Kupujem ČZ 75
Kupujem ČZ 75
Pozdrav svima...
Ponosni sam vlasnik modela 85D, sređeno okidanje, drška i nišan (mikro)...e sada pošto je upucana za klasično strelještvo, treba mi još jedna da IPSC(nabavna mi je stigla prije par dana).
U obzir dolaze svi modeli..prerađeni, ne preređeni..itd
Naravno prednost mojoj okolini....
Ponosni sam vlasnik modela 85D, sređeno okidanje, drška i nišan (mikro)...e sada pošto je upucana za klasično strelještvo, treba mi još jedna da IPSC(nabavna mi je stigla prije par dana).
U obzir dolaze svi modeli..prerađeni, ne preređeni..itd
Naravno prednost mojoj okolini....
Re: Kupujem ČZ 75
Mislim, ako mislis nabavljati CZ 75, onda ju i ostavi u stanju u kakvome jeste, jer production divizija u RH je najjaca. Prebacivanje u Open ili neku drugu ide cim se napravi bilo kakva preinaka na oruzju.
Što se tiče prerada mislim na okidanje i eventualno nišan( ništa kapitalno)...znam da svaka prerada bi trebala ići u open, ali takve se preinake još dozvoljavaju, baš zbog toga jer takmičara s oružjem koji bi išli u "pravi" open, još uvijek nema dovoljno...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ali ako odes pucati na bilo koje ozbiljnije natjecanje od lokalno klubskog zavrsit ces u OPEN klasi...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Upravo tako mike, "out of the box" ili u open. Neki cak brane i druge drske na zbrojevki pa se na takmicenja nose i orginalne u kutiji sa srafincigerom, da ne bude nismo znali poslije:)
- Original_G
- Cinker - bojna

Imali smo raspravu već oko toga, i ako se ne varam po zadnjem pravilniku propisana je sila okidanja na DA, a kaj se nišana tiče, dozvoljena je zamjena ako postoji original od proizvođača ili aftermarket ako se ne mijenja ništa na pištolju (brušenje zatvarača da stane niži nišan i slično).
Minimum trigger pull (see Appendix F2) 2.27 kg (5lbs) for first shot
20.2. Aftermarket open sights (see Rule 5.1.3.1) are permitted, provided
their installation and/or adjustment requires no alteration to the
handgun.
20.3. Aftermarket grips which match the profile of the OFM standard for
the approved handgun and/or the application of tape on grips (see
Appendix F4) is permitted, however, rubber sleeves are prohibited.
Minimum trigger pull (see Appendix F2) 2.27 kg (5lbs) for first shot
20.2. Aftermarket open sights (see Rule 5.1.3.1) are permitted, provided
their installation and/or adjustment requires no alteration to the
handgun.
20.3. Aftermarket grips which match the profile of the OFM standard for
the approved handgun and/or the application of tape on grips (see
Appendix F4) is permitted, however, rubber sleeves are prohibited.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Znam, znam...prerada bi se radila samo na mušici i malo na okidanju...ako i završim u open-u, nema veze...Mike_Torello wrote:ali ako odes pucati na bilo koje ozbiljnije natjecanje od lokalno klubskog zavrsit ces u OPEN klasi...
BTW...naslov teme je "Kupujem ČZ 75"..pravila IPSC natjecanja znam...
I mislis da u openu imas sanse sa obicnom cz 75b koja ima samo preradjenu musicu i okidanje?:)
Gledaj, možemo nataviti raspravu o tome koliko taj pištolj ima šanse u openu, možemo pričati o mojim rezultatima u produkciji, možemo pričati o preciznom gađanju, ali to sve skupa nema veze s naslovom topica....Ace33 wrote:I mislis da u openu imas sanse sa obicnom cz 75b koja ima samo preradjenu musicu i okidanje?:)
Uz topic si napisao da ti treba za ipsc. Trudimo se pomoci. Ocito samo ti znas kako i zasto ti treba, al to je i tvoja stvar i tvoje pravo. Toliko o tome. Poz:)
Ok...ok...vidim da su savjeti dobronamjerni..
Pucam precizno i IPSC, s ovim pištoljem i baš zato što je preprerađen, i ne želim se prestati baviti precizom, treba mi pištolj koji bi koristio za IPSC (kupovina novoga je isključena)...zbog toga želim kupiti navedeni pištolj i preraditi ga do podnošljivih granica....
Pucam precizno i IPSC, s ovim pištoljem i baš zato što je preprerađen, i ne želim se prestati baviti precizom, treba mi pištolj koji bi koristio za IPSC (kupovina novoga je isključena)...zbog toga želim kupiti navedeni pištolj i preraditi ga do podnošljivih granica....
lijepo si uredio zbrojevku, i podržavam te u tvom izboru.

Tko leti i puca vrijedi !