Komisiona prodaj oruzja
Komisiona prodaj oruzja
Tko sve u Zagrebu i okolici ima komisionu prodaju vatrenog oruzja? Imam dvije nabavne koje polako idu kraju pa da ne propadnu. 
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Re: Komisiona prodaj oruzja
koliko znam u ZG nema osim lovca u teslinoj nikog drugog, u sesvetama isto lovac ali je dučan prazan, pa kaj ne možeš po oglasnicima naći kaj te interesira
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm
Po oglasniku je sve " solarno" plaćanje! A u dućanu se može i na kartice 
Komisionu prodaju ti ima i kod mene u susjedstvu.
FRANC obrt za trgovinu
Sljemenska br.??
Kraljev Vrh
ima dosta rabljenog za prodaju jer prodaje oduzeto za PP Zaprešič, Stubicu
FRANC obrt za trgovinu
Sljemenska br.??
Kraljev Vrh
ima dosta rabljenog za prodaju jer prodaje oduzeto za PP Zaprešič, Stubicu
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
bojim se da roba koja je na komisiji ne ide na kartice, kad se proda bivšem vlasniku treba isplatiti cjelokupan iznos vrijednosti te robe, znači da bi neko morao kreditirati prodavača u tom slučaju jer ako da robu iz komisije na karticu koji interes ima uopće držati takovu robu u dučanu, to i je jedan od razloga zašto trgovci ne drže robu na komisionoj prodaji.picok wrote:Po oglasniku je sve " solarno" plaćanje! A u dućanu se može i na kartice
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Koliko sam ja upučen , izdavač kartice dućanu isplaćuje jednokratno a meni skida u ratama jer sam već puno puta kupovao sa Dinersom i sve mi automatski dolazi na 12 rata.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Ima razlicitih vrsta kartica, i razlicitih karticnih kredita, opcija 1. isplata trgovcu u komadu a naplata korisniku na rate je nepovoljnija za trgovca jer banka pak uzima proviziju za tu jednokratnu isplatu, a ako ide na nacin da se trgovcu daje isplata u ratama kako se naplacuju korisniku onda nema provizije al' si onda duze bez love... tako da kod "maestro" kartica imas biranje A) kredit trgovca i B) kredit banke....
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Za Lovac u Zagrebu ti vrijedi samo $$$$$. Komisiono oružje ne prodaju na nikakve kartice. Probao sam.picok wrote:Koliko sam ja upučen , izdavač kartice dućanu isplaćuje jednokratno a meni skida u ratama jer sam već puno puta kupovao sa Dinersom i sve mi automatski dolazi na 12 rata.
- Original_G
- Cinker - bojna

Ak plaćam nekaj s karticom a trgovac cendra a meni je važno onda mu velim da si doda 4-6% kolko su naknade za kartice ili mu dam tolko keša, ako neće prodati tak onda je to njegov propust.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Komisionu prodaju ima i Hunter KŽ u Tomašićevoj.valdop wrote:koliko znam u ZG nema osim lovca u teslinoj nikog drugog, u sesvetama isto lovac ali je dučan prazan, pa kaj ne možeš po oglasnicima naći kaj te interesira
negde na forumu sam pročital da kak su ih opljačkali prije 1-2 više nemaju 
tražil sam pumpericu i imaju tri i svaka je 1800kn
a na ostalo sam onak bacil oko ima raznih karabina i malokalibarki i nešto sačmarica!
a na ostalo sam onak bacil oko ima raznih karabina i malokalibarki i nešto sačmarica!
Danas sam i tam bil kupil sam crvenu "fiber"mušicu za iž 27 ali bila neka gužva i meni se žurilo pa nisam sa htel zezati !
Idem sutra vidjeti imam jednu nabavnu i nemam love za onao kaj sam htel pa ne propadene nabavna zel bum jednu pumpericu pa nek bu u ormaru ne traži kruha
Idem sutra vidjeti imam jednu nabavnu i nemam love za onao kaj sam htel pa ne propadene nabavna zel bum jednu pumpericu pa nek bu u ormaru ne traži kruha
Sekstagon u karlovcu, novo polovno popravak i prepravke. Nazovi pa pitaj. Ak ti je jos aktuelno dam ti broj telefona. Poz!:)