške + streljivo je oko 100 eur, s tim da je to prilično ozbiljna kazeta (malo teža stvar, oko 30-35 kg)....
tu pogledaj: http://www.obi.hu/hu/
EDIT: točnije tu: http://www.obi.hu/hu/obi_vor_ort/index.html
tu pogledaj: http://www.obi.hu/hu/
EDIT: točnije tu: http://www.obi.hu/hu/obi_vor_ort/index.html
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Sličan ormar dimenzija 1500x600x300 sa ugrađenim dopunskim pretincem sam ja dao napraviti u Zaprešiću firma FILKO d.o.o.. Oni se bave proizvodnjom limenih ormara. Ormari koji su u Pevec-u su njihovi proizvodi.
Cijena ovog kojeg sam ja naručio je bila 1.200 Kn s tim da su mi ga u toj cijeni i plastificirali u bijelu boju.
Cijena ovog kojeg sam ja naručio je bila 1.200 Kn s tim da su mi ga u toj cijeni i plastificirali u bijelu boju.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jebemu, meni treba nesto vece malo... za barem 7-8 pusaka, tako da bude najmanje jedno-dva mjesta slobodno za prinovu... i naravno da ima policu za pistolje.
to bi vjerojatno morao biti dvokrilni... cijena bi jamacno bila prava sitnica... =(
onda bi ovaj sto sad imam napravio police i unutra drzao streljivo =)
to bi vjerojatno morao biti dvokrilni... cijena bi jamacno bila prava sitnica... =(
onda bi ovaj sto sad imam napravio police i unutra drzao streljivo =)
Nije li ti onda lakse sve uzeti u rinfuzi (ploce, profile i sarke) i napraviti ili dati napraviti ?!
- Fleet Admiral

pa iskreno i razmisljam o tome... samo pitanje je koliko bi to izgledalo estetski... da bi bio cvrsci to je sigurno =)patch wrote:Nije li ti onda lakse sve uzeti u rinfuzi (ploce, profile i sarke) i napraviti ili dati napraviti ?!
kad bi radio da mi u jednom krilu stoji streljivo a u drugom oruzje, morao bi ga raditi najmanje 70cm sirine =) da sve stane knap unutra =)
pa ljeto je, ima se vremena, ako nista drugo. lijepo poheftas s unutarnje strane, s vanjske se nece vidjeti gotovo nista. Samo kada budes zavarivao, zapikas lagano na pocetku i kraju da ti materijal ne bjezi i nakon par elektroda ce ici samo od sebe... a ako ne ide zavarivanje, ostaje spajanje zakovicama... tako se nekad radilo i isto nije lose.... 3. varijanta su vijci za lim sa nekakvim zobljenim glavama da se ne mogu odvidati izvanka.... eto ideja....Mike_Torello wrote: pa iskreno i razmisljam o tome... samo pitanje je koliko bi to izgledalo estetski... da bi bio cvrsci to je sigurno =)
kad bi radio da mi u jednom krilu stoji streljivo a u drugom oruzje, morao bi ga raditi najmanje 70cm sirine =) da sve stane knap unutra =)
- Fleet Admiral

trenutno mi ne nedostaju ideje kako napraviti, imam alat imam opremu... nemam materijal a bas ni vremena...
- blackpowder
- Nadnarednik

KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
Ja sam to obavio u Pevecu.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepo vidjet, odmaća proizvodnja.
Šteta što nema i cjenik...