P: nosac optike 2 kom
P: nosac optike 2 kom
Prodajem nosac optike 25mm, visoki, do 50mm promjera .
Novo, zapakirano.
Imam 2 komada, 90kn svaki.
091/2022114
Siniša

Novo, zapakirano.
Imam 2 komada, 90kn svaki.
091/2022114
Siniša

Re: P: nosac optike 2 kom
Ne znam, kupio sam na ebay-u.
Kolega ima isti ovaj na nekoj Diani i pokazao se odlicnim jer drzi na 4 sarafa.
Kolega ima isti ovaj na nekoj Diani i pokazao se odlicnim jer drzi na 4 sarafa.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

MENI NOSAC JOS NIJE STIGAO POSTOM!!!!!

"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

smontirao sam optiku u njega, djeluje mi ok, neke sitnice (nebitno) mi nisu po volji... recimo radije bi da je saraf granicnik na drugoj strani ali to uopce nije bitno...
dosta cvrsto drzi optiku, iako mi je malo kratak, onu optiku od M76 nazalost nemogu staviti u njega =( cntimetar dva vise duzine mu nebi skodili... ali zato imam i jedne dvodjelne koji ce uskociti kada bude trebalo...
kakvo mu je drzanje na oruzju cu ispitati ovih dana.
dosta cvrsto drzi optiku, iako mi je malo kratak, onu optiku od M76 nazalost nemogu staviti u njega =( cntimetar dva vise duzine mu nebi skodili... ali zato imam i jedne dvodjelne koji ce uskociti kada bude trebalo...
kakvo mu je drzanje na oruzju cu ispitati ovih dana.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

montirao sam uz par preinaka (sirio sam rupe na sini da moze ici malo "pod kutem" i podmetnuo listic plastike tamo gdje se upire u veci dio nosaca jer je zbog nejednake visine nosac kad se pritegne stajao nakrenut u stranu pa sam ga ovako sredio "u vagu") i radi, posto me svaki put kad nema vjetra zapadnu neke obaveze, ili odem nesto raditi u fushu pa kasno dodjem kuci jos nisam stigao upucati da vidim kako drzi grupu... Opcenito ovih dana imam vrlo malo vremena =(