7. drulov cup (proljetni)
Moderator: Original_G
- oštrostrijelac
- Poručnik

Re: 7. drulov cup (proljetni)
He, he, nastojat ću neizostavno prisustvovati, te ovaj puta ne biti crna ofca kao na Pingvinu, pošto sam u međuvremenu otkrio da se moše iz kratkocijevnog vatrenog i zračnog oružja pogoditi i iz dvoručnog stava, štoviše i preciznije nego jednoručno. Nadam se da će i rezultat to potvrditi.
Dihanje i ne dihanje mi u zadnje vrijeme dosta dobro ide, pa ću malo zabrazditi u klasiku, da se pripremim za nadolazeće vetranske godine.
Vidimo se.
Dihanje i ne dihanje mi u zadnje vrijeme dosta dobro ide, pa ću malo zabrazditi u klasiku, da se pripremim za nadolazeće vetranske godine.
Vidimo se.
Oštri
Ma iz drulova je grijeg pucati dvorucno
Zao mi je sto 21. radim pa necu moci doci (a bas sam se zapalio za ove drulov kupove), nadam se da ce ih biti jos pa da i to probam
Zao mi je sto 21. radim pa necu moci doci (a bas sam se zapalio za ove drulov kupove), nadam se da ce ih biti jos pa da i to probam
Neslužbeno saznajem da bi moglo biti jela i pila u zamjenu za skromne dobrovoljne priloge - za pokrivanje troškova istih 
- oštrostrijelac
- Poručnik

- Original_G
- Cinker - bojna

Sve je manje i manje drulov vlasnika, barem je tak kod nas.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ako si mislio na nastup onda nije problem jer na objektu ima dovoljno drulova
- Original_G
- Cinker - bojna

super kaj ih imate na streljani
mislim na zainteresirane ljude za posjedovanje i pucanje iz istih, na našem županijskom iz godine u godinu broj natjecatelja se smanjuje, bilo 10 pa 7 prošle godine 3.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
To je veliki problem. Teško je zainteresirati ljude na neku disciplinu jer se u svemu gleda novac po uzoru na nesretni nogomet. Kada sam jednom davno jednu sada uglednu djelatnicu u olimp. odboru (a tada u streljačkom savezu) pitao zašto se na vojničkoj pušci pojavljuje tako malo ljudi, rekla je da je to disciplina u izumiranju i da se svi okreću prema issf malom kalibru. U sebi sam rekao "E da nebi..." i počeo cimati ljude na 7,9mm. Ne kažem da je ta disciplina ojačala radi mene, ali iz mog kluba je sve više dolazilo pucati vojničku pušku. Isto je bilo i sa drulovom. Ono što želim reći jest da su ljudi dosta inertni i da ih stalno treba "pikati" sa natjecanjima - što prigodnim poput ovog - što sa ozbiljnim poput županijskih i/ili državnih prvenstava.
- oštrostrijelac
- Poručnik

Po vjetrovitom i pomalo prohladnom vremenu održano je i ovo natjecanje.
Pucalo se u 8 grupa po 8 strelaca, odnosno strijelica(
), s time da su neki iskoristili mogučnost da u drugom nastupu poprave rezultat.
Forumašima je išlo bolje nego na Pingvinu, pa su sa pogođenih 177, te 177 i 181 krugom bili i solidnije plasirani.
Nastupilo je i podosta strelaca veterana.
Ukratko, lijepo provedenih preko nekoliko sati u ugodnom društvu uz aktivnost koja ispunjava dušu.
najuspješnijima, te organizatoru.
Rezultati slijede.
Pucalo se u 8 grupa po 8 strelaca, odnosno strijelica(
Forumašima je išlo bolje nego na Pingvinu, pa su sa pogođenih 177, te 177 i 181 krugom bili i solidnije plasirani.
Nastupilo je i podosta strelaca veterana.
Ukratko, lijepo provedenih preko nekoliko sati u ugodnom društvu uz aktivnost koja ispunjava dušu.
Rezultati slijede.
Oštri
Uvijek mi je drago doć na Oboj i izmijeniti čašicu razgovora s Oštrostrijelcem
Ja sam ispucao 177 krugova, što je po broju 10-ki i 9-ki bilo taman dovoljno za 12. mjesto, no smatram da sam mogao i puno bolje...
Naime, nisam išao ponavljati, jer dok sam dobio priliku već sam počeo udarati po pivu rakiji i grahu, pa nisam želio...
Sve u svemu, još jedna dobra organizacija, razmijenilo se dosta razgovora i lijepo provedenih trenutaka
.
lp
Ja sam ispucao 177 krugova, što je po broju 10-ki i 9-ki bilo taman dovoljno za 12. mjesto, no smatram da sam mogao i puno bolje...
Naime, nisam išao ponavljati, jer dok sam dobio priliku već sam počeo udarati po pivu rakiji i grahu, pa nisam želio...
Sve u svemu, još jedna dobra organizacija, razmijenilo se dosta razgovora i lijepo provedenih trenutaka
lp
- oštrostrijelac
- Poručnik

Evo i obečanih rezultata http://www.sszg.hr/images/stories/Rezul ... 032010.pdf
Oštri
Drago mi je da je da ste tako dobro pucali, žao mi je što nisam mogao doći.
..ebate , ovaj zadnji u muškoj konkurenciji je taman u mojoj ligi 
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala