Prodajem/Miijenjam kompezator za DIANU 350 M, i za ostale pl
Prodajem/Miijenjam kompezator za DIANU 350 M, i za ostale pl
Prodajem ili mijenjam
kompezator ili stabilizator (kako već ni sam nisam siguran što je) za Dianu 350M moguće ga je koristiti i na ostalim puškama koje imaju debljinu cijevi kao diana350
jednostavno višak opreme neznam što ću stim a ne patim na estetiku stvar koja je kod mene jednom namontirana i skinuta (toliko o korištenju(NOVO))
Moguća zamjena pa eto dajte neke ponude npr . PRIGUŠIVAČ, diabole, field target mete ili još bolje NOVAC
kompezator ili stabilizator (kako već ni sam nisam siguran što je) za Dianu 350M moguće ga je koristiti i na ostalim puškama koje imaju debljinu cijevi kao diana350
jednostavno višak opreme neznam što ću stim a ne patim na estetiku stvar koja je kod mene jednom namontirana i skinuta (toliko o korištenju(NOVO))
Moguća zamjena pa eto dajte neke ponude npr . PRIGUŠIVAČ, diabole, field target mete ili još bolje NOVAC
Orlovi lete sami. Ovce idu u stadima.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Prodajem/Miijenjam kompezator za DIANU 350 M, i za ostale pl
slike i cijena dobrodosle, a nebi bio los ni promjer prihvata u milimetrima za one koji neznaju koliko je promjer cijevi kod diane da mogu provjeriti pase li na njihovu pusku.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: Prodajem/Miijenjam kompezator za DIANU 350 M, i za ostale pl
PRODAna PUŠKA zajedno sa kompezatorom
brisati oglas hvala
brisati oglas hvala