k: spremnik za MK Brno 2
k: spremnik za MK Brno 2
ako imate sprmnik za MK Brno 2 i hoćete ga prodati javite mi se na broj tel: 0922855007
u svako doba dana.
lp
u svako doba dana.
lp
Re: k: spremnik za MK Brno 2
Kaj se ti javljaš kad sam ti rekao da ga imaš kod mene i da ga čuvam za tebe. Slijedeći tjedan praznim sefove i onda ga budem našel negdje na dnu, pa ti ga pošaljem.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
I ja čekam na tebe, nisi zaboravio valjda!!!! 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Ma nisam nego sam u banani sa vremenom. Jedva sam uspio zbrisati u subotu da rješim neke stvari i prijatelju napravim uslugu, ali na kraju je ispalo da sam zaribao cijeli dan i sad sam opet u zaostatku.
Sav sam okupiran sa uređenjem prostora za prezentaciju kolekcije i najviše posla radim sam jer su majstori u k*****, ali uskoro je gotovo pa budete vidili fotke, a možda netko dođe na škropec da osjeti miris balistola "u živo".
Sav sam okupiran sa uređenjem prostora za prezentaciju kolekcije i najviše posla radim sam jer su majstori u k*****, ali uskoro je gotovo pa budete vidili fotke, a možda netko dođe na škropec da osjeti miris balistola "u živo".
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.