PRVI - .765 CUP VK PIŠTOLJ 7.65 mm - OBOJ
Moderator: Original_G
- istra champion
- Cinker - bojna

Re: PRVI - .765 CUP VK PIŠTOLJ 7.65 mm - OBOJ
Mirnu ruku i bistro oko
želim članovima foruma koji su na današnjem natjecanju.
SCORE:303 COMPETITION/209MEDAL; 121 GOLD 61 SILVER 27 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
CUSTOM GUN MASTER
- oštrostrijelac
- Poručnik

Sa zakašnjenjem hvala na lijepim željama.
Ja ću napisati svoje viđenje današnjeg dana.
Okupio se lijep broj strelaca, naime pucalo se u 8 punih grupa po 8 strelaca, s time da su neki ponavljali nastup.
Malo me kopka što to nisam učinio i ja, pogotovo što mi je kolega Original G ponudio da to učinim njegovom ČZ-om.
Naime nastupio sam u prvoj grupi na mjestu 6 i dopala me organizatorova Zastava, koja je imala okidanje od ohoho kila, a i nišansku točku je trebalo korigirati podosta.
Naime probu sam otpucao 4, 4, 2, 1, promašaj, sve dolje lijevo. Bilo je to podosta frustrirajuće.
Meč sam odpucao prilično koncentrirano, osim jednog metka, te je to rezultiralo pogodkom u 3, dok su ostali bili 6, 7, 7, 8, 9, 9, 9, 10, 10, a što u konačnici iznosi 78 krugova i plasman na mjesto broj 13. Nišaniti sam morao negdje u 3 na 2 sata.
Uskratiti ću Oriđiđiju zadovoljstvo da se sam pohvali, te vas upoznati sa činjenicom da je cijenjeni kolega sa 88 krugova postao viceprvak Prvog .765 cupa, na čemu mu i ovim putem još jednom čestitam.
Bilo nas je još ponešto forumaša, a neki nažalost nisu mogli doći.
Upoznali smo i aktualnog državnog rekordera u VK pištolju 10+10, a koji je kolega istra champion jučer izjednačio na Medveščakovom proljetnom turniru.
Zadovoljstvo mi je što sam jučer mogao uživo vidjeti ostvarenje tog rezultata od 191 krug, te želim istri da na Prvomajskom bude bolji.
Do kljucanja.
Ja ću napisati svoje viđenje današnjeg dana.
Okupio se lijep broj strelaca, naime pucalo se u 8 punih grupa po 8 strelaca, s time da su neki ponavljali nastup.
Malo me kopka što to nisam učinio i ja, pogotovo što mi je kolega Original G ponudio da to učinim njegovom ČZ-om.
Naime nastupio sam u prvoj grupi na mjestu 6 i dopala me organizatorova Zastava, koja je imala okidanje od ohoho kila, a i nišansku točku je trebalo korigirati podosta.
Naime probu sam otpucao 4, 4, 2, 1, promašaj, sve dolje lijevo. Bilo je to podosta frustrirajuće.
Meč sam odpucao prilično koncentrirano, osim jednog metka, te je to rezultiralo pogodkom u 3, dok su ostali bili 6, 7, 7, 8, 9, 9, 9, 10, 10, a što u konačnici iznosi 78 krugova i plasman na mjesto broj 13. Nišaniti sam morao negdje u 3 na 2 sata.
Uskratiti ću Oriđiđiju zadovoljstvo da se sam pohvali, te vas upoznati sa činjenicom da je cijenjeni kolega sa 88 krugova postao viceprvak Prvog .765 cupa, na čemu mu i ovim putem još jednom čestitam.
Bilo nas je još ponešto forumaša, a neki nažalost nisu mogli doći.
Upoznali smo i aktualnog državnog rekordera u VK pištolju 10+10, a koji je kolega istra champion jučer izjednačio na Medveščakovom proljetnom turniru.
Zadovoljstvo mi je što sam jučer mogao uživo vidjeti ostvarenje tog rezultata od 191 krug, te želim istri da na Prvomajskom bude bolji.
Do kljucanja.
Oštri
- Original_G
- Cinker - bojna

Ja zadovoljan
, šteta kaj nisi ponavljal kad si imal prilike, kad već nude opciju 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- istra champion
- Cinker - bojna

Rezultati u prilogu.
SCORE:303 COMPETITION/209MEDAL; 121 GOLD 61 SILVER 27 BRONZE
CUSTOM GUN MASTER
CUSTOM GUN MASTER
- oštrostrijelac
- Poručnik

Ups, bio si brži.
Samo kratka napomena, od 18 rezultata iz 7. i 8. grupe 11 je ponavljača, koji su iskoristili tu mogučnost da poprave rezultat iz prvog nastupa.
Ne bi mi pričinjalo zadovoljstvo posuditi pištolj od nekog od dvojice prvoplasiranih i onda ih pobjediti njihovim oružjem
Naravno, iskrene čestitke svima koji su bili bolji, kao i onima koji su ostvarili lošije rezultate od moga.
Također i čestitke svima koji su učestvovali u organizaciji i provođenju tekme.
Pozdrav do slijedećeg sličnog druženja.
Samo kratka napomena, od 18 rezultata iz 7. i 8. grupe 11 je ponavljača, koji su iskoristili tu mogučnost da poprave rezultat iz prvog nastupa.
Ne bi mi pričinjalo zadovoljstvo posuditi pištolj od nekog od dvojice prvoplasiranih i onda ih pobjediti njihovim oružjem
Naravno, iskrene čestitke svima koji su bili bolji, kao i onima koji su ostvarili lošije rezultate od moga.
Također i čestitke svima koji su učestvovali u organizaciji i provođenju tekme.
Pozdrav do slijedećeg sličnog druženja.
Oštri
Oštri, oprao si našeg bivšeg člana iz kluba za jedan krug. Ili si se počeo ufuravati u VK, ili mu je netko nešto u kavu stavio...
- oštrostrijelac
- Poručnik

U subotu sam malo učio teoretski na našem veteranskom turniru od istre, a ipak mi je to već druga VK tekma, sasvim je normalno da je i rezultat bolji nego na kurz kupu.
Za mjesec dana je novi kurz kup, pa bumo vidli dal se bude uzlazni trend nastavio, a možda si prije održavanja istog organiziram proluftavanje svoje P38-smice iz koje nisam već godinama metka opalio.
Sad mi je žal kaj ju nisam zel zi sobom v subotu, jer taj caracas i pištolj 10+10 i nije neko špansko selo.
Imam još ponešto Remingtonovih FMJRN zrna i bilo bi dobro napuniti si 200-tinjak metkova, da me ne nađe nespremna kakva tekma, jer sa mojom prešom i matricom, te vaganjem svakog punjenja to i nije tako kratkotrajna operacija.
Polako povezujem končiće u streljačkim vodama, ali me malo hebe što sve teže pamtim, a sve lakše zaboravljam.
Za mjesec dana je novi kurz kup, pa bumo vidli dal se bude uzlazni trend nastavio, a možda si prije održavanja istog organiziram proluftavanje svoje P38-smice iz koje nisam već godinama metka opalio.
Sad mi je žal kaj ju nisam zel zi sobom v subotu, jer taj caracas i pištolj 10+10 i nije neko špansko selo.
Imam još ponešto Remingtonovih FMJRN zrna i bilo bi dobro napuniti si 200-tinjak metkova, da me ne nađe nespremna kakva tekma, jer sa mojom prešom i matricom, te vaganjem svakog punjenja to i nije tako kratkotrajna operacija.
Polako povezujem končiće u streljačkim vodama, ali me malo hebe što sve teže pamtim, a sve lakše zaboravljam.
Oštri
- Original_G
- Cinker - bojna

Oštri samo pucaj čim više, puni posebno samo za trening prije tekme i tekmu, a za ostalo može i šrot samo da se puca.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
I ja imam sličan problem pa zato pokušavam to riješiti na štreberski način.oštrostrijelac wrote:...ali me malo hebe što sve teže pamtim, a sve lakše zaboravljam.
Poslije treninga što prije stignem (dakle kroz dan ili dva), zapišem sve što sam radio na treningu ili što sam zapamtio. Problem je kad mi to počne oduzimati par sati tjedno pa ne napravim to odmah.
Sad hvatam zaostatke proteklih tjedana i zaboravio sam sve što nisam napisao kao natuknicu.
Počni i ti tako... Još ako objaviš moglo bi koristiti i široj publici.