Izrada drške
Izrada drške
Tražim majstora koji bi mi izradio dršku za pištolj po narudžbi.
Ovo je originalna drška: Što želim dobiti ako je moguće jest monogrip drška, nešto slično ovome: Drška može biti od drveta ili plastike.
Ovo je originalna drška: Što želim dobiti ako je moguće jest monogrip drška, nešto slično ovome: Drška može biti od drveta ili plastike.
The truth is hate to those who hate the truth.
Re: Izrada drške
Ako je za Smith wesson imam ti je gotovu.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Nažalost nije za Smitha, ovo je za jedan prastari pištolj koji imam, nešto totalno nestandardno. Tražio sam dosta po netu i skužio sam da je drška najsličnija drški za Schofield, ali se dimenzije razlikuju. Uglavnom, treba mi baš custom drška, ona naslici je od Hogua, to sam stavio samo za primjer.
Pa onda odi do majstora Branka Hlada , on ti to može vrhunski napraviti jer je i meni napravio puuuno lijepih stvari.
Pošto si ti iz Zaprešića, a on iz Luke...to ti je samo 10-tak kilometara.
Pošto si ti iz Zaprešića, a on iz Luke...to ti je samo 10-tak kilometara.
- oštrostrijelac
- Poručnik

3393490
098 732793
a dojt do njega prvi put, prava pustolovina.
Napravi sve kaj zamisliš, ali zna bit v gužvi, pa je treba malo počekati.
098 732793
a dojt do njega prvi put, prava pustolovina.
Napravi sve kaj zamisliš, ali zna bit v gužvi, pa je treba malo počekati.
Oštri
Ja od kada ga znam je stalno u gužvi. Al zato ima zlatno pravilo....u 9-tom mjesecu mu odneseš karanin na uređenje kako bi bio gotov do svibnja, a u Siječnju ili Veljači pušku sa glatkim cijevima kako bi bila gotova do otvorenja lova na fazane.
šala mala...
Branko je vrhunski majstor starog kova i stare škole. Njegovi radovi su za svaku pohvalu. Ali on sve radi samostalno i nema nikakvih pomoćnika niti naučnika. zato treba uvijek malo pričekati..... ali čekanje zlata vrijedi.
šala mala...
Branko je vrhunski majstor starog kova i stare škole. Njegovi radovi su za svaku pohvalu. Ali on sve radi samostalno i nema nikakvih pomoćnika niti naučnika. zato treba uvijek malo pričekati..... ali čekanje zlata vrijedi.
Da ne otvaram novu temu, trebao bih preporuku dobrog puškara u Zagrebu i okolici, nekoga tko zna raditi sa starim pištoljima.
Pa sve ti je gore napisano, a i paše ti blizina budući da si iz Zaprešića.
Upravo taj puškar je puno toga napravio iz moje kolekcije starog oružja.
Upravo taj puškar je puno toga napravio iz moje kolekcije starog oružja.
Ok, mislio sam da čovjek radi s samo s drvetom
. Treba popraviti neke sitnice prije nego se bacimo na izradu drške.